Conservation International Suriname naar conferentie in Zwitserland

5
Natuur Suriname

Conservation International Suriname (CI-S) doet van 6 tot 7 december mee aan de NOAH Zurich hybride conferentie in Zwitserland. Daarbij komen jaarlijks meer dan 300 investeerders bij elkaar om initiatieven voor duurzaamheid te ondersteunen. Doordat de conferentie een hybride (online en in-person) karakter heeft is die ook toegankelijk voor grotere groepen mensen. 

Het is de missie van NOAH om de beste initiatieven voor duurzaamheid samen te brengen, waarbij dit jaar Digitaal, Duurzaam en Winstgevend de trefwoorden zijn. In die context komen dan alle aspecten van duurzaamheid aan bod.  Het is een perfecte line-up van ook institutionele investeerders die de meest impactvolle en veelbelovende startups ontmoeten die het milieu en gezonde ecosystemen ondersteunen.

Conservation International Suriname is gevraagd om mee te doen aan dit prestigieuze invite-only event en zal daarbij het accent leggen op het werk van de organisatie dat gericht is op het beschermen van de biodiversiteit in Suriname ten behoeve van alle Surinamers en de rest van de wereld. 

Suriname is het groenste land ter wereld en herbergt ongeëvenaarde natuurlijke hulpbronnen en een wereldwijd belangrijke biodiversiteit. Door haar projecten in het diverse gebieden in het binnenland van Suriname werkt de organisatie aan het behoud van natuurlijk kapitaal, het fundament van de sociaaleconomische ontwikkeling.

Met de participatie aan dit evenement krijgen CI-S en ook Suriname een internationaal podium om gerenommeerde investeerders met een ‘groene agenda’ aan te trekken die kunnen bijdragen aan deze voor de wereld belangrijke doelstelling. NOAH Zurich zegt niet voor niets ‘we have only one climate’.

Directeur CI-S John Goedschalk houdt op 6 december zijn presentatie.


5 REACTIES

 1. SURINAME HEEFT HET BUITENLAND NIET NODIG. Dit is een tip welke ik aan reeds 2 Presidenten heb proberen duidelijk te maken. De eerste is: Suriname stop met alle leningen af te lossen, stop met importeren vanuit goederen uit China, Suriname ga zelf je voedsel verbouwen met als doel zelfvoorzienend te zijn en later wereldwijd te exporteren, het verbouwen van kwetsbare gewassen in kassen waardoor oogsten niet verloren gaan, hout export stoppen van boomstammen stoppen en zelf het hout verwerken, olie boringen in eigen beheer en de know how via buitenlanders verkrijgen met als doel dat we uiteindelijk het zelf kunnen, Belastingdienst op orde krijgen, douane dienst op orde krijgen enz., Mocht een bestuurder naar aanleiding ban dit bericht vragen hebben dan ben ik als rechtgeaarde Surinamer verblijvende in Nederland graag bereid het een en ander en meer toe te lichten. Ps. Suriname is een schathemelrijk land maar we wenden onze bronnen niet of op een onjuiste manier aan. Groetjes, Jerry🇸🇷
  gemodereerd

 2. Wat ze als eerste moeten gaan doen met de Surinaamse oerwoud als ze over biodiversiteit Hebben is zorgen dat de Canadezen en de Brazilianen daar weggaan en stoppen met het graven naar goud want ze vernielen en vervuilen het oerwoud snap niet dat het volk er ook niks van zegt dat kan toch niet als men over klimaatverandering heeft laten daar maar eerst naar kijken en daar wat aan doen
  gemodereerd

 3. Suriname en zeker Brazilië zijn niet meer de groenste landen van de wereld , het kappen van de amazonebossen en de goudwinning op het land en de rivieren gaat gewoon door , dus ze moeten eens flink aan gesproken worden daar in Zwitserland , en daar moet ook gezegd worden dat Suriname geen vergoeding moet krijgen , U krijgt pas een vergoeding als U stopt met kappen van bomen en met goudwinning , klaar uit.
  gemodereerd

 4. Er is een poster hier die doet voorkomen dat hij de oplossing heeft voor Suriname. De persoon woont in Nederland het advies aan de persoon is: wordt Surinamer : verhuis naar Suriname: Meldt je aan bij de regering en doe je best alle beetjes helpen. men zal eeuwig dankbaar zijn en je krijgt nog veel roem, erkenning en medailles. Kom op Jerry
  gemodereerd

 5. Jerry , aan jou reactie kan men zien dat jij een vriend hebt , we denken de vorige minister van financiën , gek hoor hoe kan jij zeggen dat Suriname direct moet stoppen met het aflossen van leningen , die jou vriend heeft aan gegaan , dus jij bent ook een boef
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.