maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFeestende mannen op straat mishandelen en beroven stel

Feestende mannen op straat mishandelen en beroven stel

-

Does Travel - naar Suriname

Twee dochters van een inspecteur van politie en een vriend, zijn dinsdagavond in Paramaribo aangevallen door een groep op straat feestende mannen. De vriend is daarbij ook beroofd van zijn halsketting.

Een van de dochters en haar vriend reden rond 20.30u in een auto en kwamen een groep mannen tegen, die op straat stonden. De vriend die het voertuig bestuurde, toeterde voor hen om aan de kant te gaan, maar ze gaven geen gehoor. Vermoedelijk gaat het om enkele mannen die waren bezig te feesten.

De bestuurder probeerde toch verder te rijden en kwam in de buurt van het adres van zijn vriendin. De groep mannen liep hen tegemoet, waarna de bestuurder en zijn vriendin uitstapten. Ze werden meteen geslagen door de mannen. Een buurvrouw belde naar de inspecteur van politie om te melden dat er een vechtpartij gaande was.

De inspecteur reed meteen, samen met haar man en een andere dochter, naar het huis en trof een groep personen aan. Bij aankomst stapte de dochter uit de auto om haar zus hulp te bieden, maar ook zij werd mishandeld.

De partner van de inspecteur is ook politieman. Hij heeft bij het zien van de menigte vijf waarschuwingsschoten gelost om hen te verdrijven. De mannen verlieten de plaats, waarbij een van hen kon worden aangehouden. De twee dochters en de vriend klaagden van pijn. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. oppaken en 24 uur in een kamertje kapot knuppelen
  misschien dat dat eens werkt


  gemodereerd
 2. Komen ze goed mee weg. Je hebt je plezier gehad, waarom laat je het zo eindigen toch


  gemodereerd
 3. Yu na skowtoe en yu dochter e tek slag en dang yu soet na loktoe. Boi dit noemt men nou zelfbeheersing. Want eentje verwonden zou niemand hem dit kwalijk hebben genomen, denkmik.
  Handelen zoals de ondernemer die de overvaller neer knalde met zijn jachtgeweer


  gemodereerd
 4. Vijf kogels in de ruimte gevlogen.
  1waarschuwingsschot, is genoeg.
  En daarna, onder de middel mikken.


  gemodereerd
 5. weer een van die indianenverhalen van de politie waarmee ze wangedrag van kollega’s proberen te rechtvaardigen..kinderen van agenten en vooral van inspecteurs hebben er een handje van derden te provoceren want papa is inspec..


  gemodereerd
 6. Als het het aan mij lag, vieren deze klootzakken wel een feest, maar dan wel in het gevang!! En wel voor een langere periode dan gebruikelijk!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. ELKE rover die iemand aanvalt,zonder pardon neerknallen,wij de bevolking staan achter jullie.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES