VIDEO: Slachtoffers woningbrand zijn oma en drie kleinkinderen

8
VIDEO: Slachtoffers woningbrand zijn oma en drie kleinkinderen

De vier personen die afgelopen nacht om het leven kwamen bij een woningbrand aan de Mariestraat, zijn een 62-jarige oma en drie kleinkinderen in de leeftijd van 8, 10 en 15 jaar. Hun verkoolde lichamen zijn vanmorgen uit de woning gehaald (foto) en afgevoerd.

Het vuur ontstond rond 03.30u. In de video hieronder is te zien hoe hevig de brand was. Buurtbewoners hoorden de mensen in het huis gillen maar kregen de deuren en ramen niet open. Volgens de omstanders zou er lang op de brandweer zijn gewacht.

De slachtoffers zijn levend verbrand in de enorme vuurzee. Het gaat om Sonia Badal (62) en haar kleindochters Jyoti (15), Isha (10) en Bharti Parbhoe (8).

Over de oorzaak is nog niet veel bekend. De politie van Munder is belast met het verder onderzoek.


8 REACTIES

 1. Geen mooi bericht.Hoop dat de overheid financieel zal ondersteunen.
  Sterkte aan de nabestaande.
  gemodereerd

 2. Wat een verschrikkelijke dood. Ik leef mee met de fam. De zoon is zijn moeder en 3 kinderen kwijt. Mijn God, sta de nabestaanden bij.
  gemodereerd

 3. ik vind die video raar?
  echt het hele huis staat in de brand?
  dat gebeurd niet zomaar 1 2 3
  wat thafuq is hier gebeurd?
  misschien zelfs opzet?

  gecondoleerd voor de nabestaanden
  gemodereerd

 4. Heel erg voor de nabestaanden , gecondoleerd, Surinamers ben in november voor het eerst in jullie land geweest, laat er aub een wet komen op de veiligheid van jullie electriciteit , nergens geen beveiliging schakelaar ( teco) bovensraadsel electriciteit. Er zullen nog vele zulke omstandigheden zich voor doen, zelfde met de beveiliging op de weg , dat kan echt niet. Red su
  gemodereerd

 5. Met tranen in mijn ogen en en pijn in mijn reeds ziek hart moet ik dit op you tube zien gebeuren in mijn geboortestraat ( MARIESTRAAT ) na 60 jaar verblijf in Nederland. Heel veel sterkte aan de nabestaanden buurtgenoten aldaar.
  gemodereerd

 6. Dit is toch verschrikkelijk?! Onbegrijpelijk dat ze niet gered zijn!! Waarom konden zij niet uit het huis vluchten? Er had toch ergens een raam of deur open gebroken kunnen worden?! Dit lijkt wel opzet, kan niet anders!! Wat een pijn en verdriet voor de overledenen en natuurlijk ook voor de nabestaanden! Maar wat doet de regering daar? Mensen moeten dievenijzer voor de ramen en deuren plaatsen. Dan is het ook logisch dat je met blote handen de hete ijzer niet kunt aanraken! Sterkte allemaal!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.