Politie stopt grote schuimparty langs Surinamerivier

24
schuimparty
Archieffoto schuimparty

De politie heeft woensdagavond een schuimparty met honderden personen gestopt op een privé locatie langs de Surinamerivier. Eenieder is verwijderd van de plaats.

Er waren grote schuimmachines langs de rivier opgesteld om het publiek, voornamelijk jongeren, te vermaken.

Het verwijderen van het publiek heeft zonder incidenten plaatsgehad, iedereen heeft de plek rustig verlaten.

De online geplaatste flyer van de party.


24 REACTIES

 1. Waarin een onderontwikkeld land groot kan zijn; Surinamers zijn met hun protesten tegen de noodzakelijke coronamaatregelen nog achterlijker dan de Nederlanders die ondanks de toename van de besmettingen met Omicron massaal op wintersport vakantie gaan of inkopen gaan doen in Belgie
  gemodereerd

 2. Maar men blijft maar klachen over corona?? Chang moet die hele organisatie en die artiesten die zouden optreden effe een weekje verplicht laten werken op een corona afdeling !! BELACHELIJK maar ja DOE HET!!
  gemodereerd

 3. Het is zeer triest om te moeten vaststellen dat er mensen zijn die het niet kunnen opbrengen geduld en goede hoop te koesteren in deze benauwde tijden. heeft hun geloof hen misschien in de steek gelaten?. Aan deze jongeren geef ik het advies mee, laat je niet leiden door een slechte inborst, maar blijf geloven en hopen in hetgeen de schepper met ons voorheeft.
  gemodereerd

 4. Hadden zij maar ook dezelfde ijver bij het opbouwen van dit land. Liever laten zij dit door anderen doen. Hun levensmotto is dan ook feesten en beesten en laat de rest maar voor ons zorgen.
  Suriname een tweede Doebaai?
  Mi mars Papa
  gemodereerd

 5. Lang leve de verspreiding van covid 19.Moet Nederland weer komen helpen en jullie handje vasthouden? Want daar zijn we wel goed voor.
  gemodereerd

 6. Ze liegen met hun verhalen dat ze de mensen verwijderd hebben.
  Weet je hoeveel plaatsen open waren?? Politie rijdt langs. Klaar.
  Ga de criminelen oppakken.
  Waarom mag regering wel feesten??
  gemodereerd

 7. De Surinamers hadden een grote bek en lachten ons Nederlanders uit, dat we corona niet onder controle hebben en nu !!! Lekker feesten haha. Verdubbeld vandaag! Nederland heeft weinig positieven maar toch hebben ze een lockdown ondergaan, omdat ze weten dat na de feestdagen een hel wordt. Maar Suriname dacht oh .. is minder corona dus waarom moeten we verder denken .. net jullie president niet verder denkt dan zijn dikke buik!
  gemodereerd

 8. 200 srd toegang? De Surinamers hebben dus geld. Ze mogen niet meer bij mij komen boemen.
  gemodereerd

 9. Kijk naar de namen van de artiesten dan weet je gelijk om welke mensen het gaat. Noteer al de namen van artiesten en bezoekers en laat ze maar feesten, maar bij klachten alle medische hulp weigeren dan leren ze het misschien af om koppig te zijn en anderen in gevaar te brengen.
  gemodereerd

 10. Al die mensen op die flyer moeten een boete krijgen, plus de eigenaar vh terrein, net als bij het Marriot-hotel.
  gemodereerd

 11. @Van de Bijlmermeer…precies dat dacht ik ook toen ik het artikel las.
  @Papa Jantje inderdaad, u hebt helemaal gelijk….maar werken en het land opbouen vinden ze saai……ze denken duidelijk niet aan morgen…voor hun in plezier maken HET belangrijkste. Achterlijke randdebielen. Aan de andere kant….ze zien ook dat hoe dommer. ongeschoolder en asocialer je bent, je het zelf kan skoppen tot vieze president, of zoals die hond, directeur van NIS of ook tot beleidsadviseur….mi gado…..a wroko hebi yere.
  gemodereerd

 12. men kan beter thuis in bad zitten met een beetje schuim, wedden
  dat de besmettingen weer gaan stijgen
  gemodereerd

 13. De flyer circuleerde al langer op social media. Dat feestje bij het Marriot was al langer gepland met buitenlandse optredens. Maar zoals gewoonlijk, de politie vist altijd achter het net. Omdat de minster van ABOP niet deugt.
  gemodereerd

 14. Maar waarom stopt de politie van bepaalde mensen niet. Ze gaan om het feest te stoppen en eigenaar belt en politie moet terugtrekken.
  Anderen betalen en feest gaat door.
  Agenten neem je geld en de feestgangers bekijken het
  gemodereerd

 15. Toegang € 50 lees ik. Die lachen dus om een boete van SRD 10.000 !
  De eigenaar, de artiesten, de organisatie en ook de bezoekers beboeten, vergunningen innemen en installaties confisqueren. alleen zo stop je deze asociale idioten.
  gemodereerd

 16. Percival, ben je een Bakra of een Blaka Bakra? In het eerste geval moet je maar eerst proberen je eigen Bakra landgenoten op te voeden, zodat Nederland corona de baas kan worden, voordat je eraan begint te denken om Surinamers te komen helpen met corona. In het tweede geval vraag ik me af waarom je de illusie hebt dat Nederland jouw land is? Als Blaka Bakra kan je je tong nog zoveel draaien en met een kilo aardappels in je keel spreken, de Bakras gaan je de komende honderd jaar nog steeds niet als één van hen beschouwen, in hun ogen blijf je gewoon een hinderlijke asielzoeker, die komt profiteren van hun land.
  gemodereerd

 17. debby , zij liegen niet ,die mensen die in dat schuimbad zaten te feesten zullen samen met de bubbels voor de zon verdwijnen , hoe dichter bij de zon hoe heter het wordt dus allemaal gaan ze in rook op (ook covid die mee gebubbeld heeft) , jij zal wel altijd gratis bubbels hebben daar in de bijlmer toch
  gemodereerd

 18. Wanneer je geen tjoeku betaald dan krijg je dit, is het eerste wat ik denk

  In Suritje is dat helaas een normale gedachtegang
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.