dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk van man uit Surinamerivier geborgen

Lijk van man uit Surinamerivier geborgen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Maritieme politie heeft zojuist het ontzielde lichaam van een man uit de Surinamerivier geborgen. Het lijk werd tegen 12.00u ter hoogte van EBS gesignaleerd.

Het gaat vermoedelijk om een man die woensdagochtend van de Wijdenbosch brug was gesprongen. Volgens getuigen zou die man weer naar de oever zijn gezwommen en het hebben overleefd. Naderhand is gebleken dat de ingeschakelde politie de man niet had aangetroffen.

De politie van Nieuwe Haven is ter plaatse bezig met het onderzoek. Het is vooralsnog onduidelijk om wie het gaat.

Foto Ricka Johns

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Wij als overlevende weten niet wat de juiste toedracht is, wat deze broeder deze drastische besluit heeft genomen ! Maar het is echt zielig, ik had liever dat DDB en zijn trawanten dat deden. RobG niet uitgezonderd, het is toch een nietsnut: opgeruimen die hap zou ik zeggen!

  bun tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Het wordt de hoogste tijd dat de Regering zijn Burgers beter moet gaan beschermen Plaats iets langs de Reling zodat het vrijwel Onmogelijk zal zijn om van het Brug te Springen


  gemodereerd
 3. [email protected]:
  Waarom is het altijd de schuld van de Regering?

  Ook al zou de Regering “”iets”” plaatsen langs de reling van deze mooie brug dan zou men wel een andere brug opzoeken of een sluis of wat anders vinden om zich van kant te maken.
  Vergis je niet, Surinamers zijn heel vindingrijk vooral als ze pchychische problemen hebben en gefrustreerd zijn door hun eigen levenstijl.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES