Dode man op wegdek mogelijk overreden door automobilist

12
Voetganger doodgereden in Nickerie
Binnengekomen foto

De voetganger die in de avond van donderdag 30 december op de Ramabaran Mishreweg in Nickerie dood werd aangetroffen, is de 57-jarige Siewkoemar Soekhlal. Onderzoek moet uitwijzen of hij reeds dood op de weg lag, toen hij werd overreden meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de 53-jarige autobestuurder M.R. vanuit Nieuw-Nickerie kwam aangereden en ging in de richting van het Corantijnstrand. Ongeveer 300 meters verwijderd werd M.R. door zijn achterrijder gestopt die hem te kennen gaf dat hij een voetganger had aangereden.

De politie van het bureau Waldeck speelde in op een melding van een aanrijding tussen een voetganger en een auto op eerder vermelde locatie, waarbij de autobestuurder was doorgereden. Bij aankomst troffen zij een man op het wegdek aan die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de voetganger vast.

De autobestuurder die inmiddels door wetsdienaren van de afdeling Verkeer Handhaving Team (VHT) was aangehouden, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. M.R. hield de politie voor dat hij niemand had aangereden. Wel voelde hij dat hij op een bepaald moment over iets had gereden.

De auto van M.R. vertoonde geen schade aan de voorzijde. Het onderzoek moet uitwijzen of Sieuwkoemar reeds dood op de weg lag, toen hij werd overreden. Zijn ontzielde lichaam werd in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) door de politie ter obductie in beslag genomen.

Aan de hand van het resultaat van het obductie rapport zal worden aangegeven of Sieuwkoemar tot een verkeersdode zal worden gerekend, meldt de Surinaamse politie.

In het belang van het onderzoek is het voertuig door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Ook het rijbewijs van M.R. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd, waarna de chauffeur na afstemming met het OM is heengezonden.

De afdeling Verkeersunit van regio West is belast met deze zaak


12 REACTIES

 1. Waarom zegt iets in mij dat Sew niet het eerste dodelijke slachtoffer van deze randdebiel is in de afgelopen maand. Kan het ook zijn dat deze MR over meerdere voertuigen beschikt en dat hij de ene zonder schade opvoert? Als hij aangeeft wel gevoeld te hebben dat hij over iets reed dan moet de auto toch minutieus worden onderzocht en niet alleen de voorkant toch?
  De tijd zal uitwijzen hoe onschuldig deze MR wel is
  gemodereerd

 2. Het begint te lijken op filmopnames voor de film Deadrace 2 van David Carradine.
  Gekker kan het niet worden in Su.
  gemodereerd

 3. Sammy the queen, wij weten (nog) niet wat er precies is gebeurd. Maar als Sew gestopt is omdat zijn achterrijder hem wenkte, en hij verteld zich er niets van gemerkt heeft niemand aangereden te hebben, maar wel gevoeld heeft dat hij over iets reed en zijn auto geen schade aan de voorkant (en waarschijnlijk ook niet aan de onderkant) heeft, dan is het waarschijnlijk dat Sew niet liegt, maar dat het slachtoffer al dood of harstikke DRONKEN op straat lag. Het was immers eind van het jaar en in Nickerie lusten ze het hele jaar door wel een glaasje Palm, laat staan tijdens baka jari..
  gemodereerd

 4. Henkes lees eens goed voor je reageert , het is SEW die dood is gereden door MR , SEW was niet de bestuurder maar het slachtoffer ,( en niet het eerste slachtoffer van MR ) wat meer respect zal op zijn plaats zijn .
  gemodereerd

 5. Asociaal rijgedrag in Suriname wordt veel te zacht aangepakt, en niet voldoende bestraft

  Lange gevangenisstraffen en hoge geldboetes, beslaglegging op loon of aandeel op erfenis, boedel of niet. Uitkleden
  gemodereerd

 6. Ik kan meegaan met het verhaal van Sew heb zoiets ook jaren terug voordat de bosjebrug nog bestond op weg naar Albina, lag een man op het donkerste gedeelte langguit op de weg. tussen Stolkerts- en Moengo ,wij acterzitting ,de bestuurder en vrouw in een splitseconde swing naar rechts schreeuwen “hey kijk een man” Wij omkijken geen sier te zien vw het donker,de weg was voor ons voor de rest een onsmakkelijke avontuur.Naderhand ook geen bericht van een of ander ongeval/misdrijf. No jokes boi ,vergeet ik nooit meer.
  gemodereerd

 7. hier zit een luchtje aan deze zaak, waar siew is aan gereden staat een lantaarn , het lijkt er eerder op dat MR wat te verbergen heb en hulp krijg van bepaalde personen ,
  gemodereerd

 8. dit wordt weer een doofpot gestopt , uiteindelijk krijgt het slachtoffer de schuld , moet een groot onderzoek komen , MR heeft al meer op zijn kerfstok
  gemodereerd

 9. familie moet aangifte van doodslag doen bij politie tegen MR zodat er beter onderzoek wordt gedaan , deze persoon moet zijn straf niet ontlopen door omkoping .
  gemodereerd

 10. er zijn getuige van het dood rijden van sieuw maar deze worden stil gehouden door MR die hun bedreigt .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.