Recordaantal: 745 nieuwe coronabesmettingen op één dag in Suriname

10
COVID-19
Archieffoto

In Suriname is maandag 3 januari 2022 een recordaantal van 745 nieuwe coronabesmettingen op één dag geregistreerd. Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Er is in totaal 1.697 keer getest, waardoor het besmettingspercentage 43,9% bedraagt. Het reproductiegetal, de ‘R’, bedraagt inmiddels 8,86. Dat wil zeggen dat 100 met COVID-19 besmette personen gemiddeld 886 anderen besmetten. Ter vergelijking: het reproductiegetal in Nederland is 0,95.

Het aantal personen in ziekenhuizen is licht gestegen van 12 naar 14. Op de ICU liggen 5 patiënten. Er zijn gelukkig weer geen coronadoden genoteerd de afgelopen 24 uur.

De cijfers van maandag 3 januari 2022:


10 REACTIES

 1. Lets party there’s only 1 dead Fiddy is a happy guy he’s happy i am telling you Corona loves your parties
  gemodereerd

 2. Resultaat van feesten en zich niet houden aan de regels. Ga zo door en geef de schuld maar aan de regering, dong dong dias.
  gemodereerd

 3. Zo te zien ook hopeloos in suriname. Snel maatregelen nemen anders nog erger. In nederland ook alles gesloten ik hoop dat het snel over gaat maar een aso groep uit Oostenrijk moest op vakantie naar Oostenrijk Corona ratten. Erg zijn deze vakantiegangers. Ik hoop nu niet terug bij af.
  gemodereerd

 4. Wie niet horen wilt, moet voelen en dat vooral in SU waar men zo koppig is en een sterke eigen mening heeft over Corona.
  Jullie moeten Corona echt niet serieus nemen en vooral luisteren naar rot praatjes die jullie met elkaar voeren en vooral niet aan de reges houden.
  Want wie zou jullie now regels moeten voorschrijven he. Dat vertikken jullie met een geschiedenis van waar en hoe jullie daar zijn beland in SU!
  Succes in Su waar er absoluut niet veel te doen is aan de situatie in ziekenhuizen en een tekort aan van alles om jullie reet te redden die besmet zijn met het virus.
  Uitdunning van de Su bevolking voor bepaalde mensen is geen slecht idee en gelukkig doen jullie het zelf.
  Gelukkig kunnen jullie niet een ander de schuld geven.
  Dus, waar is het feestje???
  Vel plezier daar…
  gemodereerd

 5. In Nederland hebben we jullie gezellige video’s gezien, vooral die black en blue labels die jullie nog wilder maakten om te feesten. Jullie hadden zo gezellig gedanst, in een kring, lekker dichtbij of gewoon geplakt. O ja en die whatsapp status was gewoon betoverend en maakte mij enorm jaloers. Jullie hadden corona vrijstelling van jullie president voor de feestdagen. Zo dacht ik erover, maar wat een keiharde teleurstelling die leidde naar 745 positieven!
  Hoe kan dat eigenlijk? Zijn jullie niet trots op de president die jullie deze positiviteit heeft geschonken.. Let op een keer postief, alsof je beter wordt, maar op een latere leeftiijd zal je lichaam mee kampen. Dit weet je president wel he? Ik ben arts en ik ken de gevolgen van. De president wordt bedannkt!
  gemodereerd

 6. Indien iemand denkt dat de besmettingen gaan ophouden, zelfs al is 100% gevaccineerd, dan hebben ze het mis. Want …. in het lichaam van gevaccineerden vinden er processen plaats waarbij het lichaam zelf ter bescherming tegen de virus, MAAR OOK TER BESCHERMING TEGEN DE INGESPOTEN VACCIN, een of meer andere varianten maakt van de virus. Het zal dus NOOIT ophouden. Laten mensen zich dat goed realiseren!!!
  Bovendien komt nu de aap uit de mouw en blijkt meer en meer dat de gevaccineerden ABSOLUUT NIET beschermd zijn tegen de vaccins. Want elke nieuwe variant vereist weer een nieuwe vaccin. Intussen is er weer een nieuwe variant ontdekt in Frankrijk: de Kameroenese variant. Dit gaat dus NOOIT OPHOUDEN. Het beste is dus een NATUURLIJKE IMMUNITEIT op te bouwen. De mensen die een zwakke weerstand hebben kunnen met andere middelen (vitamines en werkende medicijnen zoals ivermectine [dat overigens niet bij iedereen werkt]) geholpen worden.
  Het wordt tijd dat de adviseurs van de regeringen ontslagen worden en mensen met gewoon gezond verstand het beleid gaan bepalen. Wat heb je aan experts met genoeg kennis over vaccins en virussen, maar zonder gezond verstand?
  gemodereerd

 7. Wanneer de besmettingen in Moengo zich gaan openbaren, is Money Hond de Gebeten Hond
  gemodereerd

 8. ronald, jij hebt zeker geen verstand , wat een zwakte , covid zal jou graag als vriend hebben , zal jij daar trots op zijn
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.