vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie arresteert 'faya man' tijdens lockdown in Coronie

Politie arresteert ‘faya man’ tijdens lockdown in Coronie

-

Does Travel - naar Suriname

De 44-jarige G.M. die in het weekend stoer deed tijdens de lockdown in Suriname, is aangehouden, omdat hij zich heeft verzet tegen de politie van Coronie. De politie heeft hem in verzekering gesteld voor wederspannigheid.

De verdachte was samen met een groep mannen tijdens de lockdownuren bij de sluis te Totness. De politie sprak de groep aan om de plaats te verlaten.

G.M. deed stoer en zei dat hij op de bromfiets zou weggaan maar zonder valhelm. Hij demonstreerde dat ook aan de politie die hem na een achtervolging heeft klemgereden en ingerekend.

De man kon geen bromfietsdocumenten aantonen en verzette zich hevig toen zijn bromfiets in beslag werd genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Nu heeft hij nog een helm nodig nog zijn bescheiden om aan te tonen dat het Bromfiets zijn eigendom is.
  Wat hij nu het hardst nodig heeft is een Raadsman met meer Hersens om deze Stoere grote baby te behoeden voor een lange gevangenisstraf


  Maak melding
 2. hok zal zeggen, ik hou van faya man , he hok , jou holmaatje , maar ook houd jij van robg en franco en konsensi en luci en pony en glenn en alle paarse ratten he duimzuiger


  Maak melding
 3. Popo Jantje 20 september 2021 At 18:53

  Deze waardeloze werklozen hersenlozen weten geen raad met hun vrije tijd. De politie moet harder optreden.
  —————————————————————————————
  WAT 20 september 2021 At 23:08

  hok zal zeggen, ik hou van faya man , he hok , jou holmaatje , maar ook houd jij van robg en franco en konsensi en luci en pony en glenn en alle paarse ratten he duimzuiger
  —————————————————————————————
  @POEPE JANTJE en @WAT…..Jullie twee zijn uitermate WAARDELOZE.. HERZENLOZE WEZENS die een SCHANDE zijn voor de SURINAAMSE GEMEENSCHAP. Ik hoop van HARTE dat er vervroegde verkiezingen gehouden zullen worden zoals jullie president dat is komen verkondigen in Nederland zoder dat zulks hem gevraagd werd. Hij heeft er geen belief meer in net als iedereen in het Land. Zelf de VP zit hij onder uit te halen. Wat een schande voor het Land en zijn bevolking.
  ———————– ———————————-
  volg dit op you tube als jij een PC hebt tenminste….ARME SLOEBERS!!

  Surinaamse Ahilia Welles:”De president van Suriname heeft zijn vice president nooit verdedigd’
  12,462 views
  Sep 19, 2021
  ———————————————————————————-
  Ik hoop dat jullie ook YOU TUBE hebben en het boven omschreven item kunnen volgen.
  What a SHAME in SURINAM..


  Maak melding
 4. WAt@@@ Glenn is geen paars, oranje groen enz. Niet als iemand niet eens is met jullie racistische gekloot is hij of zij van paars. Het politiek gedoe van jullie maken sommige alleen maar dommer en racistish. De meeste politieke fanaten zijn zo naïef dat ze de realiteit kwijt zijn raken en jij bij een onderdeel van. Zulke ouwe als jij zijn van het verleden, maar niet van het heden. En nu wegwezen in je hol.


  Maak melding
 5. Glenn
  21 september 2021 At 10:20
  WAt@@@ Glenn is geen paars, oranje groen enz. Niet als iemand niet eens is met jullie racistische gekloot is hij of zij van paars. Het politiek gedoe van jullie maken sommige alleen maar dommer en racistish. De meeste politieke fanaten zijn zo naïef dat ze de realiteit kwijt zijn raken en jij bij een onderdeel van. Zulke ouwe als jij zijn van het verleden, maar niet van het heden. En nu wegwezen in je hol.

  Daar is deze nietsnutten uit Den Haag ook weer. Luister het is niet alleen Geert of Hans die racistisch zijn. Ook onder jouw zwarte bevolking zijn ze allemaal racistisch. Mandela was een tacist want hij liet aanslagen plegen op onschuldigen. Daarom zat hij ook zo lang vast.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES