vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandVIDEO: First lady Suriname bezoekt Shri Vishnu basisschool Den Haag

VIDEO: First lady Suriname bezoekt Shri Vishnu basisschool Den Haag

-

Does Travel - naar Suriname

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry is dinsdag op bezoek geweest bij de Shri Vishnu basisschool in Den Haag. “De ontvangst was warm en het deed mij goed om alle kindertjes te zien zwaaien met een Surinaamse vlag”, zegt de first lady. Deze school is onderdeel van de Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON).

Volgens Santokhi-Seenacherry is de stichting voornemens een scholenband aan te gaan met vijf basisscholen in Suriname. Het doel is dat de leerlingen meer leren over het leven van leerlingen in Suriname en vice versa. Ook zullen zij een schooltassenproject uitvoeren, waarbij zij 500 gevulde schooltassen doneren aan Suriname.

“Via mijn instituut worden 200 van de 500 schooltassen gedistribueerd, de overige 300 zullen worden verdeeld door parlementsleden in de districten Saramacca, Nickerie en Coronie. Middels deze samenwerking wil de diaspora Suriname een warm hart toedragen. Dit zijn niet alleen Nederlanders van Surinaamse komaf, maar zij doen graag iets terug voor hun geboorteland”.

De first lady kreeg een rondleiding op de school. Ook mocht zij een interactieve gastles verzorgen aan de groepen 8. Daarbij vertelde zij de kinderen over de ontwikkelingen in Suriname en probeerde zij hen te inspireren om positief te blijven onder alle omstandigheden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

40 REACTIES
 1. Beste mensen…. Opmerkelijk is dat deze jongedame Melissa Santokhi…, over een bepaalde zeer goede kwaliteiten beschikt…. Met de collectebus rondgaan en leermiddelen voor Suriname verzamelen…. Ik denk dat dit haar veel nieuwe vrienden zal opleveren.. Door langs de lijn te staan en negativisme uit te schreeuwen kom je in Nederland geen meter vooruit …Nederland is een moeilijk te doorgronden land..U komt er vanzelf achter, misschien na 30 jaar, soms langer… .. Even over haar activiteiten ; het geld komt geheel ten goede aan jongeren in Suriname en er zit geen bijzondere organisatie tussen… . Door de mensen in Suriname te helpen zich te ontwikkelen komt het land vooruit en zal de armoede ook afnemen…. Suriname heeft veel hulpmiddelen nodig. Uit Nederland en uit andere welwillende landen… Vooral Nederland kan Suriname helpen projecten in Suriname verder aan te sturen .. .Beste mensen… Als ze het met samenwerking kunnen zal dat Surinamers meer voldoening en zelfvertrouwen geven..


  Maak melding
 2. Rambo je hebt gelijk,deze mensen doen het heel goed,zowel in Suriname als in Nederland,als santhoki 10 jaar aan de macht is,?zal je vooruitgang zien,als ndp 10 aan de macht is ,na soso probleem en foefoermang dape,soms begrijp ik niet dat sommige mensen niet van vooruitgang houden zit hem in de gene of zijn zij zo mee geboren?
  Wel wang san mie sabi,sommige mensen willen kosten wat kost,maar Suriname mag niet vooruitgang komen?
  Deze regering is goed bezig? Dat mie sabi!


  Maak melding
 3. Er zijn zijn nog veel meer rijke scholen in NL die echt willen helpen en graag willen doneren aan Surinaamse scholieren. Ze hebben dezelfde taal. Heel veel schoolmateriaal wordt te snel afgeschreven terwijl de spullen nog jaren gebruikt kunnen worden. Ik vind dit een zeer goed initiatief inderdaad. Hoe vaak heb ik projecten gezien waarvan schoolspullen gedoneerd worden aan arme landen.

  Zeker nu het ook slecht gaat met de inventarisatie van de scholen en schoolkinderen van Su, moet men wat mij betreft wat meer kijken naar wat de mogelijkheden hierin kunnen zijn. Misschien een grotere project starten op landelijk niveau voor dit mooi initiatief. Er zeker potentie in.

  En natuurlijk heb ik al racisten gezien in de media die de firstlady al hebben uitgescholden voor dit prachtig idee, Hindoestanen zullen nooit iets goeds kunnen doen in de ogen van racisten. Dat zullen ze blijven doen. Maar gelukkig gaan de spullen ook uiteraard naar de zwarte gemeenschap. Dus voor alle Surinamers.


  Maak melding
 4. Let op mensen. Coronie krijgt ook! Een First Lady voor het hele volk.
  Commentaar zal deze mooie en intelligente dame altijd krijgen.
  Ik ben er zeker van dat iemand gaat zeggen: wat moeten ze met tassen. Het volk heeft geen eten en medicijnen.


  Maak melding
 5. Wat goed van onze firstlady.
  Ze had ook, kunnen shoppen, in de vele overdekte centra in het land.
  Zij, koos voor de kinderen in Suriname.
  Wat, mooi om te horen en zien.


  Maak melding
 6. Mooi en waar . Een goede zaak is dat. Had men echter respect voor Ingrid? Zij heeft ook projecten opgestart. Kon dat rekenen op goodwill? Neeeehhh ! Niet aan de kant van de VHP. De verenigde hyena’s zijn nu aan de macht. Watch out! Er zijn meer dan voldoende Surinamers die al jaren hun bijdrage doen zonder dat het de kranten haalt.


  Maak melding
 7. @Yor,

  Ik weet uit eigen ervaring dat er heel veel, nog lang houdbare medicijnen weggegooid wordt, omdat het niet meer nodig is, door particulieren. Ook hierin zou er een goed initiatief door bijvoorbeeld de Surinaamse radio zenders in NL gehouden kunnen worden. Je zal verbaasd zijn hoeveel er gegeven/ingezameld gaat worden. Het is echt allemaal mogelijk.


  Maak melding
 8. pakiratigri 15 september 2021 At 11:13
  Mooi en waar . Een goede zaak is dat. Had men echter respect voor Ingrid? Zij heeft ook projecten opgestart. Kon dat rekenen op goodwill? Neeeehhh ! Niet aan de kant van de VHP. De verenigde hyena’s zijn nu aan de macht. Watch out! Er zijn meer dan voldoende Surinamers die al jaren hun bijdrage doen zonder dat het de kranten haalt.
  =======================================

  pakirapoesje, je zit duidelijk wartaal te verkondigen hier. Tijdens de vorige First Lady waren er minstens net zoveel mensen die haar projecten konden waarderen. Je zit weer spijkers op laag water te zoeken. Een beetje stemminmakerij wellicht?


  Maak melding
 9. Zij is meer een Youtuber dan een first Lady. Meneer vismale van 1 voor 12 verdient een standbeeld.
  Wat hij doet voor zijn medemens is niet te vergelijken met Youtuber Melissa Santhoki


  Maak melding
 10. Wat een gezeik over first ladies die wel of geen gedoneerde spullen uitdelen aan kinderen in Suriname. Alle First ladies ondernemen dit soort acties in de hoop dat het hun partner politiek gewin oplevert. Ik heb duizend maal meer bewondering en waardering voor dhr. Vismale van 1 voor 12 die hulpbehoevende Surinamers in nood , ongeacht wie ze zijn, te hulp komt zonder politieke bijbedoelingen.


  Maak melding
 11. Deze mevrouw kan veel meer.
  Héél goed dat de president beseft dat vrouwen ook op aarde zijn om hun kennis en kunde te gebruiken ipv hun hand op te houden voor manlief.

  Ik verwacht in de toekomst dat ze doorzet en haar contacten en mogelijkheden inzet voor studenten. Bloemetjes en pakketjes uitdelen zorgt voor uitsterving van je hersencellen.
  De FL van diverse presidenten doen gewoon hun eigen ding. Zelfs de hedendaagse queens werken en zitten in verschillende organisaties.

  Moet kunnen!


  Maak melding
 12. Deze regering heeft de kindertehuizen en bejaarden tehuizen hun subsidie gehalveerd. Dan geven ze 1 keer 3 flessen olie, bacoven, rijst uien en aardappel en deze trut zit td reizen en selfie te maken. Eten jullie stront. Zitten wachten op afdankertjes.
  Hoeveelste keer is ze al in nl op staatskosten????
  Masr iemand moet het diaspora geld naar Su smokkelen.
  Melissa is een dom en ongeschoolde wicht die Chan chanteert.
  Hij wilt zn vuile was niet buiten dus doet wat zij zegt.
  Ze wordt zn afgang.
  Kan iemand dr leren zich te kleden. Wat is dat lelijk mini jasje???
  Hft ze onderbroek aan??
  Ze is gewoon een thot


  Maak melding
 13. Een mooie foto. Dit is een goede manier, waarop zij kan poseren op foto’s.

  Gaat u door met het goede werk voor de Surinamers. De jeugd is de toekomst van Suriname en in hen moet flink geïnvesteerd worden.

  Ook de normen en waarden, principes, goed gedrag, keihard werken en doelen verwezenlijken.

  Ik wens de scholieren in heel Suriname het aller beste toe. Goede schoolresultaten is de toekomst en hiermee kunnen jullie je verheffen en daarmee ook Suriname verheffen.


  Maak melding
 14. Dhr Vismale moet nu prioriteiten gaan stellen. Aks uit Nederland zoveel racistische bagger over Hindoestanen geuit worden dan moet hij zijn hulp aan de creolen maar staken. Laat de racisten uit Nederland hun soortgenoten in Suriname maar helpen. Het klinkt hard maar waarom je uitsloven voor mensen die altijd maar dreigen, racistische leuzen schreeuwen en een haat jegens Hindoestanen hebben? Zo loopt nu ene meneer Redman stennis met zijn racistische geleuter te maken. Maar deze baviaan doet geen moet voor dit land. Wel heel rommel in zijn apiekoppie


  Maak melding
 15. Debby
  Over Melissa die je benijdt.
  Noem je haar lelijk? Als jij in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Ik ga niet zeggen wat, omdat ik van plan ben om een beetje fatsoenlijk te reageren na wat jou soort in Amsterdam gedaan heeft. Een klein detail, ze hebben het imago van alle creolen door het slijk gehaald. Tot zo ver. Misschien later meer.
  En je vroeg of Melissa een onderbroek aan had? Ik denk het niet, want dan kan hondje Debby aan haar snuffelen.


  Maak melding
 16. deze dame die transgender s,zit t bedelen in holland.darm zulke mooie reacties vn deze konyntjes.vhp s e hoop rommel.ndp hft bewezen dt zonder geen enkel hulp vn holland we lekker 10 jare hebbe geleefd n gefeest.


  Maak melding
 17. devil
  15 september 2021 At 13:40
  deze dame die transgender s,zit t bedelen in holland.darm zulke mooie reacties vn deze konyntjes.vhp s e hoop rommel.ndp hft bewezen dt zonder geen enkel hulp vn holland we lekker 10 jare hebbe geleefd n gefeest.

  Tien jaar lang gefeest en geleefd daarom ook kan jouw soort nooit iets blijvends opzetten. Geen volk van lange termijn denken en ja gelukkig is de vhp rommel maar wel rommel dat ervoor zorgt dat jouw bekkie altijd gevuld is. Ondankbare hond


  Maak melding
 18. Pakiratigri
  Je reageert nu sporadisch en je weet, wie kaatst kan de bal verwachten.
  Over de voormalige FL. ten eerste, ze is niet zo intelligent als de huidige FL. en ten tweede, tijdens het proves van DB stond ze als een ordinaire viswijf te gillen op straat en tijdens verkiezingen stond ze te dansen op de laadbak van een truck. De beelden zal je ook gezien hebben. Moet je dan respect hebben voor haar. Respect moet je afdwingen door in dit geval je als een dame te gedragen en je charme in de strijd te gooien. Charme heeft ze niet net zo min als DB charisma.

  En over hyena’s
  De hyena’s die je bedoelt komen in Afrika voor waar jou oorsprong ligt. Ik kijk veel naar natuurfilms en Afrika is mijn Favoriet. Het gedrag van Hyena’s is beroven, moorden, plunderen, stelen. Ze doden alles wat hun pad kruist of ze honger hebben of niet.
  De hamvraag is nu wie vergelijk jij met Hyena’s. Jammer voor de anderen die hiermee niets te maken hebben. Als je iemand uit de tent lokt kan je wat verwachten.
  Ik wens je veel lees- en schrijfplezier toe.


  Maak melding
 19. Realist, waarom ga je niet in een keer door met je opmerking, ‘Hindoestanen zullen nooit iets goeds kunnen doen in de ogen van racisten’, door erbij te zeggen Creolen en anderen zullen ook nooit iets goeds kunnen doen in de ogen van racisten. Racisten zitten overal. Door dit eenzijdig te belichten werp je alleen maar olie op het vuur vooral in deze tijd waar iedereen die kritiek levert voor racist wordt uitgemaakt.
  Let op wat er gaat gebeuren met deze comment.

  Wat Melissa doet is prachtig, goed streven, niks mis mee, ze het doet het op haar eigen manier, maar er mag toch ook kritiek op haar geleverd worden, er zal altijd een reden gevonden worden. De mensen hier op WKT lopen dit altijd af te zetten tegen de Creolen (racisten zeggen zwartjes) die dan in hun ogen niks kunnen, hoe denk je dat men dit gaat opvatten. Zo zorgen deze gasten alleen maar
  voor meer haat en nijd in het land. En als het zover is gaat men lopen vingerwijzen naar andere racisten.


  Maak melding
 20. Devil
  DB heeft niet gebedeld in Holland, omdat hij niet naartoe kon gaan vanwege zijn veroordeling. Hij heeft wel gebedeld en bij vermogende Hindoestanen en bij de Chinezen.
  Bij deHindoestanen die men uitscheldt. En 10 jaar lang lekker geleefd en gefeest.
  Schaamteloos dat je dit schrijft. Precies, feesten en niet werken vandaar dat Sur failliet is. Schaamteloze imbeciel! Heb je gehoord van duivel verbranding. Dit moet het volgende agendapunt worden van de regering.
  Uit jouw schrijven maak ik op dat je niveau nog lager is dan die van Debby.


  Maak melding
 21. Yor, iets over de hyena als soort en niet als scheldwoord voor mensen:
  Hyenas kwamen oorspronkelijk in Europa, Azie en Afrika voor, nu vooral in Afrika en misschien nog een paar in Arabische landen en India. Wij mensen kijken onterecht neer op hyenas en vooral aasgieren omdat we denken dat ze slechts smerige aaseters zijn. Leeuwen vinden we geweldig, terwijl hyenas even goede jagers zijn als leeuwen en leeuwen net als hyenas ook aas eten als ze de kans krijgen. Idioten in Afrika en India proberen de laatste tijd aaseters en met name aasgieren uit te roeien door ze te vergiftigen met Furodan en wat zien ze tot hun grote schrik; dode dieren worden niet meer opgeruimd, met een enorme toename van cholera, tyfus en dysentery tot gevolgd.


  Maak melding
 22. Josip
  15 september 2021 At 14:07
  Surinames Begging Lady.

  Wat doet de fascistische despoot bij zijn vermogende Hindoestaanse financiers ? Waarom heeft hij niet een van zijn of jouw soort als financierder? Het enige wat jullie zoewartjes kunnen doen is teren op de rijkdommen van anderen. Kijk hoe jouw soort met elkaar omgaat in Ethiopië en in Rwanda, Nigeria, Zuid Afrika, Mali nou ik wil zeggen overal waar jouw soort zich bevindt.


  Maak melding
 23. @pony,

  Ik schrijf wat ik lees op de social media. “Alweer gaat de Firstlady op bezoek bij zijn eigen soort.” blablabla. Terwijl ze zoveel goeds doet, snap je.

  Als een zwarte first lady, een Afrikaanse school in Nederland zou bezoeken, om zoveel spullen en geld te verzamelen voor Suriname, had ik die opmerking nooit gemaakt, so what. Maar kennelijk zijn er mensen zodra ze de kans krijgen, haar identiteit, racistisch misbruiken met haar doen en laten.

  Ik gooi geen olie op het vuur, die vuur is sinds enige tijd flink aangewakkerd door andere activiteiten, feiten, realiteiten welk onlangs hebben plaatsgevonden, en helaas moet ik zeggen. En trouwens ik weet niet of het woord “zwartjes” strafbaar is volgens het boek der strafrechten. Ik las dat sommigen zelfs het woord Creool willen verbieden. Als ik strafbare feiten heb gepleegd dan zal ik het wel horen. Het woord blanken of witten is ook niet strafbaar toch dit verwijst ook naar een kleur? Laat WK me dan maar voorgoed blokkeren. Weet je wat, noem me maar bruintje? Ik heb geen moeite ermee.


  Maak melding
 24. Surinamers en de regering, allemaal blij met een lolly. Hou jullie bezig met de lolly, let niet op, want de nederlanders halen wel miljarden van daar. Slaap maar verder, wordt pas wakker, wanneer de regering en media het willen. Vraag je af, waarom er financiële hulp voor maar 3 jaar is? Daarna is chan weg en de volgende president zal met alle schulden komen te zitten. Wat chan hier in Nederland achter gesloten deuren heeft besproken, weet niemand. Die man krijg een grote zak geld, alleen voor zichzelf. Zie Mugabe, steenrijk gemaakt, volk straatarm. Die Mugabe wordt een dictator genoemd, maar mag wel een dure fles champagne in Engeland gaan halen. Laat jullie kinderhandjes zijn gauw gevuld.


  Maak melding
 25. Henkes
  Jou verhaal is duidelijk en is mij wel bekend. Ik ben een natuurliefhebber en kijk veel naar natuurfilms, vooral Afrika. Leeuwen zijn mij favoriet. Straalt kracht en moed uit. Mijn hart breekt als ik stropers te werk zie gaan in India en vooral Afrika allemaal iov Chinezen om hun ivoor en huiden. Gelukkig zijner heel wat Afrikanen zich, met gevaar voor eigen leven, inzetten om de dieren te beschermen.
  Ik heb louter gereageerd op het bericht van pakiratigri die het woord hyena te onpas heeft gebruikt. Ik maakt er verder geen punt van.
  Groet


  Maak melding
 26. First Lady Mellisa doet goed werk , die vorige fl een ene ingrid zal telkens de boel te bezeiken denk aan Waka Pasi en gaan shoppen met een vliegtuig ( van de slm)( opkosten van de staat) vol familieleden in Parijs en schreeuwen tegen de politie en rechters , dus een gewoon ordinair wijf
  en stelletje paarse gehakballen had dat kreng ook niet vele functies , en de dochters van bouta en vele familie leden dus neem nog een beetje mayonaise en een broodje bij die gehaktballen
  robg heeft zich afgemeld is alles eventjes zat


  Maak melding
 27. @popojantje, steun stoppen aan de creolen?? Denk dat je bedoelt aan de Hindoestanen. Kijk alle filmpjes van 1v12 het zijn de creolen die de dozen sturen,geld overmaken,verjaardag vieren met oude v dagen en minderbedeelden aan de waterkant oa. Praat géén onzin. Als je gaat kijken bij Suri Change.. wie staan er daar in de rij mf. Alleen maar creolen die elk moment van de dag 6 x pw daar geld gaan innen van ons creolen hier in Nederland. Recent vertelde een Hindoestaan dat zij van familie in Nederland niets krijgen.. antwoord is altijd: Wij hebben ook niet. Je ziet ook dat Vismale hulp geeft aan alle..
  bevolkingsgroepen. Dat eeuwige gelul vanuit de Hindoestaan is dat hij jaloers is op de creool. Het constant willen vernederen. Onderdanig opstellen naar de witmang. ( dat hebben we recent hier in Nederland kunnen zien) maar goed..wat ik dan echt niet begrijp, donder dan op..hoppa terug naar India. De Hindoestanen kennen hun familie/achternaam, dorp of wat dan ook..ga terug. Hindoestanen zijn ons creolen daar komen aantreffen. Wij weten vaak niet waar we nou precies vandaan komen. Het is een win win situatie als de Hindoestaan zich terug trekt naar India. Ga daar samen leven met je eigen soort Géén blakamangs meer..kom op dat moet toch heavens zijn, het is een droom die te realiseren is het is gewoon haalbaar. Maar goed nu ben ik aan het dagdromen. Suriname is van ons allen. De creool heeft allang bewezen dat we samen kunnen leven met een ieder. Er zijn weinig of géén creoolse ouders die hun kinderen verbieden om thuis te komen met bv een hindoestaan, javaan ,Chinees of wat voor afkomst dan ook. En,daar worden we voor “gestraft” binnenshuis bij oa weer de Hindoestaan. Misschien is de creool gewoon te loyaal. By the way..ik heb een hindoestaanse overgrootvader, een chinese overgrootvader/moeder, joodse/ libanese overgrootvader en moeder ,Indiaanse overgrootmoeder/ boeroe betovergrootvader en natuurlijk een afrikaanse betovergrootmoeder. Ik ben dus gewoon Suriname. Nou , nou, nou.. popojantje je hebt wat in mij aangewakkerd. Heb echt een graf hekel aan onrecht,en racisme. Het is mogelijk om het land welvarend te maken,dan zullen racisten zoals oa jij popojantje meer respect moeten gaan tonen voor onze voorouders. De indiaan en de afrikaan hebben mekaar gesteund in de meer dan 400 jaar. Dat Suriname een gezegend land is ,komt zeker niet door de binnenkomst van de hindoestaan. Vergeet dat niet. Je praat maar in de termen van zwartjes. Al die landen die je daar opnoemt ..zorgen oa voor het westen. Het westen is afhankelijk van Afrika. Ben je nou echt zo zwakbegaafd. Ga wat boeken en documentatie lezen, het is altijd beter dan onzin vanuit haat ,jaloezie, te reageren. En,onwetendheid is het niet..Ps dit is verder géén discussie. Ik moest even reageren op jou racistische uitspraken. Go educate ur selve Clown popojantje


  Maak melding
 28. @Yor..maak je niet druk om de creool. De creool word al eeuwen door het slijk gehaald! Wat dadelijk duidelijk aan het licht komt..is dat de Hindoestaan master is op het gebied van transport. De creool is een open boek. We houden van goud,is niet raar hoor. Kijk naar Mansa Muse. Dan weet en zie je dat goud en diamanten voor ons hetzelfde is als bv plastic. O,en verder géén discussie hoor. Jouw niveau is niet de mijne. Hyena


  Maak melding
 29. Wat een geweldige ontvangst heeft Chan en zijn gevolg hier gekregen. Wat ben ik trots op de nieuwe president en zijn vrouw van Suriname. Eindelijk krijgt Suriname de eer die het toekomt. Ai Boi, mie kre toen die kinderen het surinaams volkslied zongen. Ik ben al oud en kan misschien iets voor de kinderen in suriname betekenen, maar te oud om het land op te bouwen. Hij wordt tenminste hier gewaardeerd voor wat hij probeerd te bereiken.
  Je kan hier lezen wie er ‘voor Bouta is’, wat een giftige reaktie’s. En wat een scheldpartij richting Chan hier in amsterdam. Ze bekennen kleur, ik snap niet wat deze mensen hier in nederland doen. Hier houden ze hun handje op en hebben een hekel aan nederlanders en in Suriname moeten de hindoestanen het ongelden. Je schaamt je dood als surin ned. Nederlanders snappen het niet, iemand die zijn best doet om het land vooruit te helpen, die sta je zo smerig uit te schelden. Nou ik ga lekker sinterklaas vieren met ZWARTE PIET en de hele entourage. Ik hou niks met niemand rekening meer. Voor zulke saka saka lui wil je toch geen belasting betalen? Want daar leven ze van. Als ze een baan zouden hebben zouden ze geen tijd hebben om daar te gaan staan schreeuwen. Schaamteloos, ongehoord. Als een deel van de afrikaanse gemeenschap zich achter Bouta gaat scharen, dan zal het ze niet goed bekomen. Weer honger en armoe en internationaal ontkenning. Deze man probeert met wapens weer iets te gaan doen. Alsof het de eerste keer niet genoeg is geweest en de mensen die hem onschuldig vinden, moeten zich gaan schamen.


  Maak melding
 30. devil 15 september 2021 At 13:40
  deze dame die transgender s,zit t bedelen in holland.darm zulke mooie reacties vn deze konyntjes.vhp s e hoop rommel.ndp hft bewezen dt zonder geen enkel hulp vn holland we lekker 10 jare hebbe geleefd n gefeest.
  ============================

  Een vrij stevige opmerking, hoe weet je dat zo goed, ben je voorheen geboeld door deze dame?


  Maak melding
 31. Alma 15 september 2021 At 22:24
  =========================

  Wat een klaagzang, ik zal een paar van je statements op een rij zetten. Lees ze nog een keer goed na en vertel of je dat zelf een positieve ontwikkeling vindt en in sommige gevallen niet hetzelfde doet als anderen…

  “Als je gaat kijken bij Suri Change.. wie staan er daar in de rij mf. Alleen maar creolen die elk moment van de dag 6 x pw daar geld gaan innen van ons creolen hier in Nederland.”

  “Dat eeuwige gelul vanuit de Hindoestaan is dat hij jaloers is op de creool.”

  “De Hindoestanen kennen hun familie/achternaam, dorp of wat dan ook..ga terug. Hindoestanen zijn ons creolen daar komen aantreffen. Wij weten vaak niet waar we nou precies vandaan komen.”

  “Maar goed nu ben ik aan het dagdromen.”

  “By the way..ik heb een hindoestaanse overgrootvader, een chinese overgrootvader/moeder, joodse/ libanese overgrootvader en moeder ,Indiaanse overgrootmoeder/ boeroe betovergrootvader en natuurlijk een afrikaanse betovergrootmoeder.”

  “Heb echt een graf hekel aan onrecht,en racisme.”

  “Het westen is afhankelijk van Afrika.”


  Maak melding
 32. Alma
  15 september 2021 At 22:24
  @popojantje, steun stoppen aan de creolen??

  Ik snap wel dat je emotioneel bent en dan direct de racismekaart erbij betrekt. Want kritiek daar heeft jouw soort zo veel moeite mee, toch Alma?
  Je bent ook een ongelooflijke manipulator want waar in mijn reactie schrijf ik dat dhr. Vimale de hulp aan creolen moet stoppen? Ik schreef dat hij de hulp moet staken en dit is wat anders dan wat jij beweert. Het verdraaien van feiten daar is jouw soort zo goed in. Maar geloof mij daar prikken wij er doorheen! Jullie zijn ontmaskerd als de grootse vuil dat er is, grotere racisten dan jouw soort bestaat er niet.
  Misschien kan je de volgende vraag beantwoorden; waarom zitten de meesten van jouw soort wegens geweldsmisdrijven vadt?
  Heb jij er ook bij stilgestaan wie de grootste racisten zijn aaaaaQqAqqqqqqQqqqq


  Maak melding
 33. @ pff popojantje..kom er gewoon voor uit dat je een racist bent. Jou opmerking heeft niets met deze topic te maken. Ik reageerde op jou racistische comment. Go educate uzelf.


  Maak melding
 34. Alma,

  Hoe je het ook wendt of keert, de samenleving heeft relatief weinig last van Hindoestanen/Javanen/Chinezen/Indianen en relatief heel erg veel last van Creolen/Marrons.
  De Creolen/Marrons doen helaas erg weinig opdat men ook hen kan prijzen en respecteren.


  Maak melding
 35. @Sabaku..was de klaaggezang gericht aan jouw? begrijpend lezen is een kunst. Ik heb gereageerd op racist popojante. Ik volg Wk al een tijd, dus kom aub niet doen alsof men hier op niveau reageert.


  Maak melding
 36. Alma 17 september 2021 At 06:43
  @Sabaku..was de klaaggezang gericht aan jouw? begrijpend lezen is een kunst. Ik heb gereageerd op racist popojante. Ik volg Wk al een tijd, dus kom aub niet doen alsof men hier op niveau reageert.
  ===============================

  Sorry hoor, je hoeft je niet meteen op je pik getrapt te voelen. Ik wilde alleen benadrukken wat voor een nonsens je hier zit uit te kramen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES