dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeisje (12) steekt koppige jongen (15) met mes

Meisje (12) steekt koppige jongen (15) met mes

-

Does Travel - naar Suriname

Een twaalfjarig meisje heeft zondag een vijftienjarige jongen in Paramaribo gestoken met een mes. De reden hiertoe is dat de jongen haar lastig viel, wat zij niet leuk vond.

De jongen had het meisje eerder toen zij over straat liep lastig gevallen. Zondag regende het, waarbij de jongeman onder een afdakje van een woning ging om af te wachten totdat het zou stoppen met regenen. Hij wist niet dat het meisje daar woonde.

Op een bepaald moment kwam het meisje naar buiten en zag de jongen. Hij verveelde haar weer. Het meisje sprak hem aan maar hij bleef doorgaan. Zij heeft toen een mes genomen en hem in de rechterhand verwond.

Het slachtoffer ging per eigen gelegenheid voor medische behandeling. De politie heeft het meisje aangehouden en in verzekering gesteld. Deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Ik kan het me levendig voorstellen dat het meisje haar geduld verloor en zichzelf verdedigde tegen deze @#$&. Het is onvoorstelbaar hoeveel last vrouwen in Suriname ondervinden van hitsige kerels, die het niet willen geloven dat een heleboel vrouwen hun toenaderingspogingen niet op prijs stellen. Ik vind persoonlijk dat dit meisje en deze jongen beiden een taakstraf verdiend hebben en hopelijk hebben ze dan geleerd dat ze anderen niet moeten lastig vallen en het recht niet in eigen hand mogen nemen.


  gemodereerd
 2. Als die jongen haar pestte dan heeft hij een lesje geleerd. Niet fokken met de bruid van Chucky 🔪🔪🔪


  gemodereerd
 3. “Wie niet horen wil, moet voelen.”

  Maar ook:

  “Jong geleerd is oud gedaan”, dus goed dat ze is opgepakt.
  Je kan niet voor eigen rechter spelen ook al ben je 12.


  gemodereerd
 4. Goed zo meisje, je deed wat zijn moeder in faalde. Haar zoontje een les voor het leven leren dat ongewenste op en aanmerkingen niet altijd welkom zijn.


  gemodereerd
 5. Het mag niet wat ze deed maar deze rot jong, was al eerder gewaarschuwd, dus a zaka zaka mussu jéré.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Zo een jongeman moet een week lang verplicht 5 uur per dag in een gay club doorbrengen. In die week zal hij leren hoe irritant hij is.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES