Gezochte gascilinder dief zit naast politiebureau te borrelen

7
Het politiebureau Munder

Denzel K., die op camerabeelden werd herkend als een gascilinderdief bij een winkel op de hoek van de Kwattaweg en Rosalinastraat in Suriname, zat vrijdag voor een winkel naast het politiebureau Munder te borrelen. De politie herkende hem als een van de verdachten op de beelden en hield hem aan.

Denzel K. legde samen met twee andere mannen, van wie hij de namen niet kent, 16 gascilinders van 20 en 28 lbs in de ochtend van 17 december gereed om die weg te dragen. Zij hadden deze gestolen.

Denzel K. bekende de diefstal, maar dacht dat hij niet was herkend op de beelden. Daarom was hij niet bang om naast het politiebureau te borrelen.

De daders plaatsten op 17 december behalve de gascilinders ook een stootkar buiten. Zij sjouwden vermoedelijk met enkele gascilinders. Zij werden gestoord tijdens het stelen en moesten zonder de gascilinders wegrennen.

De politie trof de gascilinders aan de Rosalinastraat, Kwattaweg en in een bosschage aan, maar zag geen van de verdachten.
 
Denzel K. is in verzekering gesteld.


7 REACTIES

 1. Na gedane arbeid met de nodige vlijt volgt een tijd van ontspanning. Zou ik ook doen.
  Goed gedaan Denzel en geniet van je borreltjes want in jail krijg je water.
  gemodereerd

 2. den foerman foe sranang tja dik-ati hoor…..gewoon a man go borrel naast kowtoe post hahahha. Goed zo politie..TOP! , ik hoop niet dat het OM deze abanies na 2 weken weer vrij laat omdat de benadeelde de buit terug heeft want dat gebeurd al te vaak. Dieven worden door het OM vrijgelaten als de buit terug gevonden is….hoe krom is dat.
  gemodereerd

 3. Deze boef is goed op de hoogte van het reilen en zeilen bij justitie in Suriname. Het volk van Suriname mag ook wel kritisch zijn op wat er precies gebeurt. het is niet alleen hosselen vooral voor datgene wat niet nodig is. gewoon alert blijven en je omgeving goed in de gaten houden.
  gemodereerd

 4. @ Moen

  Omdat ze van de mini – ster van Jus / Pol moet vrij laten,( vriendje politiek)
  noemt men dat!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Ik las dat de politie de gascilinders heeft meegenomen naar het bureau i.p.v. ze meteen terug te geven aan de rechtmatige eigenaar. Dezel de boef dacht waarschijnlijk dat omdat de politie de gascilinders heeft meegenomen als gevonden voorwerpen, ze hem dankbaar waren en met rust zouden laten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.