vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTeam onderzoekt vermoedelijke strafbare feiten bij inklaren op luchthaven Zanderij

Team onderzoekt vermoedelijke strafbare feiten bij inklaren op luchthaven Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse minister van Financiën en Planning heeft een schriftelijk verzoek aan het Openbaar Ministerie in Suriname gedaan, om een onderzoek in te stellen naar vermoedelijk gepleegde strafbare feiten bij importen (inklaren) van diverse ladingen (goederen) op de Johan Adolf Pengel Luchthaven (Zanderij).

Dat meldt de Unit Public Relations Openbaar Ministerie Suriname vandaag in een persbericht.

Naar aanleiding van voormeld schrijven heeft de wnd. procureur-generaal, mr. G. Paragsingh, een speciaal onderzoeksteam samengesteld bestaande uit leden van het Openbaar Ministerie en de Anti Corruptie Unit, alsook fiscale deskundigen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Ai famiri, het gaat sommige abanis heel pijn doen!!!! Huppakee schoonschip maken met de arrogante MP’s en douane lieden .


  gemodereerd
 2. Deze regering … baja so so lobi de. Deze regering doet wat het beloofd heeft te zullen doen. De corruptelingen worden snoeihard aangepakt. Boro pasi no de… you ka . Natuurlijk wordt er op hrote schaal gefraudeerd bij de import van goederen. De belastingen op importgoederen weet men te ontduiken waardoor de overheid miljoenen aan belastingen misloopt.
  Pak ze bij de ballen en laat ze nooit meer los.


  gemodereerd
 3. Ik ben 75 jaar oud en strafbare feiten bij het inklaren gebeuren al meer dan 55 jaar…..en nu pas wordt er 1 onderzoek ingesteld naar, ook nog, vermoedelijke strafbare feiten. De ene regering is gewoon een mutatie van de vorige. Het volk wordt steeds voor de gek gehouden. De douaniers zijn zo corrupt als de pest.


  gemodereerd
 4. Heel goed onderzoeken en snel handelen , dit zijn lui van de bekende groep van 10 jaar dwang , dus het is duidelijk.


  gemodereerd
 5. Goed werk maar laat ze ook binnen het kabinet beginnen.
  Bedrijfs voertuigen die prive ook gebruikt worden vooral OW heb zelfs een buurman die dat doet hij zegt doodweg omdat het kan


  gemodereerd
 6. De zoveelste onderzoek. Wanneer komen er resultaten. Dat geblaf hoor ik al honderden keren, maar het blijft daarbij. Deze regering praat te veel en doet heel weinig.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES