Onderwijzer (33) vast om verdenking aanranding leerlinge basisschool

8
handboeien
Foto ter illustratie

De 33-jarige onderwijzer S.B. werd onlangs aangehouden en in verzekering gesteld door de Jeugdpolitie in Suriname. De verdachte geeft les op een basisschool en zou op heterdaad zijn betrapt bij het wegrijden met een leerlinge, na een afspraak met haar te hebben gemaakt.

De zaak kwam aan het rollen toen een leerling alarm sloeg en het schoolhoofd in kennis stelde. De politie werd vervolgens ingelicht, waarna zij de informatie uit werkte. Op het moment dat de minderjarige leerling in het voertuig van S.B. stapte en hij wegreed werd de auto in de directe omgeving van de school klemgereden.

Daarna werd de verdachte in de boeien geslagen en naar het bureau afgevoerd ter voorgeleiding. Volgens de Surinaamse politie die de aanhouding van S.B. bevestigd, is de verdachte reeds een maand aangehouden en in verzekering gesteld.

Dat de man volgens een bericht van nieuwssite SUN bij een pension zou zijn aangehouden, berust volgens de politie niet op waarheid.

De verdachte werd op verdenking van feitelijke aanranding, misbruik van gezag, onttrekking minderjarige van wettig gezag en verbergen van minderjarige in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


8 REACTIES

 1. Ook weer zo een viespeuk als de populaire zanger en notoire vreemdganger Marco Borsato
  Die knijpt het em ook al enkele weken.
  Castreren zulke figuren en een Pop hun voorhoofd tatoeëren En stoppen met zijn muziek.
  gemodereerd

 2. Zo dapper van die medeleerling om dit bij het schoolhoofd te gaan melden. En…ook zeker hulde voor het schoolhoofd die onmiddelijk de politie heeft ingeschakeld! Ook die kwam direct in aktie waardoor ernstiger schade gelukkig is voorkomen.
  gemodereerd

 3. Dit soort zaken gebeurden vroeger ook al. Op de lagere school wist ik dat een stagaire mt een meisje van de klas kletste. Was 5 de klas. Op de muloschool was de wiskunde meneer ook bezig met een leerling.
  Ze moeten ze echte straffen geven. 25 jaar of zo.
  gemodereerd

 4. De informatie van dit bericht is te summier om harde conclusies te trekken. Welke school? Hoe oud het meisje was wordt niet vermeld.
  In mijn tijd zaten jongens en meisjes van 17 en 18 jaar in de 5e klas op een boitie skoro en of plantage scholen. Als jongetje van 10 jaar was ik altijd bang voor deze grote lokas.
  Oke ik wil toegeven dat het meisje misschien jonger is omdat tegenwoordig zitten blijven niet meer mag in Suriname. Toen wel. Dus wil ik niet te voorbarig zijn met mijn conclusies.
  Wat ik wel moet zeggen is dat mijn vrouw, toen een meisje van 18 jaar les moest geven aan zo’n klas en dat al die leerlingen (met name ongens van 17 en 18 jaar) haar smachtend aankeken. Aan die mogelijkheid dat leerkrachten door leerlingen verleid kunnen worden en dat leerlingen veel ouder kunnen zijn dan gesuggereerd wordt niet meer gedacht omdat de tijden zijn veranderd.
  gemodereerd

 5. Zulke zieke figuren moeten ze met een mes zijn hele lichaam kerven en dan, in het Stuwmeer dumpen! (Maar dan wel met een zwemvest, dan kunnen de mensen zien, hoe hij kaal gevreten wordt door de Pirania, Saka saka dagu yu !!!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Ongelofelijk dat mensen dit op allerlei wijzen proberen goed te praten.

  Alweer ééntje gesnapt uit die fantastische bromki djari.
  gemodereerd

 7. Ding werie sexy sanie,die meisjes weten precies wat ze doen.Sommige vallen die leerkrachten ook lastig.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.