Kron Futu aangehouden voor verwonden ooms

6
man aangehouden in Suriname
Waterkant Archieffoto - man aangehouden in Suriname.

De politie heeft F.K. alias Kron Futu zaterdagavond aangehouden voor het verwonden van zijn twee ooms in Paramaribo. Om geld sloeg hij een van de ooms met een plank en hij verwondde de ander met een mes.

Kron Futu vroeg zijn ooms geld om drugs te kunnen kopen. De slachtoffers weigerden hem dat, hetgeen niet goed bij de verdachte overkwam. Hij nam een plank en sloeg een van zijn ooms tegen het hoofd. Hij verwondde de andere oom net onder zijn rechteroog met een mes.

Beide ooms moesten naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De verdachte liep naar de politie om zich aan te melden met het mes en de plank. Hij is in verzekering gesteld.

Het mes en de plank zijn in beslag genomen.
 


6 REACTIES

 1. Jammer dat ik niet 1 van die oom bent, anders zou hij voorgoed drugs roken of snuiven!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Kron Futu,
  Je bent helemaal verkeerd bezig jongen. Als je zo nodig geld aan je familie vraagt voor het kopen van het verderfelijk spul was het juister geweest dat jouw beide ooms jou een flink pak slaag gaven. Je bent te lui om te werken maar daarnaast ook een grof schandaal voor de familie. Waarom klop je bij je ooms aan? Hadden zij jou ooit eerder geld geleend ?
  Maar dat is het probleem wat drugs betreft. Zolang de vraag ernaar is zal het aanbod altijd blijven.
  gemodereerd

 3. Kron Futu heeft lijdt ook typisch aan ”junken gedrag”, Deze typen kennen geen genade, hebben geen riggengraat en gaan gewoon over lijken.
  Als ze een “nee” krijgen barst de pleuris los. Ze denken dat een ander altijd maar en alles aan hun moeten geven zodat ze lekker kunnen genieten van hun bolletjes.

  @ Papa Jantje… Je hebt helemaal geliijk hoor!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.