maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRapper KM (SFB) vast wegens recordvangst van 270 kg cocaïne

Rapper KM (SFB) vast wegens recordvangst van 270 kg cocaïne

-

Does Travel - naar Suriname

De Haagse rapper KM die vooral bekend werd als lid van de formatie Strictly Family Business (SFB) zit al een tijdje vast op verdenking van betrokkenheid bij grootschalige drugshandel. Op 3 september werd in Ypenburg 270 kilo cocaïne onderschept en justitie vindt dat er serieuze aanwijzingen zijn dat KM (echte naam Kaene) daarbij betrokken was.

In de nacht van 2 op 3 september werd melding gemaakt van mannen die sporttassen uit een busje haalden. Agenten vonden in het voertuig tassen vol met blokken cocaïne. De mannen waren toen al verdwenen, maar KM werd op basis van camerabeelden later aangehouden, meldt het AD.

Hijzelf ontkent stellig: “Ik kan keihard aantonen dat ik die avond keihard aan het werk was in de studio’, zei de muzikant afgelopen maandag tijdens een zitting. Zijn advocaat verzocht maandag tot vrijlating: de artiest wil graag verder met zijn muziekcarrière, en volgens de advocaat is er geen bewijs tegen KM.

De officier van justitie verzette zich fel tegen de vrijlating, de rechtbank meent dat er genoeg aanwijzingen zijn dat de muzikant in de drugshandel zat, dus voorlopig blijft hij vastzitten.

KM kwam eerder uitgebreid in de Surinaamse media omdat hij en twee anderen anderen van de groep SFB vanaf december 2018 maanden in de cel in Suriname zaten. Dit omdat ze te zien waren in een filmpje waarin ze seks hadden met een meisje van vijftien. Die sekstape was via sociale media verspreid.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Een en al stront dit soort jongens. Bigi mang willen ze spelen. Mars ga naar school ga werken


  gemodereerd
 2. Toen ik KM zag staan gacht ik aan de afkorting voor een Justitieel Ministerieel onderdeel maar toen stond ineens de voornaam van deze rapper dus ik brak mijn hoofd om achter de M te komen. Dat was een eitje omdat er een link was die verwees naar een vorige staatsvakantie maar dan in Suriname onder auspision van ba droga. De M staat dus voor Marica(bungbung sma ptjieng) en oeps nu linkt men hem aan sporttassen en blokken van dat verderfelijke spul.
  Je zou zomaar kunnen denken aan een handjes klapperij in de zaak van vieze dingen doen met kleine krasse meisjes.
  Als het ff tegenzit kan hij van het lied van Andre Hazes sr Eenzame kerst een rapversie maken in de lik. maar als hij goed is maakt hij een rap op de melodie van MJ’s I saw mammie kissing… maar dan met oa de woorden Mi sji wang alatta e snoifi poeiri… ozi


  gemodereerd
 3. Behalve drugscrimineel id hij ook een pedofiel. Wat een geluk voor dit soort kakkerlakken dat hij niet op de Filippijnen woont. Want dan had de president aldaar hem persoonlijk laten opruimen.


  gemodereerd
 4. Indien je een “groot” en duur leven wilt leiden doch jou inkomen is niet voldoende dan is het bekend dat deze personen de makkelijkste weg opgaan om aan hun geld te komen door bijvoorbeeld overvallen en inbreken of met coke bezig zijn omdat dit snel en veel geld oplevert.
  Alles heeft zijn risico’s overvallen en inbreken de kans lopen beschoten te worden.
  Coke zaken minder kans op lange straffen of soms geheel geen straf in bijvoorbeeld Suriname.
  Ze zijn nog steeds op zoek naar een luitenant die voor 450 kg heeft ingevlogen.
  Dus pick your choice


  gemodereerd
 5. Ik ben als buitenstaander nooit voorbarig. Zelfs de rechter en het OM weten niet alles.
  (Zo vaak door PR de Vries bewezen).
  Maar op hun oordeel zullen we geduldig moeten wachten.


  gemodereerd
 6. Een poosje achter slot en grendel laten brommen waar hij genoeg tijd heeft om “keihard” te overdenken waar hij mee bezig is.


  gemodereerd
 7. al deze comments hier zijn ouwe lui die jaloers zijn dat een gast van inde 20 het al gemaakt heeft. Word boos opjezelf niet op een ander


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES