donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt Franse bolletjesslikker aan bij controlepost Stolkertsijver

Politie houdt Franse bolletjesslikker aan bij controlepost Stolkertsijver

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft dinsdag de 26-jarige Fransman Jean M. aangehouden, nadat hij toegegeven had, cocaïne bolletjes te hebben geslikt. Dit gebeurde in de middag van dinsdag 21 december omstreeks 14.00 uur bij de controlepost van Stolkertsijver, meldt het Korps Politie Suriname.

De wetsdienaren die bezig waren met controlewerkzaamheden hielden Jean die op weg was naar de Franse kant staande. De Fransman kon ter verificatie van zijn persoonsgegevens geen persoonlijke documenten overleggen aan de dienstdoende politieambtenaren.

Jean die zich vanaf dat moment zenuwachtig gedroeg, gaf de politie eerlijk te kennen dat hij cocaïne bolletjes had geslikt, aangezien hij in geldnood verkeerde. Naar zeggen van de drugverdachte kwam hij vanuit de Franse kant naar Suriname en vertoefde enige tijd op een woonadres in het ressort Munder.

Vanuit dat adres poogde hij voor een zekere L.R. die ook een Fransman is de drug te smokkelen naar Frans-Guyana. Hij werd aangehouden, waarna hij is overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade.

De drugsverdachte heeft inmiddels 42 cocaïne bolletjes met een totaalgewicht van 380 gram uit zijn lichaam uitgescheiden. Het is niet uitgesloten dat Jean meerdere bolletjes uit het lichaam zal afscheiden.

Jean is ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Jean, mon papie, tu as de la chance mais très stupide. Tu joues avec ta vie. Dommage que les bulles ne vous sautent pas au ventre.

    Bonne change !


    gemodereerd
  2. Le dernier petite dejeuner. Staat op een reclamebord in Frans Guyana.

    Hiermede is bewezen dat Suriname Internationaal een goede naam heeft op het gebied van drugssmokkel en drugsexport. Critici die beweren dat Suriname niks exporteert krijgen dus ongelijk. Deze man heeft het overleefd dus is het gelukkig niet zijn laatste ontbijt geworden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES