dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuriname deze maand extra in de spotlights op Expo 2020 Dubai

Suriname deze maand extra in de spotlights op Expo 2020 Dubai

-

Does Travel - naar Suriname

Het Suriname Paviljoen schittert dagelijks op de Expo 2020 in Dubai. Bezoekers van over de gehele wereld zijn verrast door de unieke samenstelling van de Surinaamse bevolking, de verschillende religiën en ook van de rijkdommen die Suriname bezit.

De meeste mensen die het paviljoen binnenlopen hebben nog nooit gehoord van Suriname. Met gemiddeld zevenhonderd bezoekers per dag aan het paviljoen zal Suriname steeds bekender worden in de wereld en vooral het Midden-Oosten.

Bekende wereldmedia schonken deze week extra aandacht aan Suriname zoals het bekende medium Gulfnews die een geheel artikel wijde aan Suriname.

Op 27 november aanstaande zal de National Day van Suriname gehouden worden op de Expo 2020 waarbij de Surinaamse president Santhoki aanwezig zal zijn bij de ceremonie. Deze plechtigheid wordt aan het eind afgesloten met een cultureel Surinaams optreden.

Voorafgaand aan de ceremonie zal Suriname ook meedoen met de Expo 2020 parade waarbij dertig Surinamers ons land zullen uitdragen in deze dagelijkse Expo 2020 stoet.

Zowel de Surinaamse business sector alsmede non-profit organisaties zullen de komende vier maanden vertegenwoordigers sturen om Suriname op allerlei gebied te promoten en uit te dragen. Suriname heeft voor het eerst een eigen entertainment programma die staat op de officiële agenda van de Expo 2020.

Via de website van de Expo kunnen bezoekers alle informatie vinden van diverse landen, hun optredens en hun business events. Bekende Surinamers uit de entertainment sector zullen tussen 18 november en 15 december meedoen aan theateroptredens, storytelling events en show events.

Ook zal Suriname op 3 december 2021 een muzikale show geven op de grote Jubilee Stage van Expo 2020 Dubai.

Bekijk hier de walkaround van het Suriname Paviljoen, die onze redactie vorige maand in Dubai maakte:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Iedere mens in de wereld, ( Australië, Noord-Amerika, Midden- Amerika, Caribischgebied, Zuid-Amerika, Europa, Afrika, Zuidpool, Noordpool, Azië ) heeft aardrijkskunde/Geografie gekregen op school en bij kaartkennis/landen kennis geleerd over Suriname. Als men dat niet weet dan heeft men als het om Suriname ging een nul voor kaartkennis gehad.

  Men weet dat het een boslandje is met een zeer kleine bevolking, die afstammen van kolonisten uit Europa, Joden, Arikanen, Azië, enz en grondstoffen heeft en dat ddb daar mensen heeft vermoord en onderdrukt en ze Nederlands praten.


  gemodereerd
 2. Kan iemand me concreet vertellen wat wij gaan aanbieden??
  Wat we verwachten??
  En vooral waar die $900.000 eigen bijdrage vandaan komt??
  Niet te vergeten wie de verblijfkosten betaald van de groep die daar blijft.
  Zoveel armoede in Su
  Wie betaald de reis van Pres en zn volgelingen????


  gemodereerd
 3. en als ze leren over de criminaliteit die tot aan de top gaat zijn ze gelijk genezen
  jammer dat suriname zo’n roversparadijs is
  het heeft alles om een grote economie te hebben…..op de mensen na


  gemodereerd
 4. @Passant,

  Ben je zeker dat iedereen over de wereld over die kaartkennis beschikt?
  Er zijn nog steeds Indiërs die nog nooit over Suriname hebben gehoord en dus ook niet weten waar ons land ligt.
  Zelfs jongeren die een opleiding hebben genoten weten dat niet.
  Nog sterker er zijn ook witte mensen uit Nederland die dat ook niet weten.


  gemodereerd
 5. Goede pr stunt van de Surinaamse overheid om advertentie ruimte in te kopen bij Gulf news om mogelijk geïnteresseerde aan te trekken


  gemodereerd
 6. Santokhi is meer uitlandig dan “inlandig”
  Krijg de indruk dat hij overal persoonlijk aanwezig wil zijn met in z’n kielzog de first lady en niet te vergeten de minister van BIBIS.
  Terecht dat men zich afvraagt uit welke pot al deze reizen worden betaald.
  Tye poti, het arme volk van Suriname!!!


  gemodereerd
 7. @ Passant
  6 november 2021 At 16:34

  Vraag aan een Nederlander in welk Zuid Amerikaans land Nederlands gesproken wordt en je krijgt een staande spier in te broek. Velen weren het niet! Dus een beetje dimmen jij.


  gemodereerd
 8. 🤣🤣🤣 en wanneer ze de smerigheid zien van wat paramaribo ( de bloemenstad) en de NOG smeriger en stinkende albina is vragen zij zich af. Waaaaaahhhhhttttt..
  en wat hebben wij te bieden???
  Moet santhoki DAARVOOR naar dubai???? Come on. Hou op met dat heen en weer gevlieg. Begin oppenheimer te betalen.


  gemodereerd
 9. Wat moet Suriname daar betekenen , wel wordt alles betaald door Dubai , of zit de VEA achter onze toekomstige olie aan en komt de olie in de spotlight.


  gemodereerd
 10. Niet iedereen ken Suriname dat heb ik persoonlijk meegemaakt op ARUBA toen ik daar woonde en in het toerisme sector werkte zelf mensen uit Noord Amerika kennen Suriname als DUTCH GUYANA ( THE 3 GUYANAS) zo heb hun uitgelegd toch wisten sommige dat niet .
  Ik heb op HIGH RISE HOTELS and LOW RISE en ARUBA EXPIRIENCE PUBLUCATION gewerk en nog heel toeristische sectoren ( Red sail sport en verschillende hotels dus ik weet alles van.
  Niet dat het expo goed keurt maar het opmerking van één van de reacties.
  Suriname kon betere belangrijke zaken afhandelen met het geld en wachten tot het Land Stabieler wordt om zulke stappen te ondernemen. Nu is het tijd om zaken op orde te krijgen voordat dat zulke financiële stappen genomen worden 😭😭💰💴💵💶 is CRISIS TIME CHAN & DE REST 👎👎👎 weggegooid MONEY 🇸🇷😭😭😭 JAMMER.


  gemodereerd
 11. @debby,

  Citaat: Kan iemand me concreet vertellen wat wij gaan aanbieden??

  antwoord: Giro 555 afriden lijden weer honger !!!!!!!!!!!!!!!!!


  gemodereerd
 12. Ik spreek voor mensen in de wereld die op zijn minst een voortgezet opleiding met een diploma hebben gehad ( met het vak aardrijkskunde/ geografie) in de wereld,

  Dus toen ze in de bosatlas of de wereldkaart Suriname moesten aanwijzen en daarvoor een 6 of hoger als cijfer hebben gekregen op hun examenlijst. Maar het kan ook zijn dat velen dat diploma niet hebben, wel voldoende voor aardrijkskunde, Suriname goed aanwezen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES