vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWerknemers carwash stelen sieraden uit auto van klant

Werknemers carwash stelen sieraden uit auto van klant

-

Does Travel - naar Suriname

Romano A. (40) en de 29-jarige Regecillio M. zijn op donderdag 14 oktober door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden. De twee verdachten die werkzaam zijn bij een Carwash op een adres in het politieressort worden ervan verdacht sieraden van een klant uit zijn voertuig te hebben weggenomen meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De benadeelde deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Naar zeggen van de aangever bracht hij zijn auto op maandag 11 oktober voor een schoonmaakbeurt naar de Carwash. Bij het schoonmaken van zijn voertuig hebben arbeiders zijn gouden vingerring en halsketting uit zijn auto weggenomen.

Bij een ingesteld onderzoek werden Romano en Regecillio aangehouden. De twee verdachten verklaarden bij de politie dat zij de sieraden hebben doorverkocht. Aan de opsporing en aanhouding van de heler wordt gewerkt. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie ingesloten, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. De gelegenheid maakt de dief. Ondanks dat moeten mensen van goederen van anderen af blijven.

  In een mij (waar het leven zo hard is,) zal de werknemer ( die van een honger loontje moet leven ) het niet achter wege laten om
  een kans te nemen om zijn slag zal slaan als de omstandigheden er voor zijn. Het risico en de gevolgen zien hij op dat moment niet. Het hebben van de goederen verblind hem en schakeld de ratio helemaal uit.

  Wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.

  Ook ddb ( – kliek), gezin en inner cirkel moeten worden opgepakt door de politie en proces – verbalen krijgen en vood het gerecht komen in een democratische rechtsstaat met een grondwet en Internationale Verdragen.

  Ik zou niet willen zeggen dat in democratische rechtsstaten ieder een dezelfde rechten en plichten heeft, want ook in deze staten geldt, Sommige mensen zijn meer dan andere mensen.


  gemodereerd
 2. Ja, beste klant, vol vertrouwen hebt u, uw auto afgeven voor een wasbeurt.
  En uw vertrouwen is geschaad.
  Trek lering uit.
  De daders, gingen voor hun voordeel, de heler, heeft zijn voordeel eruit gehaald.
  Hoop dat de schade vergoed wordt.


  gemodereerd
 3. Gelegenheid maakt de dief toch is het voor de gemeenschap nodig dat deze jongens stevig worden aangepakt en met de nodige maatregelen worden geconfronteerd om zulks achterwege te laten. Het moet een leer proces voor ze zijn om van andermans spullen af te blijven. Het kan zo maar zijn dat dit de grote boeven worden van later.


  gemodereerd
 4. Maar wie draagt nu sieraden in SU met al die rovers op straat. Of je bent zeker van je zaak dat je je zelf kunt beschermen. Waarmee?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES