maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan wil vermeende dief kappen, politie lost waarschuwingsschot

Man wil vermeende dief kappen, politie lost waarschuwingsschot

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft zondag een waarschuwingsschot moeten lossen, toen een man dreigde een vermeende dief na een achtervolging te kappen. De man was woest omdat de verdachte vermoedelijk de zijspiegels van zijn auto in Paramaribo zou hebben gestolen.

Toen de benadeelde de diefstal ontdekte en de verdachte in een auto wegreed, zette hij de achtervolging in. Bij deze achtervolging kwamen ze in Wanica terecht.

Op enig moment verloor de verdachte de controle over het stuur en ramde een schutting. De boze benadeelde stapte uit zijn auto met een houwer en hakte meerdere keren in op het voertuig van de vermeende dief.

Het heeft maar een haartje gescheeld of hij had de man ook nog gekapt.

De Surinaamse politie was snel ter plaatse en wist dit te voorkomen. Een van de politiemannen moest hiervoor een waarschuwingsschot lossen. Uiteindelijk werden beide mannen naar het politiebureau overgebracht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Het zou mooi zijn wanneer de regering elke maand een meditatiedag afkondigt. Massaal mediteren brengt heel veel rust in de samenleving. The TM-beweging had dat al aangetoond. Wanneer 10% van de inwoners van een stad mediteert (dagelijks), dan daalt de misdaad flink.
  De president had het over bidden, maar bidden is net anders dan mediteren. Met bidden ben je bezig met het verkrijgen van dingen (vragen om gunsten) terwijl je met mediteren juist alles los laat en relaxed raakt. Bovendien raak je niet gefrustreerd zoals met bidden wanneer blijkt dat bidden niet geholpen heeft om je te geven waar je om vroeg. Mediteren daarentegen vermindert stress. Je krijgt niet snel de neiging iemand te kappen.


  gemodereerd
 2. Voor het stelen van een zijspiegel ga ik je niet vermoorden, misschien alléén
  voor een paar maanden de ziekenhuis inslaan. Maar als je aan mijn familie
  komt, kan ik je geen garantie geven dat je gezond huiswaarts keert.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. @ Jaichand

  Inderdaad mediteren is relaxed, maar dat is niet voor neger als ik.
  Ik heb wel een cursus daarvoor gevolgd maar dat heeft geen baat
  bij mij.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Wat is het verschil tussen mediteren en een “autozijspiegel”buitenspiegels ??

  Ik luister!!
  En ik kijk!!


  gemodereerd
 5. Dus wacht ik moet thuis zitten mediteren en die dieven dan??wat moeten zy doen???dit is geen tyd meer om te mediteren hoor vriend.ik werk keihard voor me geld en dan komt een ander gewoon my roven en misschien ook doodmaken en dan zit k te mediteren.no mang het is of of als ik je eerst heb gezien dan joe klarie jere en als k pech heb dan is dat punt 2.want een ieder is nu deze tyd voorzichtig en alert.


  gemodereerd
 6. Er zijn miljoenen mensen die dagelijks hun matje uitrollen om te mediteren voor verlichting. Het aantal is gegroeid sinds covid, en het zijn echt niet alleen Indiërs.

  Het lukt niet altijd, vanwege de chaos om je heen, dat klopt, maar het is wel een gratis middel voor je gezondheid.
  Op joetjube is er heel veel materiaal te vinden. Uitzoeken wat bij jou past.

  Een momentje van rust voor jezelf.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES