9 coronadoden en 430 nieuwe besmettingen afgelopen 24 uur

14

In Suriname zijn woensdag 29 september weer 9 coronadoden genoteerd. Ook zijn er 430 nieuwe besmettingen na 1.137 testen geregistreerd. Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het totaal aantal personen dat aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus is overleden in het land, is gestegen naar 879.

Afgelopen etmaal zijn ook 10 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden nu 108 patiënten verpleegd. 16 zieken zijn in de intensive care units.

Het dashboard na de update woensdagavond.


14 REACTIES

 1. Koppigheid kost. De koppigheid om je niet te laten willen vaccineren kost levens. Iedereen zijn autonomie geven om zelf uit te kiezen hoe ze deze aarde willen verlaten.
  Want als de minister het heeft over de urgentie om je te laten vaccineren, dan wordt de minister van Volksgezondheid gedemoniseerd.
  Misschien een gerechtvaardigde optie. Laat het gezondheidssysteem niet overbelast worden door de KOPPIGE Mensen die misleid wordt door de anti Vaxxers. Er zijn nog anderen die toegang moeten krijgen tot het gezondheidssysteem. Anderen gaan dood omdat het gezondheidssysteem wordt belast door anti vaxxers. GEWOON HUN WENS HONOREREN MINISTER. HET ZIJN AUTONOME MENSEN. ZE MOGEN KIEZEN VOOR HUN EIGEN HEENGAAN.


  Maak melding

 2. @Sing Sing
  De niet gevaccineerden maken wel gebruik van de gezondheidszorg want het is de plicht van gezondheidswerkers adequate zorg te verlenen aan een ieder die het behoeft.Dus op de IC liggen veel niet gevaccineerden en die bedden zijn dus niet beschikbaar voor diegenen die na een grote operatie,verkeersongeluk,beroerte,hartinfarct een IC bed behoeven.Met vaccinatie waren ze ws helemaal niet in het ziekenhuis belandt.En als ze komen te overlijden kunnen veel familieleden de kosten voor een begrafenis niet ophoesten en moet men zich tot de overheid wenden om bij te springen.Laat diegene die zich niet wil laten vaccineren dit in ogenschouw nemen.


  Maak melding

 3. Koppige mensen in Suriname. Grote echo en niet vaccineren. No mi ni vaccineer en heb je nog domme politicussen die der achter staan Belfort, hoogaard veel meer van deze figuren. Kijk ned meer dan 80% is gevaccineerd alles is weer gewoon open
  gemodereerd

 4. Er is iets met die surineds, iedere keer halen ze één of ander bullshit uit.

  Laatste update; brain roy, mister wappie die de Hollandse president heeft bedreigd, vanwege een conspiracy theorie; uitroeing van de mens vanwege het vaccin. 🙄
  Gelukkig is hij gestraft, vind dit te weinig.

  Tot nog toe zijn de grootste conspiracy idioten vervolgd. Sinds gisteren is YouTube een klopjacht gestart samen met Google op opruiende content.

  Misschien moet telesuur voor een maand “werkzaamheden” verrichten in het binnenland, de grootste groep ongevaccineerden. Ronnie kan ook zijn culturele attributen aandoen en zich naar het binnenland begeven, om zijn achterban te bewegen zich te beschermen.


  Maak melding

 5. Dagelijks komt er minimaal 200 bestemmingen bij. Is deze informatie correct?
  Zonder bewijzen moet je deze informatie niet geloven.
  gemodereerd

 6. Hoe je het draait of keert: mensen die zich niet willen vaccineren worden door mij gerespecteerd.En ik hoop dat deze mensen op hun beurt mijn mening respecteren wanner ik zeg dat ze niet meer welkom zijn bij mij thuis als ze niet gevaccineerd zijn.
  Dit is geen discriminatie maar een keuze die ik net als u heb gemaakt.


  Maak melding

 7. Mensen van Suriname hoe gaan jullie prik betalen stelletje bedelaars eerste is gratis daarna als junk bedelen ga door Suriname tot niemand meer er is
  gemodereerd

 8. Beste John,

  Ik wil u ook niet op bezoek hoor. Want het schijnt dat u misselijke spike-eiwitten uitademt die niet zo gezond zijn voor ongevaccineerde mensen. Dus blijft u lekker thuis.


  Maak melding

 9. Vragen alleen wijze mensen zich af waarom na de gewone griepprik nooit een kwartier nagebleven dient te worden, maar bij de Corona vaccinatie wel?
  Beste mensen, dit hoort bij de verdrukking. Alleen de bikkels zullen de eindstreep halen en vervolgens zegevieren.


  Maak melding

 10. Je spoort duidelijk niet als je een griepprik voor bejaarden vergelijkt met een vaccin tegen een virus.
  Dit virus heeft wereldwijd miljoenen jonge slachtoffers gemaakt.

  Een griepprik waarvan miljarden mensen nooit van hebben gehoord. Yep, ook niet in de Sahara of Accra of Myanmar kennen ze geen griepprik.
  Echt…., bikkel in je kop ja.


  Maak melding

 11. ronald en mix chick , zijn jullie zulke stoere klojo’s , nou doe jullie best , covid staat op de loer en zal bevriend raken met jullie , maar die vriendschap zal van korte duur zijn , en jullie worden dan bij de doden lijst bij geschreven , met als tekst , ja deze twee stoere klojo’s hadden covid als vriend , maar covid is ook een soort dracula en duivel , daar is niemand tegen opgewassen die niet gevaccineerd zijn


  Maak melding

 12. influenzavirus type A en 2 van het type B.

  Mogelijke bijwerkingen na vaccinatie
  Griepvaccinaties worden al tientallen jaren bij miljoenen mensen wereldwijd toegediend. Hierdoor is het helder geworden dat het een veilig griepvaccin is. Bijwerkingen na griepvaccinatie komen zeer beperkt voor. De enige bewezen bijwerking na griepvaccinatie is een rode, pijnlijk en gezwollen huid op de plaats van de prik. Algemene systemische bijwerkingen zoals koorts, hoofdpijn en een grieperig gevoel komen niet vaker voor ten opzichte van de placebogroep.
  Bron: internet

  Dus dat is de reden dat na de griepprik nooit een kwartier nagebleven wordt.
  Er zijn haast geen bijwerkingen.

  Bij de covid-19 prik ligt dat anders. Deze vaccinatie is nieuw. Ook al is er getest, uit voorzorg wordt gevraagd aan de gevaccineerden om een kwartier na te blijven. Mocht iemand bijwerkingen krijgen dan kan gelijk hulp worden geboden.


  Maak melding

 13. Niemand is verplicht zich te vaccineren, dat is hun goedrecht. Maar wat ik dan al helemaal niet snap is dat ze zich ook niet willen laten testen als ze ergens erbij willen horen? Want dit laatste is wel het nieuwe normaal en daar komt helaas niemand onderuit.

  Het moet wel heel erg toeval wezen dat er een paar knappe koppen verspreid over de hele wereld, zich hebben laten verleiden om verschillende vaccins te ontwikkelen om de mensheid te vernietigen.

  Je moet wel een behoorlijke middelmatige geest hebben om dit soort complot theorieën over te nemen en verder te verspreiden. Als het je begrip te boven gaat, blijf er dan alsjeblief vanaf.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.