dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEx-politieman rent uit winkel met gestolen sardines

Ex-politieman rent uit winkel met gestolen sardines

-

Does Travel - naar Suriname

Een ex-politieman heeft woensdag uit een winkel in het district Wanica twee blikjes sardines gestolen. Hij wist ermee weg te rennen.

De verdachte is vermoedelijk een drugsverslaafde. Volgens de winkelierster was hij dinsdag ook in de winkel geweest. Hij stal spullen waarbij zijn handelingen met een camera zijn vastgelegd.

De winkelierster herkende de verdachte die woensdag weer in de handelszaak ging. Zij probeerde hem aan te houden maar het is de man gelukt weg te rennen. In de tussentijd had hij twee blikjes sardines uit de winkel gestolen en onder zijn trui bewaard. Hij rende met de sardines weg.

De diefstal van woensdag is ook op beeldmateriaal vastgelegd. De politie werkt aan de aanhouding van de verdachte.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Heel erg en tegelijk ook triest, dat men voedsel gaat stelen om te overleven. Dit zijn de kruimeldieven, gewoon een paar tikjes op de vingers geven en het daarbij laten. De politie moet achter de criminelen/misdadigers gaan.


  gemodereerd
 2. Zielig man vroeger at je sardien omdat je, je niet anders kon permitteren.
  Nu is het erg gewillig, bijna iedereen eet sardien arm en rijk! Ik vraag me af hoe
  deze ex politieman zo diep is gezonken. ( zielig man)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Straks gaan de chinezen proberen naar Guyanacte gaan. Alleen komt een chinees niet zo gemakkelijk aan een vergunning daar. Su hft alleen ellende. Geen koopkracht, geen geld en dieven. Wel erg dat een politie nu drugsverslaafde en dief is. Hij moet hulp krijgen.


  gemodereerd
 4. Gebeurt ook in Nederland hoor!
  ==========
  Familie van eierdief in Mercedes geeft zich aan: ‘Schaam me kapot, zal niet meer gebeuren’
  De eierdief, die in zijn dure Mercedes naar de Dorpsweg in Maartensdijk reed om eieren te stelen uit het zelfbedieningskraampje van de familie Eits, heeft zich gemeld. Althans: zijn schoonzoon. ,,Ik schaam me kapot voor het gedrag van mijn schoonvader en ik beloof dat het niet meer zal gebeuren.”
  Bron:AD.


  gemodereerd
 5. Gelet dat bijna alle agenten hier aan obesitas lijden vraag ik me af hoe deze ex hermandad het hazenpad heeft kunnen kiezen.


  gemodereerd
 6. @lpopo-jantje
  Hij paste niet meer in het korps vanwege zijn “snelle pas”. Is misschien daarom eruit geschopt.


  gemodereerd
 7. Die man had echt wel zin in die sardines😁 Misschien moedt hij voortaan maar zelf een hengeltje gaan uitgooien.


  gemodereerd
 8. Al hengel je een jaar lang 1 x 24 uur per dag, dan nog zal je nergens in Suriname één sardintje vangen omdat die vissen nergens in Suriname voorkomen. Wil je dus sardines eten in Suriname dan zal je ze moeten kopen of stelen.


  gemodereerd
 9. eigen+mening , het gaat over gestolen sardines hier in Suriname , en niet om eieren daar in Nederland en ook niet over de familie van die eierdief , en hier wordt niet gesproken over de familie van de ex politie agent


  gemodereerd
 10. Eigen Mening joe ma bigie bong bong jere.
  Die man had vandaag noet hoeven te stelen dus vraag jezelfs af als dit gebeurde tijden 10 jaar NDP…..nee toch….wie heeft deze criminelen gemaakt??? Chan en zijn ma pang pang smerige oranje kolonisators partij.Sluit je ogen daar maar voor.
  Hij en die guyaneze hoer melissa zuigen land en volk leeg dus sluit jou ogen daar maar ook voor.Die ex agent heeft gelijk ik sta 4kant achter hem.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES