Automobilist rijdt in op groep bromfietsers

3
Automobilist rijdt in op groep bromfietsers

In Suriname is een automobilist vanmiddag ingereden op een groep bromfietsers. Dit gebeurde rond 16.00u aan de Attaoellahweg te Hamptoncourtpolder in het district Nickerie.

De auto reed over bovengenoemde weg, waar aan de rechterkant van de weg een groep bromfietsers op de berm stilstond. Waarom de automobilist vervolgens inreed op de groep die aan de andere kant van de rijbaan stond, is niet bekend.

Alle bromfietsers liepen daarbij verwondingen op. Het vermoeden bestaat dat ze vervolgens familie en vrienden contacten, die ter plaatse kwamen.

Er braken gevechten uit waarbij twee mannen flinke klappen kregen en in het kanaal terecht kwamen.

De ingeschakelde politie verscheen uiteindelijk ter plaatse om de boel te sussen. Vernomen wordt dat vijf gewonden naar het MMC zijn afgevoerd. De politie onderzoekt de zaak.

UPDATE: Na het verkeersongeval zijn de vader en het broertje van DNA-lid Niesha Jhakry door verhitte omstanders aangevallen en mishandeld. De twee waren niet betrokken bij de aanrijding, maar stopten om hun buurman hulp te bieden. Deze buurman was even daarvoor betrokken bij een aanrijding:


3 REACTIES

  1. In nickerie is het een bende van zo heb je me niet.
    Wilden ze nog meer doden???
    Vhp hibbie zegeviert daar. Regelloos distrikt. Erger dan Albina
    gemodereerd

  2. Welke vader zal niet zijn zoon verdedigen??? Vader van Jhakry heeft zijn zoon beschermd die daar op de grond lag en slagen incasseerde.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.