vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers kraken kluis en maken SRD 200.000 buit bij schrootopkoopbedrijf

Rovers kraken kluis en maken SRD 200.000 buit bij schrootopkoopbedrijf

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen hebben vanochtend SRD 200.000 gestolen uit de kluis van een schrootopkoopbedrijf aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

Zij hebben de bewaker geslagen en gekneveld met tie-wrap. Er werd ook een doek in zijn mond gestopt. Het slachtoffer klaagde van pijn over zijn gehele lichaam en moest met de ambulance worden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De criminelen forceerden een raam om het gebouw van het schrootopkoopbedrijf binnen te dringen. Zij gingen daarna in de ruimte waar de kluis was bewaard waaruit zij het geld hebben buitgemaakt.

De rovers waren gemaskerd, maar het is niet bekend waarmee zij gewapend waren. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Ik zou bijna willen zeggen, kies joe mooi. Wat bezielt je om zoveel cash geld zo op te bergen en wat verwacht je van die wachters.


  gemodereerd
 2. Niemand heeft het recht om aan anders man eigendommen te komen.Dat doen alleen mensen die geen opvoeding opvoeding genoten hebben.


  gemodereerd
 3. Zoek de auto langs de rivier te Paranam. Zijn veel werkelozen op paranam en die moeten ook eten toch😫😫


  gemodereerd
 4. Dat is de mentaliteit van sommige Surinamers. Rovers krijgen gelijk en slachtoffers worden beschuldigd. De wereld draait door. Het land is volledig verziekt, doodziek. Ik hoop niet dat het Surinaamse onderwijs ook deze visie heeft anders ziet het niet goed uit voor de toekomstige Surinaamse samenleving. Ik lees en huiver van sommige reacties.


  gemodereerd
 5. Koers € 1 = 20 srd

  Hopelijk dat de daders, criminelen worden opgepakt die het op het geld van anderen gemunt hebben.

  Waarom kunnen de criminelen niet zelf gaan werken, hosselen om op een eerlijke manier hun geld verdienen.

  Zelf in het politiekorps, oa verdwenen geld dat uit het huis van de kleinzoon van ddb in beslag was genomen en “spoorloos” raakte, gesloten militaire wapens uit het huis van ddb aan de Patrijsstaat in Leonsberg, zelf in het douanekorps zitten onbetrouwbare luitjes, (zie directeur van de banken, CbvS, Postspaarbank,), JAPI – Airport Zanderijen, Nieuwe Haven is er sprake van criminelen.

  De hoogste tijd dat men ook de etniciteit van de criminelen bekend maakt, hierdoor kan het Surinaamse Volk goed geïnformeerd worden/zijn uit welke hoek, etniciteit, bepaalde soort van criminaliteit, de criminelen komen en weten in welke hoek men weer naar ze uit moet kijken om het heel snel op te lossen.

  Duidelijkheid is heel belangrijk om het te helpen op te lossen.

  Zie ddb en gezin, ddb-advisieurs kliek inclusief ndp – dna (ex-)leden en vraagt u zich af hoe zo het gekomen is, Vreet Naar Pot, Neks No Fout, Mik Din Kon Me Wakti Din.

  Boen Sari (hi(s)Tory


  gemodereerd
 6. Nee we willen net als in de eerste wereld landen. Het cashgeld uitfaseren en de digitale wereld betreden. Waar big brother alles van je Handel en wandel weet en in de gaten houd. Dat is de wereld waar we naar toe gaan.

  Cashgeld heeft nog steeds een belangrijke voorwaarde en dat is dat je privacy gewaarborgd is. Met inderdaad het risico dat roof, een fysiek gevaar blijft. Daarentegen word je in de digitale wereld beroofd zonder deze fysieke handelingen. Het word dan een mentaal probleem. Dus terwijl je gezellig ergens een biertje drinkt, en na afloop wilt afrekenen met je pasje of credit card en er word gemeld dat er geen geld op staat. Wat dan?


  gemodereerd
 7. Mensen met geld moeten zelf uitmaken hoe en waar, ze hun geld bewaren.
  @ Jacobus : Groot gelijk heb je, als iets niet van jou is dien je, met je tengels
  af te blijven. Als wij deze soort gespuis mogen afschieten, dan is de Surinaamse
  bevolking over 1 jaar gehalveerd! ”Wij hebben niks aan deze MPP klootzakken
  weg ermee, en zo snel mogelijk zou ik zeggen”. Als ik voor het zeggen zou hebben in Su, dan zou ik nijl krokodillen invoeren. En alle ”ellendelingen” die er zijn aan ze voeren. Het is niet mijn geld, maar mijn handen jeuken om deze MPP.. dood te schieten.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. Samoej, ik heb je zo vaak geadviseerd om een five shooter aan te schaffen. Die wachter van jou is een lachertje. Beter is om zelf dit soort kakkalakkas uit te schakelen. Had naar mij geluisterd. Ja sommigen maken het verwijt naar jou om niet zoveel cash in huis te hebben. Deze mensen ontkennen dus dat door hard te werken je veel geld verdienen kan. Zij nemen uit op voor deze criminelen en juichen het zelf toe. Deze laffe criminelen zullen nooit hun eigen soort beroven. Daarom nogmaals het advies koop een five shooter en gebruik hem als het nodig is. Dat is de enige taal die deze beesten begrijpen.


  gemodereerd
 9. Allen,

  Ik lees zo vaak beroving van zoveel geld bij mensen thuis of in kleine bedrijven.
  Hoe weten de rovers waar er zoveel geld te halen is ?
  Ik lees nooit mensen beroofd van 100 SRD door middel van inbraak ? hoe dan ?
  Suriname moet snel met de tijd meegaan, geld moet op je bankrekening in Suriname, iedereen een pinpas, probleem opgelost.
  De banken moeten wel te vertrouwen zijn natuurlijk.

  SUCCES.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES