maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJonge vrouwen aangehouden voor verzenden cocaïne via postpakket

Jonge vrouwen aangehouden voor verzenden cocaïne via postpakket

-

Does Travel - naar Suriname

Rechercheurs van de Narcotica Brigade in Suriname, hebben op vrijdag 15 oktober Mary-Jane S. (30) en Lucretia T. (20) in twee afzonderlijke zaken opgespoord en aangehouden. Deze jonge vrouwen hebben in de maand januari 2021 elk een doos met daarin cocaïne, ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo meldt de politie.

Tijdens controle ontdekte de douane recherche in het postpakket van Mary-Jane 378 gram cocaïne. De drug zat verborgen in Chinese specerijen; terwijl in de doos van Lucretia 343 gram cocaïne verborgen zat in verschillende kruiden. De drug werd in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Na uitgewerkte informatie werden de twee postverzendsters opgespoord en aangehouden door narcotica rechercheurs. Zij zijn in verzekering gesteld. Mary-Jane is op haar woonadres te Wanica en Lucretia op haar woonadres te Latour aangehouden. Volgens verklaring van Mary-Jean had zij de doos gepost voor een kennis en wist niet dat er drugs daarin zat.

Lucretia gaf de politie te kennen dat zij de doos in opdracht van de 35-jarige Edison P. had gepost. Edison werd op zijn woonadres opgespoord maar niet aangetroffen. Hij meldde zich op dinsdag 19 oktober op de afdeling Narcotica Brigade aan en werd na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Jammer dames, laat dat maar aan de grote jongen over!!!!
  Ik weet dat jullie ook moeten eten, maar jullie vallen zo op.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. januari onderschept en pas in oktober komen ze erachter dat iedereen die een pakketje verstuurd, als afzender op het pakketje staat?
  geniale politie hebben we in suriname zeg


  gemodereerd
 3. 10 maanden doen over werk van 1 dag?
  chapeau kps…. jullie zijn gigantisch


  gemodereerd
 4. @ Directeur zonder bedrijf en …..

  Ivm het onderzoek konden ze dit, nog niet helemaal achterhalen hoe het zit. Zulke dingen worden helemaal uitgeplozen dus, ga nou geen rotzooi uitkramen als je het niet weet !!!!! ”Immers de beste stuurlui staan altijd aan wal”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Wel een beetje te laat maar de politie heeft hun te pakken. Echt gevaarlijk drugs lsd cocaine etc . Het zijn geen snoepjes maar puur gif. Een advies mensen ga liever knippa’s planten en expoteren dan brommen in de gevangenis een leven lang.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES