zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie38-jarige Surinaamse Nederlander met XTC in Guyana aangehouden

38-jarige Surinaamse Nederlander met XTC in Guyana aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Justitie in Guyana heeft deze week de 38-jarige Dwight G. aangehouden, met duizenden xtc-pillen die waren verstopt in cornflakespakken.

Hij zou van plan zijn geweest de pillen te verkopen aan scholieren en aan jongeren bij clubs in en rondom hoofdstad Georgetown, aldus een woordvoerder van de Guyanese politie.

Het totale gewicht van de pillen was 1.262 kg. Ze waren verborgen in twee cornflake pakken in transparante ziploc plastic zakken (foto inzet). De drugs hebben een straatwaarde van 5 miljoen Guyanese dollar.

Volgens Guyanese media is G. geboren en getogen in Nederland, waarna hij enkele jaren in Suriname heeft gewoond en daarna verhuisde naar Guyana. Hij werd op 15 september jongstleden aangehouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Zonder blinddoek heeft hij veel van ddb toen hij nog kroeshaar op zijn hoofd had en hij de dictator van Suriname was.

  Zelfde lippen als ddb toen hij de Surinamers bang maakte tijdens zijn dictatuurperiode. Zie de ringbaard en het snorretje.

  Het is ddb, opgepakt in Guyana. A play k’ba, Me taigie!


  Maak melding
 2. Geboren en getogen in nederland. Waarom is hij surinaamse nederlander????
  Sensatie van waterkant. Hij is een nederlander.
  Hij is in nl geboren en bij CBB in Su ingeschreven???? Idioterie
  .


  Maak melding
 3. Passant come on give me a break. Over de doden praten we niet slecht
  Die man is overleden, of is het zen broer
  Bouterse de flikker Boutafklikka is gisteren op 84 jarige leeftijd overleden
  nu.nl/buitenland/6157716/oud-president-van-algerije-bouteflika-84-overleden.html?redirect=1


  Maak melding
 4. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  38-jarige (Surinaamse) Nederlander met XTC in Guyana aangehouden.

  Of is het een 38-jarige Nederlander van (Surinaamse) afkomst met XTC in Guyana aangehouden.

  Deze man met een BALK voor zijn Nederlandse OGEN is Dwight Garconious, geboren op
  23-12-1982 in Nederland. (BLANDA)

  Bron: Stabroek. ( Dwight Garconious) Foto zonder BALK voor zijn ogen.
  GUYANA NEWS: By Stabroek News September 18, 2021
  Dutch national charged over $5M ecstasy haul.

  A Dutch citizen was yesterday remanded to prison after he was charged with possession of $5 million worth of ecstasy pills.

  Dwight Garconious appeared before Magistrate Rhondel Weever yesterday in a Georgetown court, where he was charged with aiding the commissioning in trafficking in narcotics and possession of narcotics for the purpose of trafficking.

  Garconious denied the allegations and was remanded to prison until October 15.


  Maak melding
 5. @Debby en @ari man ik geniet van jullie reacties af en toe jullie hebben gelijk hoor. Triest op zo’n manier een bestaan opbouwen en geboren in Nederland.! Nederland moet zijn inwoners goede opvoeding geven en beschermen maar zie wat er gebeurt geboren in Holland! maar geen toekomst. Nederland is net een derde wereld land alle drugs gebeuren komt uit holland ik voel de haat en ellende ook in holland . Triest het gaat erger worden. Buren ruzie drugsruzie altijd vallen er doden en nog veel meer soorten ellende waar gaat dit ophouden. Als gekken het land besturen …….


  Maak melding
 6. Die Debby van hier is inderdaad een dom mens. Snapt niet eens dat mensen zich kunnen inschrijven bij cbb als buitenlander en een verblijfsvergunning daarvoor krijgen. Denk je dat zo iemand door de blanke Nederlanders wordt bestempeld als een echte Nederlander? Dat noemen ze of allochtoon of Surinaamse Nederlander Waarom krijgt zo iemand de ruimte onzin uit te kramen en worden mensen met nuttige informatie gecensureerd?


  Maak melding
 7. ha ha sandra geniet van de liefde van debby en ari man , jammer voor jou uilskuiken geen triootje, neem nog een paar pilletjes en dan kan je ook niet meer van je zelf genieten


  Maak melding
 8. 38-jarige Surinaamse Nederlander met XTC in Guyana aangehouden.

  Ik zoek even het verschil met de volgende 54-jarige Surinaamse Nederlander.
  De 54-jarige Mike S. is een Surinaamse Nederlander.
  Een heel bekende op het Leidseplein en ook een voetballiefhebber.
  Dus een echte DIASPORA man.

  Gepubliceerd op: 29-06-2021 Bron: (politie.nl)

  Grote drugsvangst De Kwakel 2993 kg cocaïne en 11,3 miljoen aan contanten aangetroffen.

  Uithoorn – In een onderzoek van de rechercheafdeling FINEC (Financieel Economische Criminaliteit) van de politie Eenheid Amsterdam is donderdag 24 juni 2021 in een woonboerderij aan de Hoofdweg in De Kwakel een grote drugsvangst gedaan.

  In het woonhuis, evenals later in meerdere voertuigen, werd naast 2993 kilo cocaïne ook tassen vol aan contant geld aangetroffen met een totale waarde van zo’n 11,3 miljoen euro.

  195 miljoen:
  De cocaïne heeft een geschatte straatwaarde van zo’n 195 miljoen euro.
  Daarmee is het één van de grootste drugsvangsten in de geschiedenis binnen de politie Amsterdam. De rechercheafdeling FINEC werd tijdens en na de zoeking, onder leiding van een rechter-commissaris en twee officieren van justitie van het parket Amsterdam, in het woonhuis ondersteund door politiecollega’s van het basisteam Aalsmeer, de Forensische Opsporing, hondengeleiders en hun speurhonden, het observatieteam en collega’s van de bewakingseenheid.
  De aanleiding van het onderzoek lag in langdurig verzamelde en geanalyseerde informatie.

  Luxe goederen:
  Daarnaast werden in het pand zes (hand)vuurwapens, dempers, munitie en geldtelmachines aangetroffen.
  Ook trof de politie een keur aan luxe goederen aan, waaronder flessen drank met een waarde van duizenden euro’s per fles, een luxe boek van zo’n 12.500 euro en een dure oldtimer. Op meerdere goederen is beslag gelegd.

  Twee aanhoudingen:
  In de woning, waar niemand stond ingeschreven, werd een 54-jarige man aangehouden.
  In Aalsmeer werd in een auto een tweede verdachte aangehouden, beiden op verdenking van betrokkenheid bij de grootschalige handel in verdovende middelen.
  Het betreft een 29-jarige man uit Hilversum. In het onderzoek werd daarnaast een huiszoeking gedaan op een adres in Hilversum.

  Zuid-Amerika
  De recherche heeft sterke aanwijzingen dat de cocaïne direct afkomstig is uit een drugslijn vanuit Zuid-Amerika.
  Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De rechter-commissaris heeft maandag bevolen dat de twee verdachten nog zeker 14 dagen in hechtenis blijven.
  Zowel de enorme hoeveelheid aan verdovende middelen als het grote bedrag aan contant geld zijn door de politie reeds naar een andere locatie gebracht om te worden vernietigd.

  En straks zullen wij de Rechtszaak van deze 54-jarige Surinaamse Nederlander volgen.


  Maak melding
 9. @Wat en @Hans oh 2 grote psychopaten van WKN net als mijm buurvrouwen echte psychopaten jullie zijn ziek gestoord vertonen psychopatische gedrag en vallen andere die wel verstand hebben van zaken echte psychopaten zijn jullie zoeken afleiding met je zieke kop. Ik ken veel psychopaten in nl en wkn hoor altijd ziek lastig vallen en aso be ig zijn. Psychopaten als jullie begrijpen niets jullie moeten pillen slikken en naar een inrichting. Idioten.


  Maak melding
 10. @ WAT:

  Sandra had een paar pilletjes in haar go moeten stoppen dan kan ze tenminste een beetje genieten van de nacht met haar liefje Debby & Ariman!

  Zonder pilletjes praat dat wijf alleen kaka!’
  Holle vaten…..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES