vrijdag, mei 31, 2024
HomeNieuws uit SurinamePL Installeert Ressortsbestuurleden in Wanica

PL Installeert Ressortsbestuurleden in Wanica

-

Does Travel - naar Suriname

De politieke partij Pertjajah Luhur (PL) is druk in de weer om in Wanica haar plaats in het politiek veld te heroveren. PL-voorzitter Paul Somohardjo, weet dat dit karwei mogelijk is om te klaren, vanwege de uitgebrachte stemmen in mei 2020, waarbij de ABOP/PL combinatie op 1 zetel kwam te staan. Daarom heeft hij deze week alvast de Ressortsbestuursleden van de ressorten Lelydorp, Koewarasan en Domburg in het partijcentrum te Beekhuizen geïnstalleerd.

“Als wij de ressorten onder controle hebben, dan zijn wij zeker binnen,” zegt Somohardjo . Op zondag 24 oktober worden de overige Ressortsbestuursleden van Houttuin, de Nieuwe Grond, Kwatta en Saramaccapolder geïnstalleerd. Na de installatie van de Ressortsbestuursleden van het district Wanica, vindt eveneens de installatie plaats van Ressortsbestuursleden van het district Paramaribo en wel van de Ressorten Blauwgrond, Rainville, Munder, Welgelegen en Weg Naar Zee.

In de nieuwe opzet van de partij structuren vallen de Ressortsbestuursleden onder de Districtsbestuursleden, die zoveel als mogelijk kernen moeten mobiliseren. Dit op basis van partij ideologie van algemene groei, welvaart en welzijn in het algemeen, welke zichtbaar moeten bijdragen aan de ontwikkeling van het desbetreffend district. De partijvoorzitter roept alle PL’ers, oud PL’ers en symphatisanten van de partij op om de wederopbouw van hun partij te ondersteunen omdat voor velen hun politieke kumbatee bij PL is, want we hebben dezelfde adat, dezelfde gewoontes en het zelfde sociaal gevoel, immers PL is de sociale kracht.

Er moet volgens de PL guru, een enorme inhaalslag gemaakt worden, om middels de herstructurering van de partij, weer te schitteren als weleer. Met de aansluiting van terugkerende en nieuwe leden ziet de toekomst er beter uit, meent Somohardjo. Het streven van de partij is om voor 5 december in alle districten, de installatie voltooid te hebben. Behalve de groei van de partij, is het streven van de partij om middels deze werkarmen, de samenleving zoveel mogelijk tegemoet te komen in deze financieel moeilijke tijd, middels het opzetten van de volkswinkels en een duw in de rug te geven door het stimuleren van klein ondernemerschap.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Terwijl team Santokhi 24/7 bezig is om land en volk te redden en 24/7 bezig is om mogelijkheden creëren voor nieuwe kansen voor land en volk, zijn andere politieke partijen bezig om het regeermacht te kapen !

  Beste landgenoten,
  laten we de ontwikkelingen en de prestaties van de politieke partijen goed monitoren !
  PL o.l.v. Bronto lijkt een goede partij te worden maar ABOP is besmeurt met dom-Suriname en corrupt-Suriname !
  ABOP heeft de rotte appels van de NDP overgenomen !

  Politieke partijen als VHP, PL, NPS, DOE, DA’91, etc beperken zich tot elkaars gebied en blijven maar vissen in elkaars vijver. Partijen als DA’91 vallen nu alleen VHP aan maar durven niks te zeggen over ABOP, zij durven ook geen campagnes te voeren in Oost Suriname en het binnenland.
  Dit geeft aan dat zij een angst hebben voor Brunswijk die dus blijkbaar net als Bullshit Bouta agressief is en intimideert ! Zij zouden juist veel meer informatie en inspiratie sessies moeten houden in Oost Suriname en in het binnenland ! Want hier is een hele grote ontwikkelings achterstand !
  Brunswijk en Bordo strooien daar met klein geld en houden daar het volk dom en van hun afhankelijk ! En ten tweede liggen daar de “bonus”-zetels !

  Beste landgenoten,
  Dom-Suriname en corrupt-Suriname mogen nooit meer het lot van ons Suriname bepalen !

  Hoe wij hier samen tezamen kwamen,
  wi mus seti kondre bun !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES