Jongeman steekt middelvinger op naar anderen en wordt gestoken

4
Jongeman steekt middelvinger op naar anderen en wordt gestoken met schaar

Een ruzie tussen vier jongemannen is deze week in Suriname uitgemond in een steekpartij. Een van hen stak zijn middelvinger op naar de drie anderen, te weten twee broers en een neef.

De drie jongemannen vielen hem onmiddellijk aan. Een van hen stak het slachtoffer met een schaar in de borst waardoor de gewonde jongeman medische behandeling moest ondergaan.

De politie heeft de drie verdachten aangehouden. Zij zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


4 REACTIES

 1. Om het minste en geringste anderen met grof geweld aanpakken, komt steeds vaker voor in Suriname. De mentaliteit van de VP lijkt net zo besmettelijk als omicron.
  gemodereerd

 2. Door met elkaar te praten kan je een meningsverschil ook proberen op te lossen. Geweld is niet de enige keus. We zijn geen dieren. Maar goed sommige mensen vinden dat stoer dat geweld . Moeten ze maar ook voor de consequenties opdraaien als ze voor de rechter staan
  gemodereerd

 3. Dit vind ik een stomme en tevens een kinderachtig gebaar, maar om daarvoor
  iemand neer te steken, vind ik het een moorddadig gebaar!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. De mensen zijn zo gefrustreerd als maar wezen kan. Wordt een dienstauto van beveiliging van Chan aangereden, trekt die zuiplap een machinegeweer.
  Vrouw gaat vermoedelijk vreemd, man slaat haar.
  Su is echt een bende geworden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.