donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie: 'Omgekomen motorfietser toch niet aan het stunten'

Politie: ‘Omgekomen motorfietser toch niet aan het stunten’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie is teruggekomen op dit eerder persbericht, waarin ze aangaf dat de 21-jarige verongelukte motorfietser Valencio Faerber aan het stunten was. Volgens het Korps Politie Suriname was hij toch niet aan het stunten, toen hij de controle over de motorfiets verloor en hard tegen een stenen muur aankwam.

“Na analyse van filmbeelden is de afdeling Forensische Opsporing van de politie tot de conclusie gekomen, dat Faerber de controle over de motorfiets niet had verloren, omdat hij daarop aan het stunten was”, aldus de politie.

Het politie onderzoek met betrekking tot de oorzaak van dit ongeluk duurt voort. Inmiddels het ontzielde lichaam van Valencio Faerber in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden, meldt de politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Deze stront onprofessionele gasten.
  Zich inlaten met praktijken die het daglicht niet kan aanschouwen, daar zijn ze goed in
  Let op dat hij niet is aangereden door 1 van hen
  Vogels van gelijke veren di elkaar de handboren het hoofd houden
  De weinige integere uitgezonderd


  gemodereerd
 2. Dxd, hoe kon hij in vrede rusten als men hem verweet schuldig te zijn aan zijn eigen dood, terwijl dat niet waar blijkt te zijn? Hij kan pas in vrede rusten als de politie het onjuiste bericht hersteld heeft Dat is gelukkig nu gebeurd.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES