vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNep-agenten rijden auto klem en beroven bestuurder

Nep-agenten rijden auto klem en beroven bestuurder

-

Does Travel - naar Suriname

Twee rovers hebben zich dinsdagavond in Suriname voorgedaan als politieagenten en een automobilist beroofd. Zij reden zijn auto klem aan de Hadji Iding Soemitaweg in Commewijne en stapten uit.

De mannen deden zich daarna voor als agenten en fouilleerden de automobilist. De nep-agenten maakten daarbij de telefoon en autosleutels van het slachtoffer buit, waarmee zij weer in de auto zijn gestapt en wegreden in de richting van Paramaribo.

De autobestuurder heeft geen letsel opgelopen. De Surinaamse politie kreeg de melding van de beroving en ging ter plaatse voor onderzoek.

De daders zijn nog voortvluchtig.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Surinamers probeer wat lef te tonen!Al gaat het om nep of echte politiemannen ,vraag ze eerst of ze zich willen identiciferen,dat is je recht.Van de boeven kan je allerlei smerige truckjes verwachten.Ze weten heel goed dat de slachtoffers die ze maken geen slimme mensen zijn en zich gewillig laten roven.


  Maak melding
 2. Motivatie Die Motiveert

  Beste Lezers.

  Mensen Stelen Omdat Ze Van Uitgaan Dat Een Ider In Ons Land Loopt Te Stelen.. Zie Maar Surinaams Politiek
  Heelvaak Negatief In Het Nieuws

  Bij Het Aankoop Van Een Stukje Grond Te Nikerie Wilde Een Groepje De Staat Suriname Die Het Al Zo Moeilijk Heeft Weer Benadelen.
  Het Gaat Om Zeker 2 miljoen .

  Als Je Wil Weten Waar De Dieven Hun Motivatie Vandaan Halen, Hoef Je Geen Raket Geleerden Te Zijn

  Surinaams Politiek


  Maak melding
 3. Mensen Die Aan Top Zitten Moeten De Juiste Voorbeeld Geven.
  Jammer Genoeg Gaat Dat Niet Gebeuren . ZE gaan Het Politiek In Met 1 DOEL STELEN . ZO SNEL MOGELIJK RIJK WORDEN.

  Als Je Snel Rijk Wil Worden Moet Je In Het Surinaams Po,itiek.

  De Gewone Man Op Straat Is Niet Doof Of Blind. HIJ Gaat Ook Een Kans Nemen. .Met Alle Gevolgen Van Dien

  Suriname 2021


  Maak melding
 4. I Limbo, ik zal dan nooit rijk worden met mn vmbo opleiding. Politiek begrijp ik niet en de top is te hoog gegrepen.
  Het zal wel ook merendeel komen door mij opvoeding.
  Ik heb van huis uit, ethische normen en waarden meegekregen. Ik kan het onderscheid maken tussen wat kan en niet. Mn geweten is mijn trots en daar kraag ik niet aan.
  Velen hier zijn gewetenloos, top tot zwerven en zelfs honden tegenwoordig, dus ben niet meer verbaasd. Ik verwonder mij slechts.


  Maak melding
 5. Ivanofski, dat is het probleem waarom Suriname nog 50 jaar achter loopt. Het krioelt van de bedriegers en rovers daar. Monkey see, monkey do🐵🐒


  Maak melding
 6. Het imago van de Surinaamse politie is in de afgelopen jaren behoorlijk beschadigd. Vorig jaar kwam aan het licht dat talrijke aspirant politieagenten die geselecteerd waren voor het korps niet voldeden aan de toelatingseisen en een strafblad hadden. Belfort heeft toen samen met de politiebond geëist dat alle agenten moesten worden toegelaten tot het korps. Dit is uiteindelijk ook gebeurd, omdat de politie toen gedreigd had de onafhankelijkheidsviering te boycotten. Het is bekend dat recentelijk grote partijen cocaïne in Nederland is onderschept. Deze partij was afkomstig uit Suriname. Het blijkt dus dat er nog steeds mensen op posities zitten om de onderwereld te faciliteren. Daarnaast worden dagelijks burgers beroofd zonder dat de daders gepakt worden. Tegelijkertijd zie ik hoeveel tijd en energie er wordt gestoken om politieagenten te mobiliseren, om de benoeming van 1 persoon ongedaan te maken. Vrees dat Suriname niet zal afkomen van het predicaat doorvoerland van drugs als dezelfde mensen op hun posities blijven zitten, die de afgelopen 10 jaar de andere kant hebben uitgekeken.


  Maak melding
 7. QQQ.

  Aub Effe Goed Lezen . IK ZEI Als Je Snel Rijk Wil Worden Moet Je In De Politiek.. Met Nadruk Op ( snel).. Snel.. Als Je In Suriname De Politiek In Gaat En Je Gebruik Je Creatieve Geest Kan Je Binnen 6 MAANDEN Super Rijk Worden.

  Abrahams Is Een Voorbeeld Van. Zo Kan Ik Nog 10 TALLEN Namen Noemen.. Kijk Waar Somohardjo Nu Woont. EN CHECK In Welke Paleis Hij Volgend Jaar Gaat Wonen

  Suriname Anno 2021

  Als De Gewone Man Op Straat Een Pak Brood In De Winkel Steelt, Gaat Hij De Bak In. MAAR Als Prim.. Vikash Of Ram Mi,joenen Steelt . WORDT DT Met De Mantel Der Liefde Bedekt . Niemand Wordt Opgesloten

  Suriname Anno 2021


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES