donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOM Suriname wil anderhalf jaar celstraf voor leden SFB

OM Suriname wil anderhalf jaar celstraf voor leden SFB

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 feb – De drie aangehouden leden van Strictly Family Business, SFB, wacht mogelijk gevangenisstraf. Het Openbaar Ministerie heeft achttien maanden celstraf geëist tegen de Nederlandse rappers. Voor de vervolging is bewezen dat de drie zich schuldig hebben gemaakt aan seksuele omgang met een minderjarige.

Kaene Marica, Francis Edusei en Jacky Osei kunnen zeker een half jaar achter de tralies zitten als de rechter meegaat met de eis van het Openbaar Ministerie. Het Openbaar Ministerie eist namelijk achttien maanden gevangenisstraf. Van deze periode zijn twaalf maanden voorwaardelijk. De proeftijd is gesteld op drie jaar. Dat wil zeggen dat ze binnen de komende drie jaar de rest kunnen krijgen.

Dat is dan als ze weer een dergelijk vergrijp begaan. De drie rappers worden ervan beschuldigd seksuele gemeenschap te hebben gehad met een vijftienjarig meisje. Dat was in 2015. Ook is het gebeuren gefilmd en online geplaatst. Dergelijke handelingen zijn strafbaar volgens het Surinaamse strafrecht. Hoewel Kaene Marica alle schuld op zich nam en de twee anderen vrijpleitte, zitten ze nog alle drie vast.

opening
Fernandes Express
BODO Party

28 REACTIES
 1. Wat een hypocrieten…

  Deze jongens hebben de pech dat ze succesvolle SurINeds zijn.

  Als er één ding is waar Surinamers een pest hekel aan hebben uit jaloezie is succesvolle SuriNeds.

  Daarom is Suriname de ultieme bananenrepubliek waar een veroordeelde drugsdealer en moordenaar tot 2 x toe president wordt en het land voor de derde keer aan de bedelstaf brengt.


  Maak melding
 2. @hmolenaar2016,

  Het is geen hekel hebben aan die jongens, maar aan hun euvele moed om JusPol daar te tarten. Ze wisten (of hoorden te weten) dat er een aanklacht tegen hen was ingediend door de moeder. Toch gaan ze er naar toe. Ze daagden uit en hebben die uitdaging verloren. Zo simpel.
  Als je je in het hol van de leeuw waagt, dan moet je wel bijzonder sterk staan. Zij dus niet.


  Maak melding
 3. hmolenaar2016
  Wat een hypocrieten…

  Deze jongens hebben de pech dat ze succesvolle SurINeds zijn.????

  Stel dat deze jongens jouw 14 jarige dochter idem dito hadden behandeld.

  Was je mening nog steeds het zelfde??

  Meeennn,,,,, denk na wat je schrijft.


  Maak melding
 4. Dit moet een les zijn voor zij die denken in de toekomst nog zulke grapjes uit te halen. Dit is niet de eerste keer, dat dit gebeurd. Deze mannen hebben dus die pech, dat het is vastgelegd. En ook al zou dat niet het geval zijn, hoort een ieder zich aan de wetten te houden.


  Maak melding
 5. iedereen die met zijn hersens dekt i.p.v. met zijn pik kan wel inschatten wat er kan gebeuren als je je aan een minderjarige vergrijpt. of je moet de arrogantie en overmoed van deze patsertjes hebben om er van uit gaan dat dat voor jou niet geldt


  Maak melding
 6. Nog in Nederland onderzoeken of ze de leiding hebben bij de ‘BENDE VAN LOVER-BOYS’S’ EN POOIERS DIE MINDERJARIGE MEISJES IN NEDERLAND UITBUITEN !!!


  Maak melding
 7. @hmolenaar2016
  Wat een hypocrieten…

  Deze jongens hebben de pech dat ze succesvolle SurINeds zijn.

  Als er één ding is waar Surinamers een pest hekel aan hebben uit jaloezie is succesvolle SuriNeds.

  Daarom is Suriname de ultieme bananenrepubliek waar een veroordeelde drugsdealer en moordenaar tot 2 x toe president wordt en het land voor de derde keer aan de bedelstaf brengt
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  SURINAME,…IS GEEN SODOM & EN GOMMORA AAN DE NOORDZEE..IDIOOT,JIJ DURFT HET NOG OP TE NEMEN VOOR PERVERSE .SCHAAMTELOZE PEDOS.in Suriname maken wij de wetten,en niet de kolonisator,..jou helden en idolen pedo/homo PANNENKOEK.


  Maak melding
 8. Ik ben benieuwd naar de eis van het OM tegen de Suri pedofielen die de jongetjes bewust met het HIV virus hebben besmet.
  Deze pedofielen klagen dat ze nu worden mishandeld in de gevangenis door mede gevangenen, maar dat is part of the game die zij niet hadden kunnen voorzien !

  Want toen ze vrij vrij bezig waren hun dingen te doen hadden ze andere dinges en gedachtes aan hun hoofd !

  Down the drain with these guys !


  Maak melding
 9. Deze z. g. stoere idioten,krijgen zo`n beurt in SANTO BOMA,state prison,dat zij na 6 maanden eruit komen als 3 lieve assepoesters van meisjes ! totaal gediciplineerd ,waarschijnlijk komen zij na de straf ,….na hun pensionering stiekem en onopvallend weer naar Paramaribo !!


  Maak melding
 10. Wat een onzin, ik hoop dat alle artiesten SU mijden.

  – Moeder en dochter hadden hun klacht in getrokken.
  – dochter heeft al enige tijd een relatie met een aanzienlijk oudere surinaamse man.
  – deze heren waren zelf nog jong.

  Maar hey !! laten we deze jongen man die toen 17 was. die seks heeft gehad met een jonge dame die het “zoals zei aangaf” zelf wou , even straffen, had hij maar id moeten vragen
  oh en zorg dat ze maatjes gezellig met hem zitten “one for all, all for one”.


  Maak melding
 11. PARAMARIBO, 30 jul 2014– Ongeveer vijftig procent van de mannen die meedoen aan ouderschapstesten in Suriname, blijkt niet de verwekker. Dit zegt John Codrington, hoofd van het klinisch chemisch laboratorium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP. DNA-testen zijn redelijk populair sinds de introductie enkele jaren terug. dit is niks nieuws ,moraal ridders ga je schamen


  Maak melding
 12. Haco @,

  De wakka dagoe mentaliteit toch. En de vrouwen zijn net loopse teven..

  Hopelijk begrijp je wat ik bedoel. Zoniet, 3 wakka dagoe’s tegelijk op 1 teef. Of ze krijg een beurt van alle honden in de buurt.


  Maak melding
 13. Ja damsco ik ben helemaal met je eens dit zijn Surinaamse wetten heeft niks te maken succes volle surineds deze fucking pedo’s moeten gewoon de bak en wat mij betreft is die straf te kort moet zeker 8 jaar krijgen koulo vieze homo’s- pedo’s wie denken ze dat ze zijn hmolenaar2016 als het je zus was wou ik zien hoe je zou reageren sukkel val dood.


  Maak melding
 14. Ook al had moeder en dochter hun klacht in getrokken het is de Surinaamse wet begrijpen jullie dat niet mongolen. Geen enkele artiest ontkomt aan zijn straf als hij zich vergrijpt aan een kind.


  Maak melding
 15. Het OM in Suriname kan Bouterse niet vervolgen voor de moorden maar deze 3 jongens wel.Het hele OM in Suriname stelt niets voor.Ze hebben geen macht en spelen toneel.In het buitenland lachen ze het OM uit.Het zijn grappenmakers.Dat is mijn mening.


  Maak melding
 16. Ik heb het woordje ID . gelezen, met andere woorden:
  Neuken enkel toegestaan op vertoon van ID??😯

  Om de Surined te beschermen moet de wet aangepast worden in Suri.:Het is niet toegestaan dames te naaien zonder geldige ID. 😕

  Om meer problemen te voorkomen, ook op de luchthaven borden plaatsen met grote Letters. 😂

  Het was maar een idee hoor, 😆

  Laf tori tog


  Maak melding
 17. Surinaam heef geldsorg. Dang warom stop se in gefang? Dat cost geld. Geef se 10.ooo euro boetoe de man, dan geleik lant is 30.ooo euro rijk en laat se gaan met verbot op terugkeer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES