dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit SurinameAbdoel: 'NDP komt sterker, groter en beter dan ooit uit'

Abdoel: ‘NDP komt sterker, groter en beter dan ooit uit’

-

De Nationale Democratische Partij (NDP) in Suriname heeft maandag concrete en duidelijke afspraken gemaakt met de leiders van haar structuren. Amazad Abdoel zegt dat alles volkomen conform de MoHaNa regels is verlopen. “We vinden het noodzakelijk dat te benadrukken omdat we richting 25 februari geen verwijten willen dat we de regels overtreden”, zegt de partijtopper .

Volgens de Surinaamse ex-parlementariër was de animo vrij groot. Hij zegt dat er nog concrete instructies zullen worden doorgeleid. Paramaribo zal naar zijn zeggen zeker nog een keer worden opgeroepen om zaken te finaliseren. Hij laat weten dat iedereen die een actieve bijdrage wil leveren de gelegenheid zal krijgen dat te doen.

“Wij gaan geen moment nu voorbij laten gaan om aan te geven hoe verkeerd het beleid van deze regering uitpakt. Hoe amateuristisch deze regering de situatie heeft aangepakt. Dat ondanks de prijs van goud en olie nu internationaal een piekhoogte hebben bereikt en deze regering behoorlijk wat verdient en ook uit de meevallers, de regering geen verbetering heeft kunnen brengen in de situatie. Het volk ervaart deze situatie als moordend”, meent de partijtopper.

De ex-parlementariër zegt dat de NDP deze regering ruim de tijd heeft gegeven om te realiseren wat zij het volk hebben beloofd. “Maar aangezien zaken van kwaad tot erger worden gaan wij nu, gebruikmakend van de democratische grondwettelijke rechten, ons stem laten horen. De partij komt sterker, groter en beter dan ooit uit”, aldus Abdoel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

42 REACTIES
 1. Abdoel ga schuilen. Zoek n paarse steen om onder te kruipen. Voor heel lange tijd. LANDVERRADER.
  gemodereerd

 2. Je zit zelf in de staatsraad, jo paarse rat. En je wordt geacht je bijdrage te leveren, zakkenvuller. Jullie paarse ratten komen nooit meer terug. Go dok, sebrefata.
  gemodereerd

 3. Deze vent moet niet serieus genomen worden.
  Die hele NDP is een boeven bende die Suriname leeggeroofd
  heeft en vernietigd. Schaamteloze beesten.
  gemodereerd

 4. Ai boi Cornelis ik hoef er niets meer aan toe toevoegen.alles in één woord Abdoel de grootste LANDVERRADER!!!
  Weg met deze paarse bloedzuigers.

  En 25 februari moet ook afgeschaft worden.het is een aanslag op de democratie.
  gemodereerd

 5. Jammer genoeg moet ik hem geloven. Ik moet hem geloven omdat het moraal van deze regering, en dan bedoel ik de vhp mogelijk nog lager is dan dat van de vorige regering en dat lag al op de bodem van de zee. De nieuwste morele afgang is mensen uit de eigen partij decoreren met landsdecoraties voor partijvoordeel? Chan stelt mij teleur 50 shades of grey.
  gemodereerd

 6. Wat in 10 jaar afgebroken is kan niet in 1 jaar en 5 maanden hersteld worden. Dat is niet belooft.
  Hoewel ik duidelijkheid mis en misstanden onderken kan zonder gesteld worden dat deze regering, ondanks de handicaps van de ABOB, een hemel op aarde is vergeleken bij het warhoofd Abdoel.

  Het kan beter als de regering wat steviger optreed tegen alle geritsel van de oude voorgaande regering en Hoefdraad te voorschijn tovert en Brunswijk onder curatele stelt.
  gemodereerd

 7. De partij komt sterker, groter en beter dan ooit uit”, aldus Abdoel.
  ————————————
  Kort om, sterker in roven, groter in corruptie en beter in nyang dringie partij, is dat wat deze tranga econoom van ndp bedoeld. Heb je weer zand van je baas gekregen om te strooien???
  Gaan jullie weer tralala verantwoorden?
  gemodereerd

 8. “De ex-parlementariër zegt dat de NDP deze regering ruim de tijd heeft gegeven om te realiseren wat zij het volk hebben beloofd.”

  Ik blijf het zeggen, ZELFREFLECTIE is ver te zoeken bij de NDP figuranten. Nadat ze tien jaar lang de boel leeggeroofd hebben en het land in chaos en ellende hebben achtergelaten, willen ze weer aan de macht komen nu er geld binnen komt stromen door de IMF deal. Ze hebben het met hun stromannen geprobeerd om de boel continue te saboteren en willen nu op de geboortedag van alle ellende het volk weer met hun beloften en luchtkastelen proberen te paaien.
  Volk van Suriname, laat u niet misleiden. De NDP heeft samen met haar voorzitter het land 40 jaar lang alleen maar chaos en ellende gebracht.
  gemodereerd

 9. Abdoel, je lult uit nek. Door de vorige regering is Sur in deze situatie beland. Wat hadden jullie het Sur. Volk beloofd! Koeien met gouden hoorns. Waar is jullie pakketten dienst gebleven. Failliet, daarom krijgen ze geen pakketten meer. Van de economie van Sur een puinhoop gemaakt en dan de huidige regering bekritiseren!
  Het beste wat je kan doen is helpen om moordenaars achter de tralies te krijgen.
  gemodereerd

 10. Abdoel ga jij eens lekker gorgelen met het diaree van een VHP’er of van een Abop’er!
  Gekke idioot dat je de bent. Dat ze je nog niet hebben opgehangen, begrijp ik niet!
  ”Je bent zeker gevlucht uit de PCS” gekke idioot dat je de bent, je mist je maandelijkse gestolen geld neem ik aan!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Als Abdoel gelijk heeft, moet iedere Surinamer met gezond verstand hetzelfde doen als Marsha Neus en overwegen om Suriname te verlaten, omdat Suriname dan echt geen toekomst meer heeft of verdient.
  gemodereerd

 12. We moeten volgens Abdoel straks niet horen dat we de MoHaNa regels overtreden. Sinds wanneer hebben NDPers problemen met het overtreden van regels? Bouterse overtrad regels toen hij zijn coup pleegde, hij overtrad regels toen hij politieke tegenstanders vermoordde, hij overtrad regels toen hij het onderzoek naar de 8 December moorden jarenlang saboteerde, hij overtrad regels toen hij zichzelf, geholpen door de rest van zijn criminele bende, amnestie verleende, hij overtrad regels toen hij samen met Hoefdraad de bankwet negeerde en ging graaien in de staatskas, en omdat Abdoel het over de MoHaNa regels had; ook die overtrad Bouterse toen hij ging borrelen met zijn ‘wakaman’ aanhang op het moment dat mensen nog massaal doodgingen door Corona.
  gemodereerd

 13. Abdoel 117…….POLITIEK KUIKENTJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wie is dit blaaskaakje dan wel.
  gemodereerd

 14. waar is het “dubai” dat bouta beloofde dan?

  “hoe verkeerd het beleid van deze regering uitpakt.”
  en het beleid van de paarse ratten was wel goed?
  het opvreten van alle tegoeden van het land? het verduisteren van alle landgelden?
  waar is boefdraad dan? paarse rat.
  gemodereerd

 15. een stukje geschiedenis, geschreven door Dr. Donner

  Een blad kwam met de onthulling dat de Postspaarbank miljoenen leningen had verstrekt aan volstrekt onbekende mensen die kennelijk niet de bedoeling hadden die terug te betalen. Paniek alom. Alsof we met een nieuw fenomeen te maken zouden hebben. Met dit foefje had de vroegere financier van de VHP Harry Radhakishun de Vervuurts Banking Corporation ook de das omgedaan. Harry die de bijnaam had van Surinaamse Al Capone had als minister van financiën met zijn kompaan Gerard van der Schroeff een aantal naamloze vennootschappen opgericht die talrijke leningen kregen van de bank zonder de bedoeling die terug te betalen. De zwendel kwam aan het licht door onthullingen van een andere kompaan die zich had versproken in de casino van Torarica. Er was een run gevolgd op de bank.
  Alles was aan het licht gekomen tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders die in 1969 werd gehouden en waar ik als kleine aandeelhouder ook aanwezig was. Alle aandeelhouders verloren hun geld. Zowel Harry als Gerard (de oprichter van politieke partij WIN oftewel weer’ iets nieuws’ verlieten daarna het land om in het buitenland van een rustige oude dag te genieten. Wij als aandeelhouders bleven berooid achter. Gelukkig voor de spaarders van de postspaarbank zijn ze verzekerd van hun geld.
  Volgens onthullingen gingen Harry (die de naam had de leerling te zijn van Al Capone de beruchte maffiabaas) en zijn kompaan de bekende advocaat als volgt te werk. Zij richtten een aantal NV’s op en kregen de directie van de bank zover om grote leningen aan de NV’s te verlenen zonder de bedoeling die terug te betalen. Er was geen mogelijkheid het geld via een faillissement terug te vorderen daar aandeelhouders volgens de wet niet aansprakelijk zijn voor schulden gemaakt door hun NV.
  Een paar mensen hebben dit foefje ontdekt. Wat zegt nu de woordvoerder van de regeringspartij de heer Abdoel doodleuk. ‘Er is niets aan de hand. Zij betalen de schulden al is het a ratio van 1 srd per maand.’ Hij vraagt zich niet af hoe een instelling die door de overheid werd opgericht om het sparen aan te moedigen en om daarmee hypotheekleningen te verstrekken aan de kleine man zulke enorme leningen kon verstrekken.
  gemodereerd

 16. De revo heeft zowel het land als de inwoners vernietigd, waarom zou je dit vieren, lijkt op masochisme.

  Neem eens een kijkje in de Franse ‘kolonie’ naast suri, das nou tig keer beter ontwikkeld. Alle ex-revolanden zijn een puinzooi. Wil je dit.

  Goed, mochten ze in 2025 winnen zelfde tactiek toepassen (verschroeide aarde) dus last minute ambtenaren, extra gronden, bazo, 8 milj schuld, auto’s in de laatste maand van overdracht, stelen en nogmaals stelen.

  Waarschijnlijk komt hoefdraad terug en wordt bankdirecteur, dus stort voldoende spaargeld. Sharmila wordt vp en adhin president. Tsja, de rest wordt alweer foetoe bois. Gelukkig zijn alle leningen naar achter verschoven, mogen ze het zelf oplossen.

  Een technisch kabinet werkt ook niet, want het zijn dezelfde (ondernemers) die jullie nu oplichten en geen greintje empathie voor het volk bezitten.

  Stvs lever je bijdrage en vertoon vanaf nu revofilms van toen “geluk” nog gewoon was. Ook van andere landen graag, want de algemene ontwikkeling van de gemiddelde suri is bar slecht.
  gemodereerd

 17. Dromen jullie door din sma sjie Fu NDP kba van VHP is ook semme poep. Als men verstand heeft stent men gewoon weer voor de NPS of een nieuwe partij niks anders!!!
  gemodereerd

 18. Als hij zit komt er geen devaluatie
  Een oud minister van devaluatie heeft gesproken…
  gemodereerd

 19. Zijn er geen bestrijdingsmiddelen voor zulke insecten? Ben al moe van ze, dit is niet goed, dat gaat niet, bij hun zou het beter gaan. Jang ka ka. Bah doel!
  gemodereerd

 20. ddb en andere coupplegers van 25 Februari 1980, waarvan hij ea ook verantwoordelijk zijn voor de 8 december 1982 moorden zijn veroordeeld door de rechtbank/krijgsraad en gaan voor lange gevangenisstraffen uitzitten vanaf 2022 als het hoger beroep definitief wordt. De ndp is haar criminele leider dan kwijt en de rest van de schreeuw lelijkerds niets anders dan los zand in de dna dat nog stuip trekken vertoont, maar zo goed als dood is.

  De domme paarse massa kakkerlakken hebben grote armoede, grote ellende, devaluatie van de surinaamse gulden, later de srd, geen valuta, ondernemingen die sluiten, grote werkloosheid, de schaarse levensmiddelen met hoge prijzen die ze niet kunnen betalen, geen medicijnen, grote schulden bij crediteuren die ddb, boefdraad ea gemaakt hebben grote criminaliteit, berovingen, drugshandel, mensenhandel, wapenhandel, hoge bustariven, hoge boottarieven, hoge prijzen voor een gasbom, hoge prijzen voor energierekening, hoge prijs voor elektriciteitsrekening, enz 30 jaar aan de lijven ondervonden en hebben gezien dat het een sprookje was die ddb vertelde om niet in de gevangenis terecht te komen en niet om hun , het volksbelang. Ze zien hoe Suriname er nu voor staat, Sranan Skeer, Surinamers Skeer.

  ddb, ddb -gezin, ddb-adviseurs, ndp-DNA-leden hebben zich allemaal verrijkt met domeingronden, houtconcessies waar de bomen massaal van worden omgehakt en aan de Chinezen voor een appel en een ei worden verkocht en zich zelf mee verrijken, goud uit Suriname dat aan Kaloti uit Dubai op Zanderij verkocht en wekelijks hun vliegtuigen vol mee naar Dubai vertrekken. Boefdraad met miljoenen US-$ en miljoenen € van Suriname heeft verduisterd op buitenlandse bankrekeningen van hem en ddb en andere ndp-toppers, et cetra. et cetera, et cetera.

  Hoe dan, komt de ndp sterker en groter terug?

  De paarse kakkerlakken zijn wel dom, maar gek zijn ze niet. Die weten ook stem wat slim is/sem anders, Zij hebben het licht gezien. ddb- ndp, is eens maar nooit weer. ddb in de gevangenis door moorden, 8 decenber 1982 moorden. Moiwana86 was hij ook voor verantwoordelijk, gewijzigde amnestiewet 1992 waarmee hij uit de gevangenis wilde blijven voor de 8 december 1982 moorden, et cetera, et cetera, et cetera.

  Het Surinaamse Volk, de kiezers, paarse kakkerlakken willen ook een beter leven hebben. Als het ddb, ndp-DNA-leden in 30 jaar inclusief de coupperiode onder ddb niet is gelukt Suriname naar grotere welvaart en welzijn te brengen, waarom zouden ze het nu wel lukken.
  Je kan iets of je kan het niet. Met de coup van 25 Februari 1982 en de dictatuur onder ddb is het niet gelukt, met jules wijdenbosch, ddb-adviseur/s, denktank is het niet gelukt, periode 25 mei 2010, – 25 mei 2015 en de periode 25 mei 2015 – 25 mei 2020 is het niet gelukt. Zie het resultaat van 30 jaar ddb, ddb-dictatuur, 2 termijnen ddb, ndp en hoe Suriname er nu voor staat. Bankroet, grote schulden met hoge renten, bij crediteuren, grote armoede en grote ellende.

  Ben ik nou zo slim of ben jij nog zo dom.

  ddb, ndp is geschiedenis, eens maar nooit weer.

  A ka sani sa de libi ete na wan nonso two foe din (ex) ndp-DNA-leden ede wan boen Cooc Cooc watra sa poer in dji din.
  gemodereerd

 21. Stelling:
  “De grootste hongerlijers zijn ndp’ers.”
  Fysieke en geestelijke honger.

  Toelichting: deze mensen denken dat ze recht hebben op…, maar hun plichten daar zijn ze niet van. Zelfs niet de verplichting om voor zichzelf en de toekomst van hun gezin te zorgen.
  gemodereerd

 22. Annie, hou jij mijn tasje even vast, ga het even voor je vullen. De VHP heeft in ieder geval geen amnestie verleend aan misdadigers (de vakantieganger die nog steeds in NYC is). En deze zwijnenstal hebben wij wederom van de criminele organisatie Nationale Dieven Partij cadeau gekregen. Ik ben zeer benieuwd of de meerderheid van de Surinaamse bevolking zichzelf decoreert met het bevret van onvermogen om wederom op deze criminele vernietigers te stemmen.
  gemodereerd

 23. Apezaad Abdoel

  Bijna iederéén is tegen jou, dus volgens unu Krioro na wan kunu gi yu.
  Go na oso dang ye tikkie wan wasi nanga K@ watra mi boi puru alla hebie.
  A no fu wan fassi kwit kwitie, ma yu na hebie tapu a grontapi disie!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 24. Toen het leenplafond verhoogd moest worden, had hij het hoogste woord. Suriname is in diepe armoede achtergelaten. Ook over zijn broer die voedselpakketten verkocht, zal hij niets zeggen. De ndp hield armoede in stand door voedselpakketten uit te delen. Zo kon het luie deel van Suriname rustig in de hangmat blijven liggen.
  Abdoel, je bent de grootste rat van de nationale dieven partij en bent een schande voor je ouders. Ga van de bosjesbrug springen, dan zijn we van je verlost!
  gemodereerd

 25. Abdoel zegt dat de NDP geen moment voorbij zal laten gaan om aan te geven hoe verkeerd het beleid van deze regering uitpakt. Vraag: Hoe kritisch was Abdoel op het beleid van de regering Bouterse. De coalitie bestond toen alleen uit ja-knikkers met als gevolg een torenhoge schuldenlast! En juist deze ja-knikkers hebben nu het hoogste woord. Hoeveel stemmen heeft Abdoel als partijtopper gekregen bij de laatste verkiezingen? Voor de NDP is hij misschien een topper bij gebrek aan beter, voor het volk een misleider en ja-knikker. Het geld dat nu wordt verdiend, wordt gebruikt om de torenhoge schulden die de NDP heeft achtergelaten te zuiveren. Abdoel is econoom, maar wel een econoom met paarse oogkleppen op.
  gemodereerd

 26. De NDP heeft bij alle regerings periode vanaf de coups, het land vernietigd. De koers altijd springen van 430 naar 20.
  De laatste 10 jaren miljaarden lening genomen en het weggetoverd. Zonder in hun acherhoofd te weten, dst de leningen terug betaald moeten worden. Dat is waarvoor het volk nu moet terug moet betalen met de zo vele maatregelen. Elke keer als een andere regering aan de macht komt moeten ze leningen van de geroofde economie weer opbouwen en de NDP gaat hun beleidt dwaarsbomen. Deze partij gaat als zij weer aan de macht komt genieten ervan en de economie weer vernietigen. Als ze winnen gaat ze de koerst van 21 naar 40 brengen, dit volk leert niet van gemaakte fouten. Dat doe je niet als je van je land houdt. Alle parastale bedrijven zijn kapot. Ze hebben hun tariven aangepast om te overleven, wie betaalt, juist het volk steeds.
  Nu moet de huidige regering zelfs leningen nemen om de miljaarden schulden terug te betalen. Dit volk had hen weggestemd, waarom. Denk A Tori !!!
  gemodereerd

 27. Halloooo allemaal :Jullie reageren allemaal het zelfde door maar te schelden naar ndp of trawanten daarvan .Ik ben van geen enkel partij maar vinden jullie niet het eentonig wordt alleen maar de afgelopen regering te bekritiseren inplaats dat jullie met goede raad komen hoe deze regering te helpen met goede raad komen met goede ideeën .Maar blijven schelden naar het paarse partij lost niet op dus mijn raad naar jullie stop met schelden naar welk partij dan ook maar bundel samen kom met goede ideeën hoe Suriname tot een mooi en welvaart land te brengen .Dank u voor uw aandacht.
  Marro heeft gesproken .
  gemodereerd

 28. Sang!!!! Ze komen uit hun ‘holen’ met alleen maar herhalingen, weer dezelfde ketterij, niks nieuws. Steeds fulmineren hoe slecht de vorige regering was is struisvogeltje spelen, dit weten we al anderhalf jaar. Vraag jezelf af waarom deze regering zelf niets klaar krijgt, ja op de ‘zaak passen’, een beetje met subsidie en schulden schuiven, that’s all. Wordt er extra verdiend, komt er extra kapitaal binnen voor de sectoren die productie verhogend kunnen presteren. Het is makkelijk, lekker schelden op de vorige regimes die allen een puinzooi van hebben gemaakt.
  Iemand heeft het steeds weer over zelfreflectie die hij mist, ik vraag mij af als die persoon kan lezen, zelf Panka heeft aangegeven dat de NDP vele fouten heeft gemaakt. Misschien bedoelt deze persoon met zelfreflectie dat je op z’n oosters Seppuku (harakiri) moet plegen.
  JoJo heeft het zelf over het ‘geritsel’ van de vorige regering, hij bedoelt zeker de huidige regering, wat de vorige regering deed was vele malen erger dan eventjes ‘ritselen’. Maar ja, we hebben net oud op nieuwjaar gevierd, het jaar is nog jong.haha.

  We maken, vooral de overheid, met z’n allen een puinhoop van Sranan. De voorgaande regeringen hebben al tig jaren een zeer slecht beleid gevoerd, met of zonder revo. De “slechtste” hebben wij op 25 mei 2020 weggestemd. De huidige regering heeft veel beloofd, heeft de financiën grotendeels op orde, weliswaar met trucjes, maar het belangrijkste, gaan voor good government, integer zijn en een anti corruptie beleid voeren, hierin heeft zij gefaald. Kijk maar om je heen, zij die nog willen kijken, je kunt toch niet zeggen a kondre é draai, kijk naar het moreel verval, Sranan na switi kondre fu libi, maar a politiek (het gedrag van de politici) é moro unu.
  Je ziet het weer terug in de reacties van de aanhang van deze regering of zo je wilt de tegenstanders van de NDP en de tegenstanders van deze regering, ze fitten op elkaar terwijl a folk é pina.
  Zolang veroordeelde criminelen de gelegenheid krijgen deel te nemen aan het politieke gezag zal men blijven “pinaren”” in alle opzichten.
  Als alle partijen zich ontdoen van de graaiers en gelukzoekers dan moet het ons toch lukken om ons constructief in te zetten voor dit mooi land. Lukt dit niet dan zijn er nog andere jonge partijen of mensen die bereid zijn om nieuwe partijen op te richten, die het voortouw willen nemen.
  Het heeft weinig zin om steeds achterom te kijken terwijl het voor je ogen troebel is. Maw voor je uit kijken en de regeringen kritisch volgen ook al is jouw partij die aan de macht, we willen toch allemaal het beste met dit land of niet.
  Democratie was niet bedoelt om te kiezen tussen “twee kwaden”.
  gemodereerd

 29. Dat de NDP bij de volgende verkiezing met het dubbele van de huidige 16 zetels zal zegevieren is een doorn in het oog van de bedorven paling-geur-verspreiders. Het volk is zwaar misleid door de VHP en haar bondgenoten. Het volk ervaart meer dan ooit dat zij het onder de NDP regering vele malen beter hadden.
  gemodereerd

 30. Het hoger beroep van Bouterse zit er aan te komen, dit zal wel de reden zijn dat de paarse psychoten ineens kortsluiting krijgen.

  Bouterse heeft alleen invloed op incompetente klojo’s, verstandige mensen distantiëren zich van deze landverrader !

  Het redelijk termijn is ruimschoots overtreden !
  Oppakken en uitleveren !
  Set Sranan fri !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 31. Pony, touché.
  Je durft mij niets eens rechtsreeks aan te spreken. Voor jou geldt de beste stuurlui staan aan wal, links lullen en rechts je zakken vullen. Be a man en neemt eens een keer een duidelijke stelling. Maar zogenaamd kritiek hebben op beide partijen brengt je gewoon verder van huis en kom je weinig geloofwaardig over. Het moreel verval van Suriname is met mensen zoals jouw begonnen. In algemene termen spreken en zelf geen stelling nemen tegen het kwade toont je eigen inborst hier aan.
  Een ieder die zoals jou denkt dat deze huidige regering in de 17 maanden niets heeft bereikt en ze ook nog gaat vergelijken met een regering die voort is gekomen uit een criminele organisatie, heeft het allemaal niet echt helder op een rij en is van het zelfde laken en pak.
  Jij denkt dat je een land die heel bewust 40 jaar lang in chaos en ellende is gestort, in 200 dagen uit een crisis kan helpen. Je kan lekker ouwehoeren over de beloften van Chan, maar zet die dan ook tegelijk af tegen de beloften van je afgod (ook al beweer je met het laatste van niet). Ik snap totaal niet waarom ik nog reageer op die uitermate stomme veronderstellingen van jou en die RobG, die eveneens denkt dat de NDP überhaupt nog ooit eens aan de macht komt in Suriname.
  Als er iemand uit zijn/haar hol komt dan ben jij het wel, over zelfreflectie gesproken. Dus kruip maar lekker weer onder die paarse steen van je.
  gemodereerd

 32. Er was een reden waarom die mensen massaal ndp verworpen hebben. Het ging niet goed in suri.
  Het gaat nog steeds niet goed, omdat de achtergelaten ravage groter is dan gedacht en omdat er een wereldwijde pandemie is.

  Als je wil doen voorkomen dat deze 2 punten geen invloed hebben op de huidige situatie in het land, dan mag je terug naar de basisschool groep 1.

  Het schort enorm aan algemene basiskennis, eigen initiatief en zelfreflectie bij de gemiddelde suri. Daarom worden ze keer op keer bij de neus genomen.

  Zolang ze die les niet hebben geleerd zal die situatie zich weer voordoen.
  gemodereerd

 33. En Marro u vergeet uw ideeën, anders slaat het door u geleverde commentaar op uzelf. RobG(oebbels) geloofd in Aboel, zijn expert heeft een massa aan stemmen binnengehaald (170 of 117 mede debielen). Dus vandaar de verwachte 32 zetels. Wie weet heeft RobG(oebbels) advies van Marro gekregen.
  gemodereerd

 34. Istagar Abdoel, de broer van NDP-topper Amzad Abdoel, is aangehouden voor het verduisteren van gelden van voedselpakketten. Istagar zou 300 voedelpakketten genomen en verkocht hebben voor SRD 115 per stuk, zonder het geld te storten. Het gaat om een voedselpakkettenproject van de Stichting Haathi Club Wanica van de VHP.

  Nadat er aangifte gedaan is tegen Istagar, is de zaak overgedragen aan de recherche voor onderzoek. Uit het onderzoek is daadwerkelijk gebleken dat het geld niet gestort is. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

  Nurmohammed geeft aan, dat Abdoel één van de coalitieleden is geweest, die dit land heeft helpen vernietigen. “Het feit dat hij aangeeft, niet mee te zullen werken, geeft alleen aan dat de coalitie het niet meent met het land en dat ze duidelijk daar zit voor eigen belang”, zegt de parlementariër. Volgens hem is hiermee alleen bevestiging gegeven dat zij in de afgelopen tien jaar voor de gemeenschap hebben gelogen. “De coalitie leden zijn in de afgelopen jaren machtsblind geworden en alleen maar uit op geld”, aldus Nurmohammed. Volgens hem heeft de regering in de afgelopen tien jaar, alleen maar aangetoond, geen respect te hebben voor de rechtstaat.

  Corruptieve praktijken van Hok, Ameerali, Hoefdraad, Dompig, Lackin en Palu
  Posted on maart 17, 2013

  Paramaribo 2013 –hok Het is inmiddels algemeen bekend en te verifiëren dat NH-minister Jim Hok op grote schaal corruptie pleegt op zijn ministerie door goudconcessies aan zijn Palu-vrienden en familie uit te delen en ook nog 20% commissie hierop te vangen. Zijn handlanger en mede-Palu lid, dhr. Autar die directeur van GMD is, ontvangt hierbij ook zijn deel. Deze heeft onlangs ook een grote goudconcessie voor zijn dochter geregeld, die momenteel in het management van Grassalco zit. We weten allemaal dat de voorganger van Hok, NPSer Gregory Rusland, behoorlijk corrupt was op NH, maar Hok schijnt vele malen erger te zijn.
  Redactie, ik hoop dat u mijn reactie niet verwijderd !!!!!!!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES