zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgent gewond nadat automobilist zonder rijbewijs op hem inrijdt

Agent gewond nadat automobilist zonder rijbewijs op hem inrijdt

-

Does Travel - naar Suriname

Een autobestuurder zonder rijbewijs heeft woensdagmiddag ingereden op een agent aan de Dr Sophie Redmondstraat in Suriname. De wetsdienaar sprong aan de kant om erger te voorkomen, maar viel op het asfalt. Daarbij liep hij verwondingen op en moest medische behandeling ondergaan.

De Bikerspolitie was bezig met een controle aan de Dr Sophie Redmondstraat. De bestuurder kwam aangereden vanuit de richting van de Zwartenhovenbrugstraat gaande in die van de Hofstraat. Toen een van de agenten hem een stopteken gaf, negeerde hij dat. Hij reed in op de agent die meteen aan de kant sprong. De automiblist reed met een hoge snelheid weg.

Het is de agenten gelukt de bestuurder op de hoek van de Limesgracht en Hofstraat aan te houden. De man is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De auto is niet verzekerd waardoor de politie die in beslag heeft genomen. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Er is totaal geen respect voor de politie, die probeert de veiligheid van u en mij te bewaken.
  Gevaar voor eigenleven, werkt de politie ons veiligheid te garanderen.

  Er zijn velen in het verkeer die anders denken.
  Beste politie, uw veiligheid gaat voor.
  Er zijn dierbaren die u veilig thuis terug willen zien.
  Dank, dat u bent.


  Maak melding
 2. Ik ben zo blij dat de beste Debby, geen politie is.
  Debby, u hebt geen benul van van het reilen en zeilen van de samenleving.
  Laatstaan van u zelf.
  Ik hoop dat u de kwaad niet ontmoet.

  Pas op, die kan onaangekondigd op uw pad verschijnen.


  Maak melding
 3. dit is poging tot moord in mijn beleving. Meteen 20 jaar gevangen zetten. Zonder rijbewijs deel nemen aan het verkeer moet ook zwaar beboet worden. Van mij mag het 5 jaar zitten zijn. Particulieren gevangenissen kunnen dan de toestroom van veroordeelden opvangen en te werk zetten. Deze gevangenissen moeten natuurlijk inkomen genereren .


  Maak melding
 4. Het barst van idioten die auto’s besturen zonder rijbewijs.
  Dit gedrag is niet goed te praten ongeacht wat de reden ook moge zijn om achter het stuur te stappen.
  Dit betekent ook dat deze idioten de verkeersregels niet kennen.
  Een simpele stopteken door een wetsdienaar wordt gewoon genegeerd en men probeert die nog te overrijden en met volle toeren er vandoor gaan.
  Deze idioten denken enkel aan zichzelf en het leven van andere onschuldige mensen die ze verwoesten kan hun niks schelen.
  Het wordt echt eens tijd dat deze idioten hard aangepakt worden in Su., Mijn mening is zware boetes uitgeven + gevangenisstraffen + bermen en sloten laten schoonmaken en onderhouden, hierdoor heeft de rest van de samenleving nog er wat aan.
  Ja, en ik snap dat iedereen een andere mening heeft als het gaat over het bovenstaande.


  Maak melding
 5. Als de politie ooit eens gerechtigd was om dodelijk vuurwapengeweld aan te wenden bij het arresteren van een verdachte, dan was dit het wel. Bij het inrijden op de agent, bij het met hoge snelheid wegrijden en zelfs nadat hij was klemgereden hadden ze nog op hem mogen schieten, wat mij betreft.


  Maak melding
 6. Red skin, Tot welke soort behoort Debby volgens jou? Je doet je uiterste best om racistisch te zijn naar Debby toe, maar je haalt slachtoffers en daders, NDPers en niet NDPers, bekenden en onbekenden door elkaar en zegt dat ze van dezelfde soort zijn als Debby. Alleen als je met soort bedoelt dat ze allemaal mens zijn, heb je gelijk.


  Maak melding
 7. Als je eens wist hoeveel mensen niet gequestioned worden over hun beslissingen.
  Had iemand deze man ooit gevraagd of hij mag rijden in een onverzekerde auto en zonder rijbewijs en hem op de consequenties gewezen, dan had hij dit hoogst waarschijnlijk nooit gedaan.
  Toen mensen nog in grotere families leefden en verantwoording aan elkaar moesten afleggen, was men meer alert op dit soort zaken.


  Maak melding
 8. Zonder( rijbewijs)(het Su rijbewijs is immers voor 1 djogo te koop). Dus het stelt geen ene klote voor, en waarom zou men er ééntje bezitten denkt deze vent (LUL) en gelijk heeft hij! Jammer van die agent, sterkte aan zijn familie.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. Redskin 30 september 2021 At 12:56

  Debby jou God heeft er al 15 neergeschoten. En dit is er weer eentje van jou soort. Je heb gelijk allemaal neerknallen of ophangen. Hoe minder van jou soort hoe beter de vooruitgang van Suriname.
  ———————————————————————————–
  UPDATE; HET BLIJKT EEN DRONKEN KOELI TE ZIJN. DUS politie DOE THE JOP.


  Maak melding
 10. Niks te vreten, bedelen en klagen dat er dagenlang geen eten op tafel heeft gestaan maar wel altijd een auto onder de kont. Dat is zo in tegenspraak met slachtoffertje spelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES