Stel en twee broers aangehouden voor drugsdealen vanuit huis

1
Drie verdachten aangehouden bij inval van de Narcotica Brigade
Archieffoto: De politie in Suriname neemt grote hoeveelheden marihuana in beslag.

Bij een drugsinval afgelopen zaterdag gepleegd bij een woning aan de Creebsburgweg te Paramaribo, hebben rechercheurs van de Narcotica Brigade de verdachten Diëgo Z. (33), zijn levenspartner Tanischa B. (28) en de gebroeders Renzo P. (31) en Irvan P. (25) in de kraag gevat. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Na verkregen en uitgewerkte informatie werden de verdachten op het voormeld adres opgespoord en aangehouden. Volgens de bekomen informatie werd er op die locatie drugs verhandeld, waarbij een groot deel werd aangeleverd en verder werd gedistribueerd.

Er werd een onderzoek ingesteld in de woning en de wetsdienaren troffen op diverse plekken in en rondom het huis 19.260 gram marihuana en 3.480 gram hasj aan. De verdachte Diëgo ontkent wat ervan af te weten, terwijl zijn partner Tanischa verklaarde dat er daadwerkelijk drugs op die locatie werd aangeleverd.

Echter weet zij niet wat er verder met de drugs gebeurd. De verdachte Renzo heeft verklaard dat hij op verzoek van Diego en zijn jongere broer Irvan drugs distribueert.

De gebroeders Renzo en Irvan, alsook Diëgo zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst, terwijl Tanischa na verhoor is heengezonden, meldt de politie.


1 REACTIE

 1. Vraag en aanbod dus deze 2 zijn enigzins toch niet zo slecht in mijn optie.
  Het zijn handelaren in duistere dingen. Strafbaar oké, ben helemaal eens.
  R. de Haan doet het ook maar dan in grote hoeveelheden! Hij heeft de vliegramp
  overleefd en nu ophangen, zo simpel is het !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.