donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers boeien bewoner bij gewelddadige woningroof

Rovers boeien bewoner bij gewelddadige woningroof

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een man vannacht in zijn woning aan de Jozef Leliestraat tijdens een roofoverval in de boeien geslagen. De rovers hebben hem ook mishandeld.

Zij drongen het pand binnen door het dievenijzer van een raam te forceren. Zij vielen de man des huizes in zijn slaapkamer aan en sloegen hem in de boeien.

De criminelen haalden vervolgens het huis overhoop en namen geld en goederen weg. Het gaat om ongeveer SRD 70.000, 400 euro en USD 6.900. Zij hebben de plaats aangedaan en verlaten in een witte Toyota Mark X.

De politie is bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Regering U doet niets , bent U bang voor de ndp die deze chaos bewust al 15 maanden handteerd , dag in dag uit zorgen ze ervoor om onrust te zaaien en dat lukt ze heel goed , als U nu niet daadkrachtig optreed , of niet durft omdat die ndp vele wapens heeft bij hun lijder bouta die nog op een been staat , nou stop ermee en laat china het maar overnemen , slechter als die jaren dat bouta aan de macht was kan het niet worden.


  gemodereerd
 2. Hard werkende Surinamers die hun geld/kapitaal en goederen op een eerlijke manier verkregen hebben, vragen jullie allemaal bij het OM/de PG een wapenvergunningen aan, waardoor jullie vuistvuurwapens mogen hebben die gedekt zijn en jullie je de goederen, kapitaal, gezin en je zelf kan beschermen/verdedigen.

  Suriname is een roversnest sinds 25 februari 1980, die door ddb (-kliek), ndp tot stand is gekomen. Hierdoor kwamen oa de Marrons Paramaribo onveilig maken en is dit niet meer onder controle gebracht.

  Veiligheid is belangrijk en waar de overheid, justitie en politie dat niet kan geven, zult u dit zelf op uw privé terrein moeten doen. U bent ook verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid.

  Uw privé terrein is niet bestemd voor onbevoegden, die zonder uw toestemming zich op bevinden. Als zij dat doen, is dat betreden op eigen risico en mag u uw vege lijf redden. Vanaf 18.00 uur loopt u gewapend rond op uw privéterrein en in uw huis en wanneer u de volgende dag in uw auto stapt is het in de holster geborgen, gereed om snel te handelen om uw vege lijf te redden. Het is wie eerst schiet.

  Maakt u wel goede afspraken met familieleden ea die wel langs komen. Werkt u met een agenda, celephone en app, waardoor u niet in grote ellende en verdriet te recht komt.

  Laat uw handeling tegen onbevoegden van het betreden op uw privéterrein, huis op neer komen bij het vonnis van de rechter zijn, “Noodweer”.


  gemodereerd
 3. Wanneer komen de echte criminelen aan de beurt…

  We weten allemaal wie dat zijn …maar ze worden met rust gelaten.
  De grootste crimineel db word met rust gelaten en vele andere moordenaars …ik vind jullie fucking laf om kleine boeven te pakken en de grote moordenaars drugsdealers etc worden president vice president.

  Vind men het gek dat de bevolking hun opvolgd?
  In sranang crime does pay…..en als je groot bent schop je het tot de elite .
  Sranang …is a sad sad storie.
  Het volk is opgedeelt in blakkamang koelie jampanasie etc ….en er word een heuse rassenstryd gevoerd.

  Onze djoeka maakt dr een grote grap van en geeft famleden vrienden functies die men helaas niet kan volbrengen tot een goed eind.
  Santhoki same shit ..alle koelies krygen functies die niet passend zijn.

  Ik vrees dat hierdoor de olie een vloek zal zijn met zoveel criminelen in de regering …venezuela veel olie veel ellende veel armoede,en toch een erg rijk land!
  Maar met corrupte regeringsleiders ( verkeerde)heeft het volk geen kans.

  Suriname ook rijk …maar net als venezuela veel corruptie armoede en stelende dealende regeringsleiders ,corrupte stelende coke agenten.
  Op elk vlak is men corrupt !!!!!

  Daarom zal suriname nooit meer hetzelfde zijn als toen we echt rijk waren….hoemeer corruptie hoe verder we van huis zijn.


  gemodereerd
 4. Allen,

  Bijna niemand heeft zoveel geld in hun bezit in Suriname, hoe weten de rovers waar zijn moeten zijn ?
  Suriname moet gaan opruimen, anders komen er ook geen tot weinig toeristen, die wel economisch belangrijk zijn voor Suriname.

  SUCCES


  gemodereerd
 5. @ Passant 22 oktober 2021 At 19:36
  Hard werkende Surinamers die hun geld/kapitaal en goederen op een eerlijke manier verkregen hebben, vragen jullie allemaal bij het OM/de PG een wapenvergunningen aan, waardoor jullie vuistvuurwapens mogen hebben die gedekt zijn en jullie je de goederen, kapitaal, gezin en je zelf kan beschermen/verdedigen

  Mooi voorstel. Alleen is de officiële weg omslachtig. Beter is het om “oom Naarendorp” tjoekoe te geven en hij regelt na een telefoon de vergunning. Ik verwijs je naar Facebook en opname van het gesprek tussen een Chinese ondernemer en Naarendorp!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES