zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDringend beroep politie op weggebruikers om zich te houden aan regels

Dringend beroep politie op weggebruikers om zich te houden aan regels

-

De Nationale Carrierebeurs

De politie van het Verkeers Handhaving Team (VHT) heeft in samenwerking met de Motor Surveillance Dienst (MSD) van het Korps Politie Suriname (KPS) afgelopen week aan de Nickerie- en de Johannes Mungrastraat afzonderlijke verkeerscontroles gehouden.

Daarbij kregen in totaal zesentwintig (26) weggebruikers die verschillende verkeersovertredingen hebben begaan, een boete opgelegd.

Het gaat in deze om het rijden zonder een veiligheidsgordel om, rijden zonder een nummerplaat op het voertuig te hebben bevestigd, rijden met een getinte voorruit, rijden zonder een rijbewijs, handmatig telefoneren, het voertuig niet te hebben verzekerd en rijden met verblindende verlichting.

Het KPS doet een dringend beroep op alle weggebruikers om zich te houden aan de verkeersregels.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

8 REACTIES
 1. Onnodige en nutteloze oproep. Het zit de Surinamer niet in de genen om gedisciplineerd te leven. Elke Surinamer heeft zijn eigen regels. Dus politie ga aub nog harder optreden en neem het voertuig in beslag!


  gemodereerd
 2. De kat doet een dringend beroep op alle muizen om zich te onthouden van alle kaas in huis.

  Oke dan.

  Leiderschap ontbreekt, dit is amateuristische onzin.


  gemodereerd
 3. dringend bereop politie?
  waarom? weggebruikers behoren de regels te kennen.

  dus gewoon boetes uitschrijven, en bij wanbetaling het voertuig verbeurd verklaren en verkopen of slopen.
  bij te hoge boetes of overtredingen, het voertuig in beslag nemen tot aan betaling.

  het is niet zo moeilijk hoor, dat roepen om aan de regels te houden heb ik al zo vaak voorbij zien komen…. nutteloos dus… gewoon straffen zoals het hoort.
  en als je boetes niet kan betalen, moet je je eigen maar aan de regels houden.


  gemodereerd
 4. De politie moet zich dan ook aan alle regels houden en niet Kris kras parkeren om bij wollies eten te gaan kopen of bij de supermarkt bier en sigaretten. En ik heb het niet eens over het ZUIPEN met maties tot 4 uur in de ochtend op politie buro


  gemodereerd
 5. Weer zijn er bestuurders gepakt die geen rijbewijs hebben , wat gaan ze met die gasten doen , alleen maar een boete , of wordt voor de rest van hun leven geen rijbewijs meer gegeven als ze les nemen , deze klojo’s moeten zich maar verplaatsen , te voet , met de fiets , met de bus of met de taxi , worden ze nogmaals gepakt tijdens een verkeerscontrole zonder rijbewijs levenslang opsluiten.


  gemodereerd
 6. @Waarheid

  Dus de politie naar de pijpen dansen van de overtreders, wat is dit nou voor een shit beleid?? “Ik zie het voor me, mi e begie unu fo rij safri, bikasi efu unu rij tranga mi musu fu gi wan bon!
  Dus kort samen gevat, is het gewoon een k@beleid van de politie.Met name aan de leiding gevende en de betrokken mini – ster.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Gewoon beestachtige tavere’elen die je dagelijks zit en geen bestuurders die hun werk moet doen om dat te zien. Hie zit het met de bushaltes die er zijn en niet .bussen stoppen gewoon waar ze willen gewoon in een bocht op trotairs voetpaden bromfietspaden en noem maar op overal .overheid er is geld te verdinnen om die viesse stad van ons te vernieuwen met die boete gelden en de gaten te dichten of tevernieuwen .dus begin vndaag nkg daarmee


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES