Srefidensi verklaring van de NPS

8
NPS voorzitter Gregory Rusland

[INGEZONDEN] – “Mi kondre tru mi lobi joe”, is waar wij als Surinamers op de 46e srefidensi dag, 25 november 2021, aan moeten denken. De NPS wenst de totale Surinaamse samenleving te feliciteren met deze dag en wenst gelijk aan te geven dat zij zich er terdege van bewust is dat alle Surinamers momenteel betere tijden zouden kunnen meemaken in ons geliefd Suriname. Op de 46e srefidensi dag zijn er nog te veel mensen die het bijzonder moeilijk hebben, waarbij men dagelijks moet nagaan hoe men een bordje eten op tafel kan zetten, de transportkosten en huishuur kan betalen, en een dak boven het hoofd kan hebben.

In dit kader roepen wij daarom alle Surinamers op om op basis van hun vermogen die bijdrage te leveren om Suriname en de Surinamers naar hogere hoogten te tillen. De NPS roept ook alle politici, ondernemers en leidinggevenden in en buiten Suriname op om het vertrouwen van het volk, welke zo broodnodig is, daadwerkelijk te helpen herwinnen.
 
“Mi Kondre tru , mi lobi Joe” moeten we continu voor ogen hebben wanneer wij onze dagelijkse activiteiten aan het uitvoeren zijn. Wanneer wij deze gedachten blijven herhalen dan zullen wij ook bij alles wat we doen ons de vraag moeten stellen: is dit wat wij doen goed voor de toekomst van ons land. Iedere dag moeten wij nagaan wat ik kan doen voor Suriname in deze moeilijke dagen om het leed van vooral de minderdraagkrachtigen te kunnen lenigen, om de processen in gang te doen zetten die kunnen bijdragen tot de creatie van sterke instituten zowel bij de overheid als daarbuiten, om zodoende die broodnodige investeringen voor de economische ontwikkeling van ons land te helpen realiseren en een boost te geven. Kortom, welke positieve bijdrage kunnen wij leveren aan de ontwikkeling van ons land. 
 
Dat we veranderingen moeten hebben is duidelijk.  Maar belangrijk zal zijn onze instelling die niet alleen naar het eigen belang gericht moet zijn, maar naar onze omgeving. Trouwens, als het goed gaat met Suriname, gaat het ook goed met ons allen. De NPS wenst invulling te geven aan de verwachtingen van het volk en spreekt de hoop uit dat wij met z’n allen succesvol zullen zijn in het creëren van een positieve ontwikkeling van ons land Suriname.
 
Gefeliciteerd Suriname. 

Namens de NPS
Gregory Rusland
Voorzitter


8 REACTIES

 1. De heren die de onafhankelijkheid van Suriname voor elkaar hebben gekregen en de halve creoolse bevolking moet nu echt gaan bezinnen op hun misdaden tegen het huidige surinaamse bevolking.
  Zij hebben een grote blunder gemaakt 46 jaar geleden. En heden ten dage plukken wij de zure vruchten van.
  Als je geen auto kan en mag besturen, neem dan geen plaats achter het stuur daar komen alleen ongelukken van ook al schreeuwen duizenden toeschouwers dat je het wel moet doen.
  gemodereerd

 2. Spek en bonen van de regering. NPS zou uit de coalitie moeten stappen om respect te krijgen. Maar de hebzucht van Rusland brengt ze de afgrond verder in.
  Ga door slapen greg
  gemodereerd

 3. GR sinds wanneer doe je aan K1, dat kan je maar beter in de ring doen dan poppenkast met deze foto te spelen.
  gemodereerd

 4. De NPS is een stuurloos schip op dit moment. Binnen de regering heeft deze partij geen enkele inbreng. Af en toe wordt er in de media een kritische opmerking gemaakt, maar in het parlement is de NPS een jaknikker.
  gemodereerd

 5. Debby mooi verwoord.
  Laat Rusland beginnen met zijn grote salaris laat ze uit de coalitie stappen want ze zijn niet nuttig
  Srefidensi is geen dag om te vieren maar een dag van bezinning
  gemodereerd

 6. Debby mooi verwoord.
  Laat Rusland beginnen met zijn grote salaris laat ze uit de coalitie stappen want ze zijn niet nuttig
  Srefidensi is geen dag om te vieren maar een dag van bezinning
  gemodereerd

 7. Tsja, als je Onderwijs en de natuur oftewel duurzaamheid onbelangrijk vind dan krijg je dit soort onbenullige reacties.

  Nummer één scholing en algemene ontwikkeling, dus stelen uit armoe is not done.
  Nummer twéé duurzame ontwikkelingen en respect voor de natuur.
  Cruciaal voor de toekomst van de kindjes van suri.

  Bezinning is voor ndp’ers die het land tot op het bot hebben vernietigd.
  gemodereerd

 8. Srefi Densi.
  Srefi Controle (discipline) zou beter gepast zijn. Het resultaat van de Densi is een jonge generatie rovers die nergens respect voor heeft.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.