maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNaakte en dronken man breekt enkel tijdens vluchten uit woning

Naakte en dronken man breekt enkel tijdens vluchten uit woning

-

Does Travel - naar Suriname

Radjkoemar G. (52) brak zijn enkel toen hij naakt van het balkon van een hoogbouwwoning aan de Kaaimanlaan is gesprongen. Hij wilde waarschijnlijk seks hebben met de 68-jarige vrouw des huizes maar bij betrapping moest hij wegrennen. De politie heeft hem in verzekering gesteld voor poging tot verkrachting en huisvredebreuk.

De man ging op het terrein van de vrouw in Suriname. Hij wist te klimmen op het balkon en kwam via de schuifdeur die op een kier stond, in het huis. Hij ontdeed zich van zijn kleding. De vrouw was op dat moment in haar woonkamer en hoorde de voetstappen. Zij zag de man en rende in haar slaapkamer. De vrouw begon om hulp te gillen waarop haar zoon heeft gereageerd.

Radjkoemar G. sprong via het balkon naar beneden en liep de enkelfractuur op. De zoon achtervolgde de dader en alarmeerde de politie die de man heeft aangehouden op zijn woonadres.

De man die in dronken stond verkeerde, is onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis. Hij verklaarde eerst dat enkele honden achter hem renden waardoor hij op het terrein van de vrouw is gegaan. Daarna vertelde hij te zijn geweest om te praten met de vrouw. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. KrasRajd de naakte prater had zich dus eerst uigekleed om een gesprek te voeren met de Mevrouw des huize van 68 jaar . Want de honden hadden hem het erf op gestuurd . Dus de honden hebben de schuld en moesten eingeljk ook mee met de politie voor een verhoor . Wat een prachtige smoes .


  gemodereerd
 2. Effe dimmen voor deze Geile R.G. gelukkig alléén zijn enkel gebroken, voor hetzelfde breekt hij zijn nek ! (Geile dronkaard)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Die vrouw een ? …. zielig voor hem. Hij was in een geile bui, en dronken bui zoek een vaste vriendin arme geilaard. Gelukkig mij vriend niet, hij is mijlen ver maar ook heel dichtbij wij zijn 2 zielen in 1 ziel. Hij komt 1 keer per week maar zielen liefde.


  gemodereerd
 4. Hilarisch..Rajkoemar was hitsig geworden van de drank en kijkt teveel naar bollywood films 🙂


  gemodereerd
 5. Hij was dronken maar wist dat hij moest vluchten. Blijkbaar niet zo dronken.
  Vreselijk gewoon. Gelukkig een pittige tante.


  gemodereerd
 6. Radjkoemar….daroe….dronken….poging tot verkrachting……,ach ja, wat kan ik zeggen dat ik nog niet heb gezegd?


  gemodereerd
 7. Van mij mochten ze met een prasara siebi achter hem aan zitten ondanks zijn gebroken poot.


  gemodereerd
 8. wat lief, hij had zich vast uitgekleed want hij wist wel zeker dat hij zou scoren. excuus: hij was dronken. en dan kan er van alles mis gaan, en dat is nu dan ook gebeurd. volgende keer beter. zoek eentje die wat lager woont. het onderzoek duurt voort! spannend. ik ben benieuwd wat eruit komt!


  gemodereerd
 9. hij had ook zijn midden beentje kunnen breken Jacko , nou dan was hij ook goed gestraft , hij zal altijd een pamper moeten dragen


  gemodereerd
 10. Wahhhhhhhhaaaa haaaaaa.
  A ben droengoe a lee na lee a dagoe .
  Zeker esde radj nang toemsie trassie.
  Daarom a krassie.
  Vrouwen verkrachter schoft hoop echt dat ze je in de gevangenis gaan pakken van achteren.
  Dat verdien jij heb toch respekt voor een dame.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES