Guno Ravenberg: ‘Ik ben geen verrader en dus niet uit de NDP gestapt’

42
Guno Ravenberg: 'Ik ben geen verrader en dus niet uit de NDP gestapt'
De foto die Ravenberg op het VHP hoofdkwartier maakte met zijn neef Murwien Leeflang (r).

Radio-dj en presentator Guno Ravenberg heeft woensdag gereageerd op berichten op social media, waarbij een foto van hem werd gedeeld en daarbij werd beweerd dat hij zou zijn overgestapt van de NDP naar de VHP. In een gesprek met D-TV Express stelt Ravenberg dat hij nog steeds NDP’er in hart en nieren is.

Op de foto (boven) is Ravenberg te zien op het VHP-hoofdkantoor De Olifant en staat hij samen met VHP’er Murwien Leeflang. Volgens Ravenberg had hij hulp nodig en is hij die gaan zoeken bij Leeflang, die een neef van hem is. Dit omdat hij het moeilijk heeft, vanwege het feit dat zijn salaris en pensioen zijn stopgezet.

Afgelopen maandag ging Ravenberg langs bij Leeflang die beloofde hem te helpen en hem daarna vroeg om samen een foto te maken. Uiteindelijk is die foto viraal gegaan met een tekst dat Ravenberg de NDP zou hebben verlaten en zich zou hebben aangesloten bij de VHP.

Ravenberg vindt het vervelend dat het zo is gegaan want hij krijgt heel veel negatieve reacties. Hij verzekert iedereen dat hij niet uit de NDP is gestapt.

In onderstaand filmpje ging hij in gesprek met D-TV Express:


42 REACTIES

 1. Guno, je blijft loyaal aan een massamoordenaar, veroordeeld door een Surinaamse rechter, maar dat wil niet zeggen dat je geen verrader bent. Je bent namelijk een verrader van het Surinaamse volk als ondanks de uitspraak van de rechter je lid blijft van de NDP.


  Maak melding

 2. paars of oranje? wat maakt het uit
  2 onkundige zakkenvullende partijen die niets goeds voor het land zullen of kunnen brengen.
  10 jaar ndp en 1.5 jaar vhp geven die feiten duidelijk weer
  gemodereerd

 3. Toen De NDP De Verkiezing Verloren Heeft Hebben Heel Veel Gasten De NDP De Rug Toe Gekeerd Zijn Ze Weer Richting VHP Vertrokken.

  Guno Is Loyaal Aan Bouterse, Hij Heeft Het Zwaar Geen Geld Geen Nix

  Tjeeeh


  Maak melding

 4. ” …
  Volgens Ravenberg had hij hulp nodig en is hij die gaan zoeken bij Leeflang, die een neef van hem is.
  …”

  Is dit nepotisme ?

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 5. Dus als iemand in Suriname vindt dat een partij zijn belangen niet kan behartigen hebben mensen het recht kinderachtige reacties te plaatsen en die man te veroordelen? Nog even dan gaan we ook mensen ophangen in Suriname die bij een bepaalde politieke partij horen? Guno ook al zou je vhpr worden het is je recht om voor je zelf op te komen en te kijken welke partij of regering jou belangen kan behartigen. Dan wat?!
  Over heel de wereld veranderen mensen van politieke partij Da dim dede? Oe giem wang brik en dinkie volwassen.tak wang Lo bere foeroe


  Maak melding

 6. ‘Ik ben geen verrader en dus niet uit de NDP gestapt’,…….est contradictio in terminis.

  Wat een hoog gekleurd suggestief interview van D-TV Express, totaal geen niveau.

  Para Express heeft gelijk met de vraag als dit niet onder nepotisme valt. Blijkbaar neks no fout, want het gaat nu om iemand van de NDP.

  Op de vraag hoe het komt dat de regering geen salaris en/of pensioen meer uitbetaalde en of er juridische stappen worden ondernomen, kwam er ook niet echt een duidelijk antwoord uit. Het zal mij niet verbazen of deze meneer gewoon op een loonlijst stond zonder een inhoudelijke functie, anders is de overheid onrechtmatig bezig. En met de vraag waarom de NDP zelf geen hulp kon bieden, werd het verhaal al helemaal duister.
  Ze vallen langzaam maar zeker allemaal door de maand.


  Maak melding

 7. De man zijn pensioen is stopgezet, zegt hij. Een ieder die heeft gewerkt en de pensioen premie heeft afgedragen, heeft bij het bereiken van de pensioen leeftijd recht op zijn pensioen, ongeacht welke politieke partij hij dient.
  Heb je recht op, stap dan naat de rechter en daag de pensioenfonds uit.
  URVIN KANHAI ZOU JE KUNNEN HELPEN.
  Je bent blut en je helden zijn nu ridder te voet.
  Hoe komt het dan, dat je pensioen is stopgezet?
  Komt ervan.
  Je haf kennelijk de lusten en nu de lasten dus muha ban.


  Maak melding

 8. Zoals de wind waait, waait zijn jasje : Hij gaat met de heersende mening mee of telkens van mening veranderen afhankelijk van de mensen om zich heen …(JUDAS ISKARIOT)


  Maak melding

 9. Arme Guno valt weinig te verwijten. De man is hulp gaan zoeken bij zijn neef. Neef Leeflang is van de VHP. Zeg VHP ,zeg nepotisme. Het heeft aldus niet lang geduurd voordat onze arme Guno doorkreeg dat hij bij de VHP moest wezen. Anders vertaald; zat neef Leeflang niet bij de VHP ,was onze arme sloeber Guno ook niet bij hem langsgeweest. Dus ,er is inderdaad sprake van nepotisme. We weten uit welke hoek het komt. Overigens ,zeer kwalijke zaak dat hij zonder inkomen zit.


  Maak melding

 10. @Redskin, jij hebt een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Op allerlei manieren probeer je op diverse sociale media en op radiostations jouw ingebeelde verhevenheid, jouw grootheidswaanzin boven anderen te etaleren. Je plaatst berichten waarin je in feite smeekt om bovenmatige erkenning, aandacht en bewondering voor jouw groep. Daarbij ga je zeer overdreven te werk. Je bent in de ban van fantasieën over macht van jouw groep. Maar je hebt een chronisch gebrek aan inlevingsvermogen omdat de meerderheid van de groep waartoe jij behoort in diepe armoede leeft. Maar die armoede zie je niet. Je kan je niet verplaatsen in de armoede van die mensen en van mensen. Je leeft in een fantasie wereld een wereld vol met wanen. Laat je goed nakijken door een psychiater. Je bezit de kenmerken van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ik laat het hierbij……………Can you follow me?


  Maak melding

 11. Alle NDP”ers hebben hulp nodig….kiezen voor een misdadig moordenaarsregime van corrupte, criminele veroordeelde schurken, betekend dat je niet goed in je bovenkamer bent. En ook deze paarse huilebalk Ravenberg is uit hetzelfde hout gesneden en komt nu met krokodillentranen klagen, vragen en bedelen. Want bij zijn paarse dievengilde en roversbende hoeft hij niet aan te kloppen. Dat zijn nu nog slechts politieke kuikentjes die alleen maar goed voor zichzelf gezorgd hebben.


  Maak melding

 12. Guno wat zeur je ga bij bouterse geld zoeken ik vraag mij ook af hoe bouterse aan sl dat geld is gekomen ik let niet alleen op bouterse ik heb commentaar op alle beleidmakers die het land plunderd en bouterse is een van ik kan niet dom blijven in vind dat iedereen in suriname het goed moeten hebben maar alleen de beleidmakers hebben het beter daarom wordt ik boos op sommige mensen die aan de kant van de rovers staan


  Maak melding

 13. Dat hij hulp zoekt bij een familielid is geen nepotisme, je familieleden zijn de eersten bij wie je, in nood verkerend, om hulp gaat. Pas wanneer je familie macht heeft (politiek of anders) en dat aanwendt om zijn familielid te ‘regelen’/helpen aan een baan of iets dergelijks, is er sprake van nepotisme. Nu heeft de ene neef de andere financieel, uit eigen zak, iets toegestopt. Het zou wat moois zijn als je je eigen familie niet meer zou mogen helpen omdat er dan sprake van nepotisme zou zijn.


  Maak melding

 14. RobG 30 september 2021 At 12:07
  @Redskin, jij hebt een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Op allerlei manieren probeer je op diverse sociale media en op radiostations jouw ingebeelde verhevenheid, jouw grootheidswaanzin boven anderen te etaleren. Je plaatst berichten waarin je in feite smeekt om bovenmatige erkenning, aandacht en bewondering voor jouw groep. Daarbij ga je zeer overdreven te werk. Je bent in de ban van fantasieën over macht van jouw groep. Maar je hebt een chronisch gebrek aan inlevingsvermogen omdat de meerderheid van de groep waartoe jij behoort in diepe armoede leeft. Maar die armoede zie je niet. Je kan je niet verplaatsen in de armoede van die mensen en van mensen. Je leeft in een fantasie wereld een wereld vol met wanen. Laat je goed nakijken door een psychiater. Je bezit de kenmerken van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ik laat het hierbij……………Can you follow me?
  ============================================

  RobG, dat waar jij nu mee bezig bent heet “projectie” en is een term uit de psychologie.
  Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.

  RobG wat een zielige vertoning van een mislukkeling. Jij bent niets anders dan datgene wat je zelf zo perfect beschrijft in het bovenstaande en hier probeert op iemand anders te projecteren. Minimaal één van je andere maatjes hier op WTK heeft er ook veel last van….


  Maak melding

 15. @FRANCO11

  Niet alleen hindustanen vragen om hulp bij 1 voor 12, maar ook creolen, marrons en javanen, indianen enz.
  De meesten zijn wel creolen/marrons en hindustanen.

  Heb je dat filmpje van de zieke en bedlegerige creoolse man niet gezien op TBN?
  Niemand die de man te hulp schiet om zijn leed enigszins draagbaar te maken voor hem.

  Je liegt dat je barst!


  Maak melding

 16. Henkes 30 september 2021 At 12:25
  Dat hij hulp zoekt bij een familielid is geen nepotisme, je familieleden zijn de eersten bij wie je, in nood verkerend, om hulp gaat. Pas wanneer je familie macht heeft (politiek of anders) en dat aanwendt om zijn familielid te ‘regelen’/helpen aan een baan of iets dergelijks, is er sprake van nepotisme. Nu heeft de ene neef de andere financieel, uit eigen zak, iets toegestopt. Het zou wat moois zijn als je je eigen familie niet meer zou mogen helpen omdat er dan sprake van nepotisme zou zijn.
  ================================

  Henkes, dan heb je het verhaal toch niet goed gelezen, zeker niet goed beluisterd en al helemaal niet begrepen.
  Guno heeft, nadat hij bij zijn eigen partij heeft aangeklopt om hulp, die hem om de één of andere reden niet kon of wilde helpen en waar hij verder over het waarom ook liever niet wilde uitweiden, besloten hulp te zoeken bij zijn neef die toevallig lid is van de VHP en waarvan Guno dacht dat die hem zou kunnen helpen, omdat die van de VHP is.
  Nu, als dat niet onder de noemer “nepotisme” valt?
  Of toch niet, neks no fout, want er is een gevalletje NDP bij betrokken….hmmmmm!!!!!


  Maak melding

 17. @Redskin, ik geef alleen maar een signaal af zodat je jezelf gaat ontdekken en aan jezelf gaat werken. Ik durf het wel tegen jou te zeggen omdat de mensen in jouw omgeving te laf zijn om jou met de feiten te confronteren. Maar jij wilt niet inzien dat het beleid van Djote-persad Santokhi heel veel mensen in diepe ellende heeft gestort.

  Ik heb medelijden met deze mensen die het veel beter hadden onder de NDP regeringen. De situatie van deze mensen zal echt niet veranderen zolang deze regering aan de macht is. Ze zijn thans druk bezig zwaar te bezuinigen om straks sinterklaas te spelen met de gelden die gereserveerd zijn. Na 400 dagen regering Santokhi is het land geen millimeter vooruitgekomen. Integendeel het land is honderden hectometers terug in de tijd teruggeworpen.


  Maak melding

 18. Zn pensioen is stopgezet. Ga niet nr Leeflang. Ga rekenschap halen. Al is ht met geweld.
  Fuck deze vervloektelingen. Bouterse hield rekening met NF mensen. Hij moest ze vernielen


  Maak melding

 19. Wat gebeurt er hier. Die man heeft jarenlang gewerkt en heeft recht op zijn pensioen. NDPer of niet. Zal wat moois zijn. Nu worden er met aĺlerlei lelijke woorden gebeukt op de man. Heeft hij het geld, waarop hij recht heeft aan jullie gevraagd.
  Zijn pensioen is van hem en niet van een toevallige partij die nu in de regering zit.
  En het zijn juist de mensen die het hardst schreeuwen als ze even verlies lijden.
  Racistisch en Narcistisch.
  India is er voor hen als ze alleen dar ras willen zien.
  Suriname is er voor hen die erkennen dat er verschillende rassen moeten leven.


  Maak melding

 20. En ik heb geen medelijden met deze mensen omdat het niets anders dan parasieten zijn. Alleen maar profiteurs! Als je recht hebt op een pensioen en je krijgt het niet, stap je toch naar de rechter.
  Het staat boven kijf dat deze loser op een geregelde wijze op de loonlijst is gezet. Het is toch geen geheim dat de ndp voor haar aftreden, nog even 3600 mensen in dienst heeft genomen??

  En na 400 dagen hebben we een klein deel die moord en brand schreeuwen omdat ze het zo moeilijk hebben. Ze zeggen daarbij niet dat ze niet willen werken en alles gratis willen krijgen. Ook Bosjesmannen gaan jagen voor de kost, deze Surinamers worden al moe van de gedachte dat ze moeten werken.
  Ook is Suriname uit haar isolement want de verhouding tussen Suriname en de rest van de wereld is weer zoals het hoort te zijn (Nederland, Brazilie, Frans-Guyana, Brits Guyana, Amerika, Mexico enz…)


  Maak melding

 21. Ik kan niet anders zeggen dan HAI KISI JU MOOI op SRS had hij een grote mond evenals als spolkesman van zijn partij. Was hij nou in dienst van SRS of van de NDP vroegen velen zich allang af. Laat hij met zijn papieren op de juiste plek gaan. Hij zal toch wel aanstellingsbewijzen en bankafschriften hebben? Ik herken de schreeuwlijkerd niet meer. Ja ja snoepen is slecht!
  Ik vertrouw dit toneelstukje van deze rat niet! Volgens mij is hij weer thuis daar waar hij de volgende foto gaat maken. Mooie kleur groen Guno hoeveel heb je ervoor gekregen? Jij bent een soort Archie Bunker maar in deze ben jij de Meatball. Neem de volgende keer de bisjob mee want ook die zit op zn zwart zaad. Zoek een andere Leeflang maar nodig ze nu uit in jouw Grun Djari overloper! Nu speel je Pa Baw met vol gemoed en krokodillen tranen die niet willen komen zelfs die zijn bang om je te hulp te schieten.


  Maak melding

 22. Ze hebben zijn pensioen uit rancune stopgezet. Deze figuren onder aanvoering van Djote-persad Santokhi denken hiermee de NDP te straffen. Hetzelfde overkomt de Surinaamse studenten die medicijnen en farmacie bestuderen in Cuba en Servië. De financiële zaken m.b.t. deze studenten worden van overheidswege op commando van figuren in de Orange Movement met opzet gesaboteerd. Dit initiatief dat totstandkwam onder een NDP regering willen zij met de grond gelijkmaken. Het is Brunswijk die met inzet van zijn privé vermogen moet ingrijpen. Deze roverheid laat blijken niet voor alle Surinamers beschikbaar te zijn. Deze gasten spelen met vuur. Ze spelen een zeer gevaarlijk spel. Suriname heeft nog een lange weg te gaan.


  Maak melding

 23. Mijn volk kan alleen stelen roven en bedelen. Ik lees dat we mensen terug moeten sturen naar India want dat is het land van Hindoestanen. Begin dan eerst met het terugsturen van mijn volk naar Afrika; daar hoort mijn volk thuis. Deze djadja is lui om zelf geld te verdienen. Iedereen kan hier hosselen dus waarom Ravenberg niet?


  Maak melding

 24. Er valt bij de NDP niks meer te halen, vandaar dat hij overgestapt is naar de VHP.( deegroller mentaliteit)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 25. RobG 30 september 2021 At 14:49
  De NDP had destijds $4 miljard tot haar beschikking en kon de kosten voor die studenten farmacie in een keer voldoen. Waarom hebben ze dat niet gedaan??? Geef maar rekenschap als je ballen hebt. En kom niet met onzin want daar zit niemand op te wachten.


  Maak melding

 26. Ik zie hier twee principes die niet thuishoren in een democratie. Volgens mij heeft iedere burger het grondwettelijke recht welke politieke partij dan ook aan te hangen of daar lid van te zijn. Verder, van datzelfde recht gebruikmakend mag een burger zijn steun aan een partij opzeggen en naar een andere partij overstappen.
  En wat hier zelfs voor een blinde zichtbaar wordt, is de hoofdreden waarom Suriname op vele vlakken achter loopt. In feite zegt de man:”het gaat mij niet goed, dus ik zoek hulp bij een ‘friend or family’ die dicht bij de top van een regerende partij zit. De man schaamt zich er niet voor om te verklaren dat hij alle andere Surinamers die met hem in de puree zitten voorbij probeert te streven door hulp te vragen van zijn mogelijk invloedrijke neef, “e neef, regel me no’.
  De geijkte weg om problemen op te lossen hoort te zijn naar de juiste instanties te gaan en daar je probleem voorleggen. En ik weet dat in Suriname dat soms niet goed werkt, maar dat is een probleem dat alle Surinamers raakt en daar moeten alle Surinamers aan werken, ongeacht de partij die ze aanhangen. Niets geen geregel door neef, oom, broer, zwager of tante.


  Maak melding

 27. RobG 30 september 2021 At 14:49
  Ze hebben zijn pensioen uit rancune stopgezet. Deze figuren onder aanvoering van Djote-persad Santokhi denken hiermee de NDP te straffen. Hetzelfde overkomt de Surinaamse studenten die medicijnen en farmacie bestuderen in Cuba en Servië. De financiële zaken m.b.t. deze studenten worden van overheidswege op commando van figuren in de Orange Movement met opzet gesaboteerd. Dit initiatief dat totstandkwam onder een NDP regering willen zij met de grond gelijkmaken. Het is Brunswijk die met inzet van zijn privé vermogen moet ingrijpen. Deze roverheid laat blijken niet voor alle Surinamers beschikbaar te zijn. Deze gasten spelen met vuur. Ze spelen een zeer gevaarlijk spel. Suriname heeft nog een lange weg te gaan.
  ==============================

  RobG, smerige vieze vuile rioolrat, je hebt niet eens de ballen om deze President netjes bij zijn voor en achternaam te noemen. Hoe the F@ck wil je dan serieus genomen worden. Ja dat je genomen wordt dat snap ik, maar serieus in de zin dat je mening en zienswijze meetelt en gewogen wordt.???
  Het is verder ook begrijpelijk dat de Surinaamse studenten die medicijnen en farmacie bestuderen in Cuba en Servië in de problemen zijn gekomen. Hadden ze maar moeten gaan studeren in plaatst van bestuderen, met het laatste schiet je geen donder op en had je net zo goed in Suriname kunnen doen. En als ze het doen zoals jij economie hebt bestudeert, zijn ze helemaal verloren.


  Maak melding

 28. Ik dacht dat de NDP meteen na de verkiezing toen ze verloren, met name bij monde van de partijvoorzitter had geroepen iedereen juridisch bij te staan om o.a. hun baan te behouden.
  Wat is daarvan waar gemaakt? Zelf Guno hebben ze niet kunnen bijstaan…


  Maak melding

 29. Ik hoop dat cxhan morgen bekend maakt dat de pensioengerechtigde leeftijd naar 65 jaar gaat. Hier is het ook steeds opgeschroefd tot ik dacht nu 67. Surinamers in Suriname willen zoveel mogelijk geld wat er niet is. Big Mouth Ravenberg krijgt AOV zegt hij hij zegt niet hoeveel ondertafelgeld hij nog erbij krijgt van zijn matties. Laat em naar Alubaba gaan die verdeeld tegenwoordig ook voedselpakketten. Laatst stond Dikke Bol op de brugNa deze huilebalk wacht ik op de volgende loser met paars bloed


  Maak melding

 30. ravenberg is door zijn paarse club uitgescheten , dus guno je hebt op het verkeerde paard gewed , daar onder de bosjes brug is nog wel plaats voor jou , degenen die daar leven en ook zijn uitgescheten door die paarse club vangen jou wel op


  Maak melding

 31. VHP,..jullie mogen oom GunoRavenberg hebben,NDP wil hem niet. a mang fissie takroe toemsie,..HOPIE LELIJK !
  gemodereerd

 32. Wie de NDP verlaat is geen verrader maar wordt juist slim !

  De feiten liegen er niet om !
  Word ook slim en werk mee aan een beter Suriname !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 33. Wel meneer Ravenberg moet ophouden met dat gepiep, hij heeft lang genoeg de staatskas met zijn NDP clan geplunderd. Nu kan hij persoonlijk voelen hoe het volk jarenlang is bedonderd en uitgeknepen. Ga maar bij Bouta uithuilen, i.p.v. nu op je neef te gaan parasiteren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.