zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVrienden starten doneeractie na plotselinge overlijden Jennifer

Vrienden starten doneeractie na plotselinge overlijden Jennifer

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen weekend kwam de 54-jarige Jennifer Williams uit Amsterdam plotseling om het leven. Ze was zaterdagavond nog aan het dansen op een feestje, toen ze daar ineens onwel werd en kort daarna kwam te overlijden.

Haar dood van het ene op het andere moment, is voor velen en vooral vrienden die erbij waren een enorme schok. “Om naast de uitvaart als vrienden ook op gepaste wijze afscheid van haar te kunnen nemen zoals zij in het leven stond, zijn wij deze doneeractie gestart”, laten ze weten.

“Onze Lieve vriendin Jennifer heeft haar laatste feestje gevierd. Jennifer was een lieve warme vriendin die altijd voor iedereen klaarstond. Zij was een levensgenieter pur sang. Ze laat haar dochter Caitlin achter en middels deze actie hopen wij ook Caitlin wat te ontzorgen”, aldus de tekst bij de crowdfundingsactie.

Komend weekend wordt er afscheid genomen van Jennifer, waarna de uitvaart in besloten kring plaats zal vinden. Op het moment van schrijven is al meer dan 7.000 euro opgehaald. Doneren kan via deze pagina.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Jennifer mijn lieve nicht,
  Wie had dat ooit gedacht, dat jij zo jong van ons zou moeten schijden. Wederom worden wij geconfronteerd met wat wij allemaal bij de geboorte al wisten ,maar toch zo hartverscheurd kan zijn als het moment er is. Leven en dood zijn onderdeel van het leven, en wij mensen, hoe intelligent wij ooit zullen wezen, moeten dit als een gegeven accepteren. Zeer pijnlijk.

  Rust zacht Jennifer


  gemodereerd
 2. Jennifer, je hebt de Rats in Su allemaal verrast en geschokt. Ongeloof allom. Rust zacht Girl.


  gemodereerd
 3. Ik neem aan dat Jennifer W., een begrafenis verzekering heeft (afgesloten) tijdens haar leven. En waarvoor is deze actie dan?
  Door deze actie zie ik, dat er nog goede Surinaamse mensen zijn in NL.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Ik heb U vandaag gekend op uw rouw of afscheidsdag. Vrienden van me zijn uw naaste vrienden sinds op school in Su. Ik ben enorm geraakte van uw plotseling dood. Moge de Almachtig u alvast de deuren van Paradijs openen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES