[UPDATE] Man overleeft sprong van Bosjebrug

15
Bosjebrug in Suriname

Een man is vanmorgen in de Surinamerivier gesprongen vanaf de Wijdenboschbrug. De sprong was volgens getuigen niet fataal; nadat hij in het water terechtkwam zwom hij naar een steiger volgen hen.

Het motief voor zijn handeling is niet bekend. De persoon in kwestie reed rond 08.50u met een auto op de Bosjebrug en liet deze daar achter. Vervolgens sprong hij vanaf de brug het water in.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse. Het is niet duidelijk vanaf welk gedeelte hij sprong. Het onderzoek is momenteel gaande.

UPDATE: Volgens getuigen zou de man weer naar de oever zijn gezwommen en het hebben overleefd. Naderhand is gebleken dat de ingeschakelde politie de man niet heeft aangetroffen.

Donderdag is het ontzielde lichaam van een man uit de Surinamerivier geborgen. Het lijk werd tegen 12.00u ter hoogte van EBS gesignaleerd. Of het om die man gaat is nog niet duidelijk.


15 REACTIES

 1. Deze man heeft hiermee aangetoond of proefondervindelijk bewezen dat van de Bosjebrug springen het leven normaal door kan gaan zonder te sterven. Zie dat hij daarna zelf als een kampioen nog naar de steiger zwom.

  De pers en politie heeft hij al gehaald. Nu kan hij zijn persconferentie over dit groot succes gaan houden. Hier worden geen vragen gesteld, het is mijn persconferentie.

  Deze man wilde al heel lang bij Z.E. president Chan en Z.E. vp Brunswijk langs gaan in het Witte Huis.
  gemodereerd

 2. Hij is niet van ht hoogste punt gesprongen. Hij gft aan dat hij hulp nodig hft.
  Ik hoop dat hij juiste begeleiding krijgt.
  Baya veel problemen in Su
  gemodereerd

 3. Met een beetje sponsoring en training kan hij met schoonspringen de volgende gouden medaille winnaar van Suriname worden op de Olympische spelen.
  gemodereerd

 4. Hij wilde misschien aantonen dat degenen die verdrinken na zo’n sprong aanstellers zijn.
  gemodereerd

 5. Tja als je viral wilt gaan dan doet men de gekste dingen voor aandacht, dit was geen zelfmoordpoging want dan zou hij niet naar de kant zijn gezwommen.
  gemodereerd

 6. Ba Fidie was aan de koffie /thee of skratie, noso a bo k@ !
  Broeders/ Zusters neef/ nichten dit is geen oplossing, ora et labora !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Graag meer informatie heeft de man het overleefd/ niet overleefd.
  De familie weet ook niet wat ze wel of niet kunnen geloven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.