zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen proberen geldautomaat Rock Oil te kraken

Criminelen proberen geldautomaat Rock Oil te kraken

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen, die gewapend waren met vuistvuurwapens, hebben donderdagochtend getracht de geldautomaat bij Rock Oil aan de Magentakanaalweg te kraken. De mannen deden de plaats aan en vielen de bewaker meteen aan.

Zij knevelden hem en wilden de geldautomaat kraken, maar het is niet gelukt. De rovers, die niets hebben buitgemaakt, hadden de camera al bespoten met verf uit een spuitbom.

De politie ging ter plaatse en begon met een onderzoek. De verdachten zijn niet aangetroffen. Hoe zij de plaats hebben aangedaan en verlaten, is nog onbekend. De bewaker heeft geen ernstig letsel opgelopen.

In maart vorig jaar probeerden vier gewapende mannen ook al de geldautomaat bij Rock Oil te kraken. Toen was het hen ook niet gelukt.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE
  1. Opsporen en opsluiten en keihard dwang zware arbeid onder strenge TOEZICHT, moet afgelopen zijn met die gasten , hun foto’s aan het hele bevolking laten zijn ( waarschuwing vr alle criminelen zodat zij zulke delicten niet meer plegen .WERK AAN DE WINKEL VR DE MINISTER VAN JUSTITIE EN MEDEWERKERS.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES