dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: 'Overleden jonge besmette moeders waren niet gevaccineerd'

VIDEO: ‘Overleden jonge besmette moeders waren niet gevaccineerd’

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn dit jaar 20 jonge moeders, die tijdens hun zwangerschap besmet waren met het coronavirus, uiteindelijk na de bevalling overleden aan de gevolgen van COVID-19. Deze vrouwen waren niet gevaccineerd en kregen in de laatste fase van hun zwangerschap te maken met de gevolgen van de ziekte. Dat heeft dokter Javier Asin laten weten op de laatst gehouden COVID-19 persconferentie.

De vrouwen zaten allemaal in het laatste trimester van hun zwangerschap. Hun kind kon wel gered worden door bevalling middels een keizersnede, maar daarna gingen de vrouwen zelf zienderogen achteruit en kwamen ze te overlijden op de intensive care afdeling. “Het zijn 20 kinderen die hun moeder nooit hebben gekend”, zegt de arts geëmotioneerd in onderstaand filmpje.

“Ik kan me dus ook niet voorstellen dat er nog steeds mensen zijn die aan zwangeren zeggen, dat ze zich niet moeten laten vaccineren. Ik vind dat misdadig! Als je weet dat je daarmee een moederloos kind geboren laat worden”, aldus de arts:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Omdat de meeste mensen in Su geloven wat anderen zeggen, gebeurt er
  vaak problemen. Mensen ga zelf lezen wat de voor en nadelen zijn, als je
  gevaccineerd bent. Ga niet op geruchten van mensen die het zelf ergens heeft
  gehoord hebben, en verder aan anderen lopen vertellen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Maskt niet uit of ze gevaccineerd waren. De artsen hier in Su kunnen na 2 jaar nog steeds niets doen voor covid patiënten. Doen de cubanen, Filipijnen en de Nederlanders kwamen bleven ziekenhuis patiënten in leven.
  De artsen van Su zien alleen geld tekens. Het werk kunnen ze niet


  gemodereerd
 3. Klnklare onzin, deze artikelen schrijft men om mensen te dwingen het vaccin te gaan halen. Schrijft u ook over de vele problemen die er zijn met de vaccins. Komt u met alle cijfers en niet alleen deze om een risico groep uit te lichten.

  Bespreek bv uw minister van volksgezondheid die ondanks vaccinatie, in het ziekenhuis was opgenomen.Daar is er een gebrek aan informatie over. De vraag is hoe ernstig was zijn ziekteverloop, om te komen tot een ziekenhuis opname van enkele dagen.

  Vertel alles. Waarom de noodzaak om letterlijk alles en iedereen, te prikken met een stof die zijn werk doet tot op celniveau. Waarom er al in het verleden boeken over het covid virus waren geschreven. Waarom covid en de huidige economische malaise wereldwijd, hand in hand gaan.

  Dat is zorgwekkend en behoeft meer aandacht en onderzoek


  gemodereerd
 4. Ik heb Pfizer in de USA gegeven aan ongeveer 100 mensen per dag. Oa alle zwangere vrouwen, vrouwen die borst voeding gaven want de babies kregen antibodies via borstvoeding, canker Pt, nier Pt, suiker Pt, allemaal met onderliggend probleem. Op de afdeling de gene die er lagen waren allemaal stuk voor stuk NIET gevaccineerd. Het is jammer voor de mensen die onwetend zijn en willen blijven. Good luck!


  gemodereerd
 5. Debbie de artsen zijn geen God. Als het volk zich beschermd hebben ze geen arts nodig.

  Konsensi zoals u weet bestaat er altijd een kans op een allergische reactie op alle vaccins niet alleen COVID. De minister lag er voor observatie, jij leest duidelijk ook niet goed want al heb je het vaccin kan je ziek worden alleen kan je de ziekte aanvechten. Van de 20 moeders hadden misschien 19 babies hun moeder nog. Het vaccin is om je meer kans te geven de ziekte te overleven en niet om de ziekte helemaal niet te krijgen. Ik ken iemand die het niet wilde, oma ging eerst dood, en toen ging oom dood, en toen kreeg hij griep; in de nacht is hij gerend om prik te halen, dat was ook stom, want ik zou hem niet geven. Ik gaf het niet aan mensen met griep, pas wanneer die beter waren, maar ja dat is Suriname. Enfin ieder zijn eigen ding, wees verstandig en doe wat je moet doen voor jezelf. Het is een wrede dood. En gaan jullie meer lezen geen gezegdes klakkeloos overnemen, en laat geen mensen voor je beslissen. Het is jou lichaam en jij bent baas.


  gemodereerd
 6. Het vertrouwen in de medische van Suriname wordt steeds minder. Het zijn gecertificeerde moordenaars naar mijn mening. Waar de Surinamer wil opkijken naar hun waardeloze doktoren kijkt een persoon die niet uit een derde wereld land er hoofdschuddend naar. Ik zou er in ieder geval nooit gebruik meer van maken in dat land, want ik heb geen zelfmoordneigingen.


  gemodereerd
 7. Mensen bepalen hun eigen lot. In Suriname is geen vaccinatiedwang. Ik zou wel als OM proberen de mensen die valse informatie verspreiden wel proberen strafrechtelijk te vervolgen. Dood door schuld.
  De smerige misleiders van het volk allemaal vervolgen.


  gemodereerd
 8. De vraag die aan hun gesteld moeten worden door Journalisten worden niet gesteld.
  Waarom komt men ook niet uitleggen hoeveel mensen in SURINAME gestorven zijn door de Covid-Vaccin.

  Men komt zeggen hoeveel doden erzijn voor de dag.
  Leg het volk uit. Wie de doden zijn.
  Waren ze half/volledig gevaccineerd?

  En als ze tog Volledig gevaccineerd zijn dan hoor je, ze zijn gestorven door onderliggende ziektes. Dat je al weet dat die mensen onderliggende ziektes hebben, dan waarom vaccineer je die mensen, want u weet dat ze gaan sterven toch? Dit noem men The Holocaust.
  Jullie zijn de mensen moordenaars.
  Hebzuchtig zodanig dat money srif nee saar ding.
  Niets en letterlijk niets kan jullie Hebzuchtigheid bekoelen.

  Hier in SU kunnen ze nieteens een onderzoek doen, hoe ze onze mensen kunnen beschermen, maar alleen dwingen. Wie gaat wie dwingen om gratis geld te gaan halen? Als jullie vaccine goed waren dan moesten mensen die volledig gevaccineerd zijn niet sterven toch?


  gemodereerd
 9. Wijs Belly aan als hoofdschuldige. Dese Abop achterlijke man leidt velen naar een dwaalspoor nu hij steeds reclame voor zijn rommel osodresi maakt.


  gemodereerd
 10. De hersenloze debby en Konsensi zijn weer bezig met hun onzin te verkondigen. Wtk jullie helpen ook mee om dit soort ons te verspreiden. En waarom halen jullie debby haar onzin commentaar ook niet waardeloze redactie.


  gemodereerd
 11. Redskin , wij zijn volkomen met je eens , deze figuren die vriend zijn van de bekende partij en ook vriend van afgoden hebben deze doden op hun geweten , deze jonge moeders hadden het beter kunnen hebben , maar als je naar afgoden luistert , betaal je de tol , of niet hans oh


  gemodereerd
 12. Laat reyme en meye dit horen en zien met hun achterlijke nonsens. Meye, zelfs opa D is gevaccineerd, jo duivelsaanbidder. Bedelaar, ga werken ipv mensen hun geld uit hun zak kloppen.
  Debieus, vertrek uit Suriname. Want je hebt toch geen vertrouwen in niks van het land. Gwe.


  gemodereerd
 13. Konsensi, 1 van de weinigen die niet in slaap is gesust in de aflopen jaren. De meesten mensen snappen het nog steeds niet. Het gaat nog steeds volgens Gods wil. Dit zijn de beproevingen. Slaap jullie lekker verder, de anti christ is heel dichtbij. Verdiep jullie even in het geschrift dat is overgeleverd door de laatste profeet, en jullie zullen versteld staan.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES