Autobestuurster negeert stopteken politie en veroorzaakt aanrijding

5

Het negeren van een stopteken van de politie, heeft dinsdagmiddag grote gevolgen gehad voor een autobestuurster op de kruising van de Slangenhout- en Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname.

De vrouw veroorzaakte met haar grijs gelakte Toyota Blade een aanrijding met een taxi en raakte gewond. Zij is samen met een baby die in de taxi zat met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Ten tijde van de aanrijding was de politie bezig het verkeer op de kruising te regelen. De bestuurster reed over de Van ’t Hogerhuysstraat richting Industrieweg. Toen zij de kruising naderde, werd het verkeer uit haar rijrichting gestopt en werd het verkeer over de Slangenhoutstraat aangewezen om op te rijden.

De vrouw negeerde het stopteken en werd daarbij aangereden door de taxi die was opgetrokken. Haar voertuig knalde tegen een betonnenpilaar van een verkeerslicht, draaide 90 graden over de weg en kwam deels op het trottoir tot stilstand.

Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

 1. Vele Surinamers hebben niet alleen in eigen normen en waarden, eigen gedrag, maar ook hun eigen regels boven de geldende algemene normen en waatden en algemende regels/ wetten vd grondwet vd republiek Suriname.

  Hierdoor intstaat chaos met alleen achter uit gang voor land en volk.

  De oorzaak hiervan komt door de staatsgreep van 25 februari 1980, 8 december 1982 moorden, Moiwana 86 moorden, grote criminaliteit door ddb, 15 andere staatsgreeppleger, corruptie op grote schaal bij de overheid, drugscriminaliteit, wit wassen van drugs- en witgasgelden, grote wapenhandel, grote groepen marrons die iit het oerwoud komen en niet zijn asngepast aan het stadsleven, mensenhandel, ilegale goudhandel, vele binnen het politiekorps, binnen het leger, douane, banken, de grote armoede en grote ellende, berovingen, vele haitianen, grote aantallen nieuwe chinezen, brazilianen, moord, en verderf in de maatschappij, de pandemie, ontwaarding vd srd, geen valuta in het land, grote schulden met hige renten bij banken en buitenlanden, slecht bestuur 30 jaren lang, enz Neks No Fout. De overheid is haar gezag hierdoor kwijtgeraakt.

  De overheid is hierdoor de controle kwijtgeraakt op de maatschappij.

  Er zullen keiharde maatregelen moeten komen vd overheid.

  De regering van Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi en Z.E. vp Bravo zullen het volk duidelijk moeten maken dat er keihard zal worden opgetreden tegen het volk dat zijn eigen regels volgt, waar de wetten vd grondwet gelden ongeacht persoon.

  Samen Werken, Samen Sterker, een ieder is onder geschikt aan de grondwet ve land. Zij die willen dansen en feesten, ook HORECA is gewaarschuwd.
  gemodereerd

 2. Hahaha Sammy!

  Hardleers zijn deze koppige bestuurders! Echt ongelovelijk…
  Die agent staat daar niet voor niks hoor.
  Dan moet het maar zo he, vrouw!
  Pech gehad… misschien heeft ze eindelijk eens wat geleerd o.a schade bekostigen tijdens het feestmaand.
  gemodereerd

 3. ”Jammer voor de baby wat mij betreft, mocht de moeder de pijp uit gaan, met haar domme actie”. Ik weet niet of die trut het weet, aanwijzing gaat boven verkeers regels.
  Ach ja, het Surinaamse rijbewijs is toch vergelijkbaar men een pinda pak dus dat!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.