Vader en broertje DNA-lid Niesha Jhakry mishandeld door omstanders na aanrijding

11
Vader en broertje DNA-lid Jakrie mishandeld door omstanders na aanrijding
De mishandelde mannen worden uit het kanaal gehaald.

Na een verkeersongeval in Nickerie zijn de vader en het broertje van DNA-lid Niesha Jhakry door verhitte omstanders aangevallen en mishandeld. De twee waren niet betrokken bij de aanrijding, maar stopten om hun buurman hulp te bieden. Deze buurman was even daarvoor als veroorzaker betrokken bij een aanrijding.

De veroorzaker van de aanrijding reed over de Ataoellahweg en heeft vermoedelijk de controle over het stuur verloren. Hij reed daarbij in op een groep bromfietsers die langs de weg op de berm aan het ‘chillen’ waren. Direct daarna werd de man aangevallen door enkele boze omstanders en familieleden van de bromfietsers.

Vader en zoon Jhakry reden op dat moment langs en zagen dat hun buurjongen mishandeld werd. Ze besloten uit te stappen om de boel te sussen en de buurman te helpen. Een aantal mannen uit de menigte keerden zich toen tegen hen, waarbij ze flink wat slagen moesten incasseren en in een kanaal moesten springen om zichzelf te redden.

Automobilist rijdt in op groep bromfietsers

Het broertje van het DNA-lid werd daarbij bewerkt met een houten balk en heeft een barstwond aan zijn hoofd en een gebroken been daaraan overgehouden. Hij is in het MMC opgenomen. Vader Jhakry raakte eveneens gewond, maar is na behandeling heengezonden.

De politie heeft al een aantal verdachten aangehouden op basis van beeldmateriaal dat gemaakt is door omstanders. “We zijn nog bezig omdat er verschillende verklaringen worden afgegeven. Middels videobeelden en verklaring van getuigen proberen we de daders in beeld te brengen”, aldus de politie in een reactie.


11 REACTIES

 1. Als de geweldadige daders de bodyguards van een of andere ‘bigi dagu’ zijn, hoeven ze slechts te bekennen, hun excuses aan te bieden en de eventuele materiële schade te vergoeden en ze zijn weer zo vrij als een vogel. Zijn ze echter gewone burgers, dan zijn ze de @#$&.
  gemodereerd

 2. Politie moesten ze bellen en niet gaan kletsen.
  Buurjongen is ingereden op de bromfietsers. Zoveel ellende in het verkeer daar
  Laat buurjongen zn gedrag gecorrigeerd worden
  gemodereerd

 3. 2 opmerkingen:
  1. er gebeuren verdraaid veel aanrijdingen in Nickerie. Is er ramtahal in het spel?
  2. Het Surinaams gezegde luidt: if wisie a no foe Joe ,no spit na in ing. Bemoei je niet met andermans zaken. Deze mensen zijn duidelijk het slachtoffer geworden van hun eigen hulpvaardigheid.
  De volgende keer moet je naar de andere kant kijken en doorrijden.
  gemodereerd

 4. De gemoederen in Nickerie zijn super verhit na de recente dodelijke aanrijdingen, waarbij de slachtoffers geen schuld hadden. Nu dit, uitlopend op bijna op een lynchpartij. Het volk begint langzaam het recht in eigen handen te nemen. De staat is niet staat voorbeeldig te zijn door regelmatig zelf over de scheef te gaan. Dit is al bijna 12 jaar gaande….
  gemodereerd

 5. Baja gelukkig is t niet in Moengo of Brokopondo gebeurd. Zou je horen, die mensen zijn altijd zo.
  Dacht dat men in Nickerie altijd beschaafd en vredelievend waren.
  gemodereerd

 6. De reactie is uiteraard belachelijk en tegelijkertijd ook begrijpelijk, maar ik snap niet waarom er bij vermeld moet worden, dat het familie van een DNA lid is. Wie het ook zijn het gebeuren blijft even erg en moet aangepakt worden, evenals er een goed onderzoek moet gebeuren naar het ongeluk, want dat is ook niet weg te cijferen.
  gemodereerd

 7. De vader en broertje van DNA-lid Niesha Jhakry had gedacht om de boel te gaan sussen. Ze hadden gedacht, mijn dochter/zus is DNA-lid, dus ga ik even stoer doen. Nee dus, pakkie op zijn broekie gekregen. En gevlucht als een bakri(geit).
  gemodereerd

 8. Jammer dat er een vloek lijkt te rusten op bepaalde wegen/plaatsen in het rijstdistrict.
  Ik zou de politie bellen en ietsjes doorrijden maar zeker de veroorzaker niet te hulp schieten.
  gemodereerd

 9. mooi.ze wilden niets sussen.ze dachten dat ze macht konden ontrekken aan het DNA lidmaatschap van hun dochter en zus zoals vele familieleden van politici denken dat ze kunnen doen. ze hadden pech. de verhitte omstanders hebben ze een les geleerd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.