Maar liefst 240 nieuwe corona besmettingen op woensdag 29 december

4
corona-covid-19-suriname

In Suriname zijn woensdag 29 december maar liefst 240 nieuwe corona besmettingen genoteerd. Dat is meer dan het dubbele ten opzichte van een dag ervoor.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de update blijkt verder dat er 893 keer getest is. Het besmettingspercentage bedraagt hierdoor 26,8%. In de afgelopen 24 uur is één persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het virus.

De cijfers van patiënten in het ziekenhuis zijn momenteel niet gestegen.

Woensdag werden ook de nieuwe maatregelen die per direct tot nader order gelden, bekend gemaakt. Het uitgaansverbod is ingaande 30 december van 21:00 uur in de avond tot 5:00 uur in de morgen.

De openingstijden van commerciële lokaliteiten en restaurants zijn nu van 05:00 uur tot 20:00 uur. De controle en surveillance voor beweging van personen op diverse plekken wordt uitgebreid. Handhaving wordt geïntensiveerd.

De cijfers van woensdag 29 december 2021:


4 REACTIES

  1. Volgens de minister staan we aan ht begin van een nieuwe golf. Komt niet door de feesten van de laatste dagen maar van de feesten van de regering vanaf 25 november, de vele toeristen uit nl die gewoon mogen komen naar Su. Geen controle.
    Je hoeft de mensen van Su die feesten niet te beschuldigen. Vooral niet in open ruimten. Kijk naar de overvolle bussen,
    gemodereerd

  2. Haha, zijn allemaal grappenmakers in Suriname. Dit zag je al aankomen. Er zijn verschillende muziekgroepen uit het buitenland in Suriname voor optredens. Dat wist de minister toch ook. Dan zou je veel van te voren de maatregelen moeten treffen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.