Autobestuurder dodelijke aanrijding niet in bezit van rijbewijs

6
Aanrijding met dodelijk afloop in Wanica

De autobestuurder (20) die vandaag betrokken was bij een dodelijke aanrijding aan de Verlengde Frederikshoopweg is in verzekering gesteld omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs.

Hij kwam in botsing met een achttienjarige NATIN-student die een bromfiets bestuurde. De scholier is ter plekke overleden. De auto als de bromfiets was in de trens langs de weg beland. De bromfiets is total loss. Delen zijn her en der gevlogen.

De auto en de bromfiets reden in de richting van de Mawakaboweg. De bromfietser, die voorin reed, keerde vermoedelijk op de weg en kwam in botsing met de auto die waarschijnlijk met hoge snelheid kwam aangereden.

Het onderzoek van de aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden-Suriname.

Aanrijding met dodelijk afloop in Wanica


6 REACTIES

 1. Mensen , wordt het eens niet een keer tijd om hardt op te treden tegen mensen? die zonder rijbewijs zich met een voertuig op de weg begeven , en ook geen verzekeringen afsluiten , deze mensen als ze gepakt worden levenslang veroordelen om een voertuig ( auto-brommer-fiets ) te besturen , zelfs moeten ze een bewijs halen voor lopens op de weg te gaan en de taxi moeten ze 3 x meer betalen , eigenlijk moet je deze moordenaars opsluiten.
  gemodereerd

 2. Vreselijk. Als ik naar de brimfietsdelen kijk vraag ik me af hoe hard die jongen mt de auto reed. Van wie is de auto??
  Ik vind dat die persoon mede verantwoordelijk is voor het gebeuren.
  Wat erg voor de familie. Je kind gaat naar school en komt niet meer thuis.
  Sterkte aan de familie
  gemodereerd

 3. @Ricky: Hoeveel staat het nu?
  @Wat: Wat een rare veroordeling stel je voor in het eerste deel mn.
  gemodereerd

 4. Deze verkeersduivels moeten voorgoed achter de tralies. Het is toch verschrikkelijk dat een arme student (die voor een toekomst kiest) dodelijk en op een erg wrede manier van de weg wordt gereden en dat deze verkeersmoordenaar (n.b. zonder rijbewijs) er vrij onder uitgaat?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.