Srefidensi-nummer ‘Suriname’ voor president Santokhi

5
Srefidensi-nummer 'Suriname' voor president Santokhi

In het kader van 46 jaar Srefidensi heeft Samantha Lagadeau-Wolff maandag een dvd aangeboden aan president Santokhi. De dvd bevat de videoclip van Lagadeau-Wolff’s eerste single getiteld ‘Suriname’.

In de video roept de zangeres middels zang het volk op om Suriname hoog te houden. Het doel is vaderlandsliefde te bevorderen. De zangeres wenst hiermee het staatshoofd en het Surinaamse volk te feliciteren met 46 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Dit moment vond plaats op maandag 22 november 2021 op het Kabinet van de President. President Santokhi heeft de artieste bedankt en bemoedigd voor haar werk en boodschap aan het volk.

Lagadeau-Wolff is onder andere bekend om haar zangtalent bij het Suripop-nummer ‘Opo Wiki Kari’ in 2008. Zij vond de ontvangst en bemoediging van het staatshoofd zeer aangenaam.


5 REACTIES

 1. Allen,

  Zo hoort het, maak niet uit wie de President is van Suriname, als wij hem met zn allen steunen dan komen wij er wel.
  Allemaal schouders eronder en hard werken voor Suriname.
  Op pakket wachten en bedel mentaliteit moet afgelopen zijn.

  SUCCES
  gemodereerd

 2. Eerlijk , we vinden wel wie er president is , de vorige had geen hart voor het volk alleen maar voor een kliekje , maar wat je verder zegt klopt nu die man weg is moeten we des temeer allemaal onze schouders er onder zetten om Suriname op de rail te krijgen , maar er ook voor zorgen dat die man met zijn vriendjes nooit , ja nooit meer de kans krijgen dat ze weer Suriname in de goot brengen.
  gemodereerd

 3. Is tijd verspilling om telkens in het verleden in te duiken , #☝️THE FUTURE IS IMPORTANT# ☝️.
  Mijn bevinding is als volg :
  Inhoud is een duidelijk boodschap om alle Suriname positief bewust te maken.
  Engels was echt fantastisch en belangrijk zodat de hele wereld🌐🌍🇸🇷 begrijpt waarover het gaat.
  Molodie SUBLIEM.
  Als alle Sranang mang hand in hand / schouders aan schouders samen met respect met elkaar verbonden zijn 🤗😍 ooh man than we all going to have a **BRIGHT FUTURE** 💘STRAIGHT FROM THE HEARTH ( 💘💘🇸🇷☝️✊)
  gemodereerd

 4. ewaldo /rotterdam , wij verlaten pas het verleden dat die partij die ons land heeft vernietigd en de massamoordenaar in het gevang zit en die hoefdraad op gepakt is , dan pas kan Suriname vooruit komen , je ziet toch dagelijks dat die partij nog steeds bezig is om vooruitgang dwars te bomen of zie je dat niet vanuit rotterdam , dus zolang die knakkers er nog zijn zal Suriname niet vooruit komen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.