Copa Airlines hervat lijndienst tussen Panama en Suriname

6
Copa Airlines naar Suriname

De non-stop-verbinding tussen Suriname en Panama, die sedert 7 juli 2019 wordt verzorgd door Copa Airlines, is deze week hervat. Met deze lijndienst tussen Panama-Stad en Paramaribo kunnen reizigers weer overstappen op vluchten naar tientallen bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika.

Vanaf nu wordt er elke dinsdag vanuit Panama naar Paramaribo gevlogen met een Boeing 737, behalve in de laatste week van januari, meldt Luchtvaartnieuws. De terugvluchten vinden op woensdag plaats. Vanaf maart gaat de frequentie omhoog naar twee vluchten per week.

Copa Airlines is een van de grootste spelers binnen de luchtvaartsector in de Americas en gebruikt Panama als een hub. Ze vervoeren meer dan veertien miljoen passagiers op jaarbasis. Vanuit Panama kunnen passagiers meer dan 80 bestemmingen bereiken.


6 REACTIES

 1. FF mijn geheugen opgefrist door Dino B te googelen. Mocht die ooit weer vrijkomen, zal hij nimmer meer gebruik maken van deze vliegmaatschappij denk ik zomaar.
  gemodereerd

 2. Hieveel en welke Surinamers willen naar Panama vliegen? Copa airlines zal het voornamelijk van transito passagiers moeten hebben, wil deze route winstgevend ziijn. Voor Dino komt deze verbinding echter te laat, hij is al, zonder hulp van Copa, via Panama in New York beland.
  gemodereerd

 3. Sommige lieden sluizen hun geld naar deze belastingparadijzen.

  Toeval of niet?
  gemodereerd

 4. debby jou slm heeft het nakijken en nieuwe virussen zijn door jou slm al vanuit Nederland naar Suriname gebracht , dus voel jij je niet schuldig , en copa heeft tenminste eigen vliegtuigen , kan je niet zeggen van jou slm
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.