woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTuinman die 13-jarig meisje misbruikte gezocht door politie

Tuinman die 13-jarig meisje misbruikte gezocht door politie

-

Does Travel - naar Suriname

Een grasmaaiende tuinman in Suriname, wordt momenteel opgespoord door de politie. Hij zou seks met een 13-jarig meisje hebben gehad. Volgens de tiener gebeurde dat onder bedreiging.

De man zette haar daarna ook onder druk om niemand te vertellen over de verkrachting. Hij kocht een drinkkan voor haar, waarmee ze naar huis ging. Haar familie die ineens de drinkkan bij haar zag, vertrouwde dit niet.

Het meisje moest vertellen van wie ze de kan had gekregen. Zodoende kwam het seksueel misbruik aan het licht. De aangifte is donderdag gedaan door de familie van het slachtoffer.

Vanaf november zouden de seksuele handelingen hebben plaatsgevonden, maar het meisje was bang om dit eerder te vertellen omdat zij zou zijn bedreigd. De verdachte is nog niet aangehouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Hij dacht zeker tuintje is tuintje en misbruikte alles waar wat op groeide. Hopelijk krijgt hij gauw onder dwang wat onkruidbestrijding toegediend.
    Ik zou het wel weten hoor!


    gemodereerd
  2. Sang,

    Twee minuten plezier voor de dader en levenslange trauma voor het meisje. De een z’n 2 minuten weegt voor hem meer dan de ander z’n hele leven.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES