Man zegt dat onbekende 400 SRD gaf voor posten cocaïne

7
cocaïne
Foto ter illustratie

De politie in Suriname heeft onlangs de 27-jarige Zakson S. op zijn woonadres te Wanica door Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade opgespoord en aangehouden. Hij zou geprobeerd hebben cocaïne welke was verwerkt in bladeren die aan elkaar waren geplakt, te smokkelen via een postpakket.

De douane recherche onderschepte op dinsdag 5 oktober tijdens visitatie van postpakketten te Zanderij 182 gram cocaïne. De drug werd in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. De Narcotica rechercheurs werkten de informatie uit, waarna zij overgingen tot het opsporen van de verdachte Zakson.

Het gelukte de rechercheurs de drugverdachte na bijkans drie maanden aan te houden. Zakson verklaarde aan de politie dat hij de drug heeft gepost voor een onbekende man die hij over straat had ontmoet en hem voorhield dat hij geen identiteitskaart had. Als beloning ontving Zakson voor het posten SRD 400.

Na gepleegde overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de postverzender Zakson achter slot en grendel geplaatst meldt de politie.


7 REACTIES

 1. Wat 1 srd al niet kan doen. Laat je gewoon een ander zich legitimeren. En voor 400 srd krijgt hij ook nog eens gratis eten en drinken. Dat haalt hij er dik uit. Lol
  gemodereerd

 2. Zakeon net zo lang opsluiten totdat de naam van zijn onbekende vriend hem te binnen schiet of hij een gedetailleerd signalement van de man kan geven.
  gemodereerd

 3. Misschien kan de public relation afdeling vd politie, regelmatig verslag doen op televisie van hun activiteiten.
  Bijvoorbeeld: Drugs via de post lukt niet, vanwege de slimme drugshonden. Filmpje erbij, klaar.

  Idem dito verkeerscontrole en grenscontroles.
  gemodereerd

 4. Surinamers zijn niet alleen meesters in het opscheppen maar ook in het gebruikmaken van ongeloofwaardige dwaalsporen. Met andere woorden; ik geloof er geen moer van.
  gemodereerd

 5. Met koers van 23, wordt 17,39, en met koers van 24, wordt t 16 euro nog wat. Nog geen 20 euro.
  Afschieten, zulke dommies. Dubai stijl, fireing squad
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.